limba engleza

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

OK, deci daca exista exceptii in bine si centre care au niste standarde pe care le respecta, asa cum spuneam, nu generaliza. Cazul particular x, y sau z nu ma intereseaza. Daca vrei contra-argument, am mers la o scoala romaneasca sa semnam un contract cu ei si profesoara de limba engleza facea greseli crase intr-o discutie libera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Si nou tot la EKA la tinertului facem engleza. Subscriu la ceea ce au spus fetele mai devreme. Noi am ajuns la EKA dupa jumatate de an, la LEXIS RAHOVA. Aici nu am fost multumita. Ca si preturi sunt aproape la fel..., dar ca si mod de organizare mi se pare mai bine la EKA. Acuma nu generalizez, dar fetitele mele s-au simtit mai bine la EKA fata de LEXIS. S-au integrat mai bine in colectiv, poate si faptul ca sunt majoritatea de aceeasi varsta si au aceleasi cunostiinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kigallu spune:

Analis are dreptate. Vorbitorii nativi au experienta in sensul ca au lucrat in mai multe tari, dar pedagogic vorbind, chiar nu au calificarile necesare. Am lucrat cu multi straini si la toti am observat un dezinteres. Predau confrom unei programe 'un minimum de...' si ii cam doare la basca. Nu sunt dascali in adevaratul sens al cuvantului. Nu cred in calificarile lor pe care le fac la foc automat in tarile de origine, pe bani. Orice roman se poate duce in UK la un colegiu sa isi ia aceste certificari pe bani.
Copilul/elevul poate sa isi insuseasca un accent frumos din ce aude si vede -desene, documentare. Un vorbitor nativ nu va insista asupra foneticii, gramaticii etc pentru ca aceste lucruri le stie instinctiv si considera ca nu este la catedra sa corecteze o intreaga grupa sau sa ii indrume catre excelenta. Un om care peste un an pleaca nu are teluri pe termen lung. Asa ca, mamici, incercati sa acordati mai multa incredere unor profesori romani care de ani buni dovedesc ce pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

fetelor dar despre engleza de la clubul copiilor ce parere aveti? este cineva care face la club?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

una la mana vorbim de british center, au un standard, doi vorbim de un copil care are nevoie sa invete prin comunicare nu are nevoie de gramatici aplicate si master in limba engleza.
Am invatat spaniola in Institutul Cervantes si o vorbesc extrem de bine si corect gramatical si in ziua de azi desi nu am avut profesori de profesie profesori de spaniola. Cu engleza am trecut prin zeci de profesori romani, nu am reusit in veci sa o vorbesc fluent pana nu m-am angajat si am fost nevoita sa vorbesc engleza zi de zi. Am dat si DELE si IELTS la viatza mea dar pregatirea cu vorbitori nativi mi s-a parut intotdeauna mult mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Asa este, engleza invatata cu vorbitori nativi in cadrul unei institutii serioase e cea mai buna solutie.

Mergi la inceput