Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 31
Raspunsuri - Pagina 16
SuperMami_1 spune:
500 ron
Vad ca mai recomada lumea pe site Medlife-ul pentru bebei, oricum la Medicover si Cmu spun pas...cel putin pentru primul an al lui bebe
Miha, mamica fericita de Rares si 32+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
ronina spune:
Pai cam asa e Dara, natura nu-i perfecta, ca daca ar fi poate n-ar mai exista atatea boli. Ce ma streseaza pe mine e ca zodia Pesti oricum nu-mi prea place, nu prea am ce zile sa aleg, parca toate au cate un dezavantaj. As evita totusi 1 si 8 martie, sa nu-i fie minimalizata ziua de nastere. Pfff, cu ce prostii imi bat si eu capul, n-ar fi cazul sa ma intereseze altceva decat sanatatea printesei
35+ Bianca
strumfy_12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SuperMami_1 N-ai pentru ce, Dara Aredwin, sper sa aveti mai mult noroc cu Cmu brasov din punct de vedere al disponibilitatii pt programari Strumfy, multumim pentru link-uri am tras si eu cu ochiul...ca a trebuit sa culc de pranz un pui indragostit .Imi par foarte realiste sfaturile de acolo. Zilele trecute vorbeam cu o proaspata mamica,ca cica la Iasi la maternitate de stat se plateste taxa pentru cezariana programata, si cica se taie si chitanta. Voi ati mai auzit de asa ceva? Miha, mamica fericita de Rares si 32+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca" I am responsible for what I say. I am not responsible for what you understand. |
Da am auzit! Si e valabila pentru cezarienele fara justificare medicala.... cezariana "de moft" ... si nu comentez ca sa nu starnesc discutii in contradictoriu.
Mami fericita de strumfita si 35+ cu Motzata
irinaelena spune:
Dara, Hotline-ul de la Medicover nu e medic pediatru. Eu am abonament pt toata familia, dar nu mi-au dat numar separat pt copil, deci acelasi medic raspunde si pt problemele mele si pt ale copilului. Dar eu nu am abonament special pt copil, din asta, Kid card. Poate pt asta au alt nr de tel...cine stie.
Sa iti explic cum functioneaza cu programarile la Medicover:
- ai varianta sa faci programare la un medic la care doresti, peste o zi, doua, trei, o saptamana, in functie de ce gasesti.
- ai varianta sa faci o programare de urgenta, la medicul de urgenta, care este unul pe zi, altul in fiecare zi (practic, se rotesc cei la care altfel ajungi cu programari peste x zlie). Si la el poti face programare doar prin Hotline. Din experienta, s-a intamplat sa sun seara la ora 20 si sa gasesc liber a doua zi la 8, 9, sau 10...cam asa. Am sunat si la 2 noaptea, dar daca tin minte bine am gasit mereu liber in prima parte a zilei.
- am fost si in situatia in care am sunat dimineata la 7-8 si ne-au zis veniti, vorbim cu medicul de urgenta si va primeste intre programari. Am asteptat ceva, dar si-a facut totusi timp pt noi.
Acum ca au spital, poate e altfel treaba. Nu mai e cu programari, te duci acolo cu urgenta chiar si in miez de noapte si asta e. Ma gandesc ca dc arde rau, te primesc mai repede, chiar dc e coada...stiu eu ce sa zic...
Toti medicii au acces la dosarul pacientului, deci pot vedea ce probleme a mai avut in trecut sau ce tratament a luat, bineinteles daca ceilalti medici au notat acolo.
Irina, 31+ cu Maria
happylica spune:
ronina, 1 si 8 martie as evita si eu. tocmai ca sa aiba si ea.. o zi numai a ei. cred ca e normal sa gandim asa
cat despre zodie.. eu nu cred mult in ele. cred doar in caracteristici generale ale fiecarei zodii.. si cam atat. in rest.. e vb de personalitatea fiecaruia, de educatie..
35s4z
AMR < 4 saptamani
varsta bebelusei Alexia
SuperMami_1 spune:
Irina, tu esti multumita de serviciile medicover pentru familia ta?
Eu personal sunt multumita, dar nu l-as recomanda si nici copiii nu i-as duce acolo.
Multumirea vine de la faptul ca lucreaza cu un laborator serios, ca e gratis, adica platit de firma (n-am platit decat analiza de sange la bitest), adica ambele sarcini le-am urmarit la Medicover fara sa platesc in plus pe langa abonament.
Nu stiu nimic despre spital, dar daca are ceva in plus pentru copii e binevenit
Strumfy, ai fost simpatica...cezariana de moft
Miha, mamica fericita de Rares si 32+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
dara76 spune:
Irina, merci mult, asa am inteles si eu, ce ai zis tu in partea II, ca gasesti programare a doua zi la un pediatru (altul) si mai incolo la al tau. Cool ca au datele in sistem, asa vad imediat toti. Cu hotline-ul la abonamentul KID asa am inteles, c-ai vorbi cu pediatri. Dar mai intreb, ca mi-au dat o adresa de email. De salvarea KID tot asa am inteles, c-ar veni cu pediatri si maxim dai 30 lei (desi acolo scrie ca e free). Dar prietena mea le auzea pe pediatre bombanind ca "m-am dus pe salvare la o mamica ce avea o mare lampa in ochii bebelusului, aprinsa, si se intreba de ce nu adoarme".
31+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
monna3 spune:
Buna,
La multi ani Valentinelor si Valentinilor!
Dorina multumesc, am terminat, 2 ore am calcat la ele
Lady sa folositi cu placere patutul si lenjeria
Miha
Bia aoleu... ai grija cu cazaturile astea si mai lasa impinsul masinilor
Sovi multumim pt carte, merg si eu s-o descarc
Happy ma bucur ca ai avut o noapte mai buna
carstea felicitari pt bebelina grasunica! Oricum masuratorile astea de la eco sunt asa estimative si daca ecograful e si mai antic...
Marci ai grija de voi, tin pumnii sa vii cu vesti bune de la medic si bebelina sa mai stea la cadurica
Strumfy multumim de link-uri
Pupici
Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei
AMR: 6 saptamani
amy25 spune:
Mamaaa, deja am ajuns la vaccinuri si zodii!!!
Stiti ce? Dar mamicile care se duc la orice medic ca n-au de unde alege, v-ati gandit? Dar faptul ca poate unele boli decat sa fie imunizate prin vaccinuri e mai bine sa le faca puradelul?
Eu medic pediatru n-am bun, nici in oras si nici pe langa orasul meu. Si cand zic asa zic adevarul maxim. Toti dau tratamente puternice pentru orice tip de raceala, mai grava sau mai usoara.
Cat despre cezariana, bravo celor de la Iasi ca percep 500 ron taxa cu CHITANTA. Noi dam aici in judet sume mult mai mari FARA CHITANTA
Anyway, eu zic ca toate informatiile acestea pe care le procesam noi acum, le vom uita 50% cel putin cand ne vom confrunta cu bebele in brate. Pot confirma cred cele care deja sunt mamici.
Mie cel putin nu cred ca-mi iese ceva ca la carte. Ieri am primit analizele si am deficit de fier si ceva in urina numit oxalat de calciu, ceea ce dupa sotul meu este infectie urinara. Astept sa vad ce-mi da dr.
2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; 2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit; 2011-ET reusit la clinica Promed
Multumesc Bunului Dumnezeu!
32+ Victor Gabriel
AMR 7 saptamani
irinaelena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SuperMami_1 Irina, tu esti multumita de serviciile medicover pentru familia ta? Eu personal sunt multumita, dar nu l-as recomanda si nici copiii nu i-as duce acolo. Multumirea vine de la faptul ca lucreaza cu un laborator serios, ca e gratis, adica platit de firma (n-am platit decat analiza de sange la bitest), adica ambele sarcini le-am urmarit la Medicover fara sa platesc in plus pe langa abonament. Nu stiu nimic despre spital, dar daca are ceva in plus pentru copii e binevenit Miha, mamica fericita de Rares si 32+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca" I am responsible for what I say. I am not responsible for what you understand. |
Da, eu sunt multumita. Si mai mult de pediatrie decat de clinica pt adulti. Pt mine l-am folosit asa, ca sa am niste treburi gratuite, dar nu pot sa spun ca m-am indragostit de vreun medic de adulti. Poate doar de dr asta la care sunt acum, cu sarcina.
Dar de pediatrie chiar am fost multumita de cum l-au tratat pe Andrei, si aici ma refer si la faptul cum s-au purtat cu el, si la tratamentele pe care le-a primit. E adevarat ca n-am avut niciodata vreo problema critica, dar pt asa ceva, de obicei cauti o somitate in domeniu ca sa fii sigur ca esti pe maini bune.
Tu de ce zici ca nu ai duce copilul acolo? Poate mi-a scapat mie ceva..
Irina, 31+ cu Maria