S-a dus si Whitney Houston
Raspunsuri - Pagina 4
S_Elena spune:
Nu a stiut multa lume de moartea ei poate si pentru ca nu a mai cantat de ceva timp. Pacat ca acum unii se intrec sa descopere tot felul de secrete dubioase din trecutul ei.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui S_Elena Nu a stiut multa lume de moartea ei poate si pentru ca nu a mai cantat de ceva timp. |
Cum adica n-a stiut multa lume,cind de duminica dimineatza hueisc ziarele,net-ul,tv-ul?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
nikole spune:
nu-mi vine a crede inca, mi se pare o gluma morbida...e atat de stupid
sper sa-si gaseasca linistea si drumul spre CASA
inca odata realizez ca nimeni nu te scapa cand destinul spune STOP...A FOST ORA EI SA PLECE DIN LUMEA ASTA...
cati nu iau un xanax cu un pahar cu whiskey, si traiesc ani asa, in ritmul asta:(...eu am cunoscut cativa, tot din lumea muzicala...calmante cu alcool...
motanik spune:
Nu cred ca se punea problema de 1 xanax si 1 pahar de alcool.
La ea dependentele erau vechi.
Acum se aude ca se aproviziona de la aceeasi farmacie din Hollywood ca si MJ.
Astazi este inmormantarea.
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Nu cred ca se punea problema de 1 xanax si 1 pahar de alcool. La ea dependentele erau vechi. Acum se aude ca se aproviziona de la aceeasi farmacie din Hollywood ca si MJ. Astazi este inmormantarea. -------------------- Povestea minunilor |
astazi? credeam ca e sambata...
O voce de neuitat, talent, frumuste. ne vom aminti pt totdeauna de ea.
michelle
motanik spune:
Scuze, Michelle, cu gandul ca a fost dusa astazi in New Jersey la casa mortuara...ai dreptate, inmormantarea este sambata, pe 18 si va fi una privata, cu o lista de 300 invitati. Biserica unde va avea loc ceremonia este cea in care Whitney a cantat in copilarie.
alexia_21 spune:
drum bun! o voce superba si o femeie superba!
pacat ca s-a pierdut in just "one moment of time".
RAMONELLA spune:
Imi pare tare rau..pentru ea...n-a fost nimeni in jurul ei care sa o aduca pe calea cea buna...sau poate au incercat,dar n-a vrut ea...pacat,alta ca ea nu va mai fii...