Asp. optimiste>20ani(759)FelicitariGaitica78,Nety!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Neata fetelor,
Kmy multumim de cafea M-ai facut sa rad cu dezapezitul. Lasa ca poate pana de 8 martie terminam si noi cu nametii astia uriasi. Noua ne-a luat o jumatate de ora sa ajunge de acasa la ai mei (5 min in mod normal) pt ca ne tot opream ba ca se rasturna sania, ba ca sa mai impingem la vreo masina blocata.

Felicitari noilor gravidute!

Gina, te rog nu dispera. Asa cum zicea si Maduta, diagnosticul acesta se pune f usor si de multe ori iresponsabil fata de efectele pe care el le are/ poate avea la nivel psihologic. Eu am o colega care a avut fix acelasi diagnostic si in 2 luni dupa a ramas.

Miha, ma bucur ca au iesit in limite normale analizele. mergi la dr. si vezi ce iti zice ca e de facut mai departe.
IPopica te asteptam si pe tine cu vesti bune de la celelalte analize.

Apropos de doctor, eu una sunt extrem de sceptica si ma irita teribil cand merg pe undeva si ma trateaza ca pe cineva care nu pricepe si nici n-ar trebui sa priceapa, iar cand intreb sunt repezita si pusa la colt ca ei stiu mai bine. Eu am nevoie sa construiesc o relatie de incredere cu medicul, pt ca altfel oricat de bun profesionist ar fi, tot degeaba.

O zi frumoasa si fara cazaturi! Si sa va iubiti mult

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Am uitat sa va urez o zi de milioane!Numai inimioare si fluturasi sa se vada la orizont!

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna fetele
va invit la o cafeluta poezie
o alta www.webworks.ro/wp-content/uploads/2009/07/design-in-cafea-061.jpg" target="_blank">cafeluta cu dragoste
sa aveti o zi minunata si plina de iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Camcris ce frumos

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

felicitari Nety pt cele 2 liniute,sa ai o sarcina frumoasa si usoara!!

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

buna fetele
va invit la o cafeluta poezie
o alta www.webworks.ro/wp-content/uploads/2009/07/design-in-cafea-061.jpg" target="_blank">cafeluta cu dragoste
sa aveti o zi minunata si plina de iubire

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu
Superb mesaj!

Primavara incepe cu tine!

Un nou inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

revin cu listuta actualizata

miky- ??? inca nu au venit uratii..tin pumnii sa fie
valicutza - 19.02.2012
gina85- 24-25.02.2012
mya85- 24-25.02.2012
anne_marie79 - 29.02.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012

sa ninga cu II

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Buna dimineata fete vesele si LA MULTI ANI
de Valentine's day celor indragostite si celor care sarbatoriti azi.
In sfarsit am reusit sa intru si eu pe aici.
Gata cu supararile,cu cearta,hai sa ne inveselim ca bebe sa apara intr-o atmosfera placuta.
Fetele eu m-am intors ieri in Bucuresti de la tara,credeam ca nu mai ajung cu zapezile astea.Am tremurat 1h15min tot asteptand autobuzul,n-a mai venit si a trebuit sa iau o ocazie,dar bine ca am ajuns.Mi-e mila de cei/cele care stau la tara si trebuie sa faca naveta.E groaznic pe vremea asta si era asa de ger dimineata.Dar in schimb a fost placuta revederea cu sotul
As vrea sa va intreb ceva:sambata eram z8,CM-ul se terminase,iar dupa mi-a mai curs ceva sange,apoi s-a oprit,secretia mea nu este alba,este si acum rozalie(cu un miros mai ciudat,scz detalii) si s-au intensificat durerile de burta.Ce sa fie?Ce as putea lua de dureri si pt secretia aia?Sa fie vreo inflamatie?
Va pup pe toate si spor la treaba,la bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Camcris ce frumos

Multumim

tu cum mai esti cu moralul, cu munca, cu alte cele?
eu am inceput sa fac pe detectivul cu ocazi asta doresc sa dau un anunt: caut un dr. bun, comunicativ cu pacienta care sa ia in calcul analize facute; la care vreau sa fac o HSG

Mergi la inceput

Ana178081 cel mai bine te poate lamuri un dr., de cand nu ai mai facut analize la secretii, cultura col? prin aceste analize rezulta daca ai ceva infectii, sper sa nu ai probleme
iar papanicolau se recomanda a se face 1 data pe an

Mergi la inceput