Prietene la bine si la greu - 157
Raspunsuri - Pagina 14

ionelamaria spune:
Un film despre copii consumatori: comercializarea copilariei:
http://documentare.digitalarena.ro/copiii-consumatori-comercializarea-copilariei-2008/
Vizionare placuta. Eu inca nu l-am vazut tot... ca pe bucatele apuc...

dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floricik Dankutza, ce inaltime are Pinky? Ca Ema de ex are 12,5-13 kg dar are 95 cm. Mie imi pare ca e tot ca Pinky, nici grasa nici slaba. ![]() |
Pe 7 ianuarie avea 82,5 cm si 9,560 g. Imi dau seama ca e proportinata bine, dar e prea mica si in inaltime si la greutate.

shtephy spune:
hello
A mai facut vreun copilas febra timp de 5 nopti sau mai mult ? Asa face Iustin ,doar noaptea ,pana in 39 si scade repede de la antitermic .
In afara de M nu il supara nimic .

raluci_b spune:
citat din mesajul lui shtephy hello ![]() A mai facut vreun copilas febra timp de 5 nopti sau mai mult ? Asa face Iustin ,doar noaptea ,pana in 39 si scade repede de la antitermic . In afara de M nu il supara nimic . |
nu am avut asa, santate multa
probat pantofiorii, mari tare, gabitza cum ne vedem in we sa-ati da la proba?

gabitza35 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
nu am avut asa, santate multa probat pantofiorii, mari tare, gabitza cum ne vedem in we sa-ati da la proba? Raluca, mamica de doi baieti, Remus Andrei (8 nov '09) si Cezar Ioan (3 dec '11) |
ne vedem cumva

iti trimit Pm cu nr meu de telefon un pic mai tarziu ca trebe sa ies
2+

shtephy spune:
Raluci mersi de raspuns si mersi ca te intalnesti cu Gabitza
E liniste rau pe aici ...

carmickey spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Un film despre copii consumatori: comercializarea copilariei: http://documentare.digitalarena.ro/copiii-consumatori-comercializarea-copilariei-2008/ Vizionare placuta. Eu inca nu l-am vazut tot... ca pe bucatele apuc... ![]() Mami fericita de ![]() ![]() |
multumim frumos

foarte interesant...mi-a placut

carmen

magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui dankutza Pe 7 ianuarie avea 82,5 cm si 9,560 g. Imi dau seama ca e proportinata bine, dar e prea mica si in inaltime si la greutate. ![]() |
Rares avea 83 cm in noiembrie, acum pare ca s-a mai inaltat dar voi afla in aprilie cat de mult

O cunostinta ne tot spune ca este ok cum e Rares pentru ca desi eu sunt inalta ca femeie, Cristi nu este foarte inalt ca barbat.
Mi s-a intamplat sa aud insa si o remarca care nu mi-a cazut bine : "cu cine seamana Rares asa micut, ca voi, parintii, sunteti inalti ?" Am raspuns ca datorita bolii cardiace creste mai incet dar mai bine taceam, ca a urmat alta replica care nu mi-a placut : "Cum, si acum mai are probleme ?!... E, lasa-l, sa traiasca si el asa cum e !"

_
Rares

magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui shtephy A mai facut vreun copilas febra timp de 5 nopti sau mai mult ? Asa face Iustin ,doar noaptea ,pana in 39 si scade repede de la antitermic . In afara de M nu il supara nimic . |
Sanatate lui Iustin !
_
Rares

magdaz_ina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stanucel
multumim frumos ![]() foarte interesant...mi-a placut ![]() |
Si mie mi-a placut !

Iarina este marisoara si incepem sa simtim pe pielea noastra efectele reclamelor.

_
Rares