Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(125)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MaryM85/MaryM85.jpg)
MaryM85 spune:
Noi facem baita zilnic si nu cred ca as putea fara cum sa o imbrac in pijamale asa nespalata nuuuuuuuu! iar apoi am citit undeva ca atunci cand merg catel e foate important sa ii spalam zilnic ca aduna tot praful de pe jos si toti microbi.
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
scrish spune:
lalely frumos vis ai avut din pacate nu prea e adv, ca la mine tocmai azi e prima zi cand am niste rusi in vizita si ma simt ca naiba
dar mi-ar fi placut sa fiu si nasica lui david!
delia pai cu toata zapada asta nici n am mai iesit sa caut o las si eu pt inceputul lui aprilie k si finuta mea creste super repede
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac Neatza, La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat!!!! Mada abia astept sa ne povestesti de petrecere. Nu pot vedea poze de la lucru, dar dupa masa imi fac putin timp sa le vad. Delia ![]() ![]() ![]() ![]() Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011 |
frumoasa competitie
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui spiridusha [ Cristi e tare suferind cu maselutele si nu mananca nimic solid, numai lapte...a dormit ok azi noapte, A fost o perioada in care el manca "micul dejun" pe la 4-5-6 dimineata, si atunci manca fructele bine de tot la 10. Dar acum cand doarme toata noaptea pana la 8, mananca la trezire si la 10 nu ii mai este foame. La 10-10:30 se culca si nu stiu cum sa fac sa nu adoarma cu burta goala. Cum sa fac ca nu am idei? Oricum acum e dereglat cu mancatul de la eruptia dentara... Ma bag la joaca cu Cristi! ![]() Mami fericita de ![]() ![]() |
si andra mea bea lapticul la 8 dar fructele le serveste tot la 10-10.30..si le papa..incearca sa i le dai, eu am observat la a mea ca laptele de dimineata nu-i tine asa de foame, cred ca potoleste setea de peste noapte
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui MaryM85 Buna dim!Am scos-o ieri pe anda afara si azi noapte mi-a facut temperatura 39 of i-am dat nurofen si panadol muci nu prea are, oare e de raceala sau e de la maselute ca ii ies 3 of help? mami fericita de ![]() |
mai bine mergi sa o vada un doctor..
![](pupic.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota miki ai facut tortul de la Catank? mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras ![]() Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
nu
![](icon_smile_blush.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
insa m-am hotarat ce tort sa fac de motul andrei..sper sa-mi si reuseasca..uite
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/22455/Tort-Padurea-Neagra/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Miha02/Miha02.jpg)
Miha02 spune:
buna ziua
am reusit sa-l adorm si am intrat putin la voi
nu stiu ce sa fac ca sta cu degetelu cel mare in gurita il suge,am incercat sa-i pun manusa dar nu,l-am acoperit tot degeaba...in fine poate i trece
madutza nu pui si aici o poza sa vad si eu printesa ta
va pup ma duc sa strang putin de prin bucatarie.