Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirina5

sa ma vezi pe mine cum gafai cand urc scarile in rest, nu am treaba, nu obosesc, dar scarile ma omoara!!

Miha, suntem bine, nu ma mai doare, in ziua aceea am fost speriata (si putin ieri), dar a trecut

Andreea, am uitat sa-ti dau cateva sfaturi, inainte de nunta. Odihneste-te bine inainte, va fi destul de obositor.Nu te stresa pt nimic, multe dintre detaliile pt care tu te stresezi nici nu sunt observate de ceilalti. Nici nu vor observa daca florile de pe masa sunt aceleasi cu cele din buchetul tau sau daca ai asortat bine culorile. Ti-ai luat o blanita? Acum e destul de frig si vei avea putin de umblat. Sper ca ai pantofi comozi si i-ai purtat putin prin casa, sa se mai lase, pantofii noi sunt criminali. Simte-te in largul tau, zambeste mereu (fotograful e cu ochii pe tine), nu lasa nimic sa-ti strice seara ( eu am plans la nunta mea ca m-am certat putin cu sora mea), danseaza, plimba-te pe la mese, mananca bine acasa ( la local nu vei avea timp, eu am sarit peste multe feluri de mancare, iar restul le-am mancat reci, nici tortul nu l-am gustat), nu uita, o data in viata esti mireasa, e seara ta, tu esti o printesa ( si vei fi in centrul atentiei), iar toti ceilalti sunt acolo pt tine! Si ai grija sa nu-l imbeti pe Mihaita

Am uitat sa va spun ca mi-a cumparat ieri soacra 2 costumase pt bebita!! Sunt atat de frumoase!!! Abia astept sa vina bebita, sa-l tin in brate si sa-l pupacesc!!

Irina 28+ cu Kinder surprise

Irina, mi-am luat blanita, chiar zilele trecute. Florile vor fi asortate(din fericire) pentru ca le-am comandat la o firma care se ocupa de asa ceva. Pantofii nu prea i-am purtat prin casa, recunosc. Ei sunt foarte comozi(sau erau cand i-am cumparat) insa vad ca mi s-au umflat cam rau picioarele in ultimele zile. Chiar ca n-ar fi rau sa mai probez prin casa. Nu prea imi fac griji ca n-o sa apuc sa mananc la nunta. Avem foarte putini invitati, o sa fim cu totii 26, deci cred ca o sa-mi fac timp si sa mananc. Se descurca ei fara mine cateva minute si cred ca nu se supara nimeni ca doar stiu ca sunt cu bebe la purtator si trebuie avut grija si de el si de mine. Merci de sfaturi!

Andreea, 22+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Andreea ai dreptate dar Bianca e la o gradinita particulara si cum sa piarda ei ceva? A fost gradinita inchisa saptamana trecuta 2 zile si ne-au anuntat ca o scada integral taxa (pentru ca asa prevede contractul ca a fost din vina lor ca nu au avut curent si nu au generator, ma rog cu alte cuvinte.) Tu cum stai cu emotiile dinainte de nunta? Ai noroc ca sunt drumurile inchise ca te calcam si noi...
Anitta mare dreptate dar asa-s eu mai comoda!
Diana cum mai sunteti astazi?
Fetelor eu tocmai am in cuptor un blat pentru o negresa in forma de inimioara pentru ca azi este Valentine's Day! Nu sarbatorim de obicei dar tot ma plictiseam acasa...

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata, burticutelor!

Raportez 2 cm de zapada si aici! Ce surpriza minunata pe dimineata asta.

In vreo ora mergem la cardiolog si am sa vin cu mai multe raspunsuri (am facut o lista de intrebari) daca nu si cu vesti mai bune.

Anitta, dar cate mai patimesti cu zapada asta. Si de maine incepi lucrul, nu? Ori de joi? Ori mai prelungesti concediul un pic? Cand am citit ca ne linistesti ca nu faci mai multe decat inainte de sarcina m-a busit rasul. Asta, sincer, nici de la tine nu ne asteptam . Iar intamplarea cu soacra ta m-a pus pe ganduri.

Virgi, "faina" treaba cu pierdutul analizelor. Cum Dumnezeu pot sa faca asta, nu stiu. Si atunci, sincer, ce incredere sa am eu ca nu mi le incurca in mod constant?

Aever, si muschiulosul meu a inceput de vreo cateva saptamani sa raspunda la manuta. Pana acum se linistea subit - de asta tati l-a surprins o singura data prin ambuscada . Dar sambata au avut o sesiune serioasa de comunicare, de tati nu-si mai incapea in piele si nu-i venea sa creada ce se intampla.
Eu ti-am mai spus parerea mea despre nunta ce va sa fie inca de ieri, si vad ca Irina e perfect de acord cu mine. Asa ca, relaxare si bucurie!

Irina, tare neplacuta situatia cu nepotul. Si-nteleg perfect ca nu-ti poti scula familia-n cap. Cred ca o discutie cu parintii e complet inutila - nu vor accepta niciodata ca fiul lor nu e perfect si mai are nevoie de educatie. Asa ca, poate reusesti sa ii vorbesti calm si sa il sensibilizezi direct pe el. Dar la cat de putin intri tu in contact cu el si la cat de mult e lasat de capul lui... nu-ti dau prea mari sanse de reusita, din pacate. Asa ca... fereste-te, ca nu prea ai ce face altceva.

Miha, eu nu prea vad unde intra bona in discutie in primele luni - primul an de viata. Decat daca, mergi la lucru. Ai de gand sa o faci inainte sa implineasca un an? Ori, daca ai deja o femeie care te ajuta, ma gandesc ca iti mai ramane eventual mancarea si picii. Oi fi eu prea avantata si prea "sa le fac pe toate", dar...sincer, nici pe mama nu vreau sa o am acolo sa se ocupe de el. Ok, in primele doua luni ma poate ajuta (mai mult cu suportul moral si Poate sa mai mancam la ei - cu toate ca in 20 de minute nu am ce face la o tocana/ciorba/paste pe 1-2 zile). Dar in rest... chiar nu vad. Ca doar (si) eu trebuie sa ma trezesc noaptea sa il alaptez, iar ziua, daca numai pe ei ii am in grija cred ca ma descurc.

Elly, gandul ne e la tine.

Va pup si sa auzim doar vesti minunate astazi!

Diana 28+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Diana, te asteptam cu vesti bune-bune.

Ellyshor, ce mai faci iubita? Si pe tine te asteptam sa ne scrii ca esti bine-bine.

Irina, la fel ca si celelalte fete, sunt alaturi de tine. E greu sa nu ai casuta ta, sa stai singurica si linistita, sa trebuiasca sa suporti nepotel obraznicut si parinti iresponsabili. De bunici nu mai vb, mie mi se pare ca bunicii in prezenta nepotilor o cam iau razna. Si eu m-am trezit de dimineata cu un sut in spate, nu stiam ce se intampla.....era fiica-mea, se intorsese in pat de-a latul.N-a fost chiar asa rau, m-am speriat ca din busitura aia m-am trezit , nu stiam ce se intampla. In rest, am numai cuvinte de lauda...il protejeaza pe bebe, acum ii face pizza in cuptorul ei de jucarie
Sunt alaturi de tine si in ce priveste greturile...si parca e mai rau decat in primul trimestru, ma dor toate coastele, si dureri de burtica am cand ma apuca....uf, hai ca mai e putin si o sa vrem odihna, sa scapam de colici.....ne-apuca alte griji....

Aever, relaxeaza-te si distreaza-te. O sa fie asa cum ti-ai propus, o sa fie cea mai frumoasa nunta. Cea mai cu picioare umflate, cea mai cu zapada.....dar pentru voi cea mai de neuitat.

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata si de la noi!
DIANA felicitari ptr.rezulatele bune la ecoAsteptam si azi vesti mai buneReferitor la supa de pui cu galuste si patrunjel din gradina posibil sa fi mancat dar nu imi mai amintesc
Visez ca in vreo 2 ani sa ne intoarcem in tara,sa nje facem o casuta sa imi fac o gradina de legume si sa cresc pasari
AEVER casa de piatra iti doresc sa ai parte de o zi frumoasa si linistita!
VIRGIL foarte frumos dormitorul!Sa il stapaniti sanatosi Albul e in trend acum,lucram intr-o fabrica de mobila aici ,si albul se vine cel mai mult,eu imi fac acum bucataria alba
ELENA eu zic sa stai linistita ,bebe e bineAici astia masoara pe bebe doar la 11-12 sapt si atunci iti spune data prevazuta nasterii si cate sapt.ai.So Mateo al meu aveam greutatea mai mare decat cea ptr.26 sapt. si femurul mai micut,mi-a spus ca iese mic si dolofan
Alex a avut 47 cm si 3050gr. la nastere!
ANDRA superb patutul ptr.Amana!
ANITTA ma uimesti ca energia ta!Eu am vb cu mama la tel.15 min si gafai inca

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Elena, stai fetica linistita ca e bine bebe, si al meu are ceva subdezvoltat si ceva mai amre cu o saptamana, asa sunt toti.
Diana, pupic mare pe burtica!
Andreea, eu la nunta mea nu m-am stresat cu nimic, dar absolut nimic si a iesit atat de frumos totul!!!Poate ar trebui sa nu te mai stresezi nici tu asa de mult

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Fetelor, scuzati-ma de off , dar ma uit la Amana si nu-mi vine sa cred ca am putut sa fac asa o minune de fetita!!!Imi umple inima de fericire, nu pot exprima in cuvinte! Fetele care au copii stiu despre ce vorbesc!
Va pun acum pe FB un filmulet cu ea
Ca tot vorbeati zilele trecute de instinctul matern, cand s-a nascut nu am avut nimic de genul, adica imi era drag de ea, o studiam, dar nu ma topeam, nu stiu cum sa explic. Insa cand am ajuns acasa de la amternitate si am inceput sa am grija de ea, cand se linistea la mine in brate, cand a zambit prima data etc etc s-a schimbat total situatia. Iar acum ma uit la ea si-mi dau lacrimile de cat de mult o iubesc!!!
Inca o data, scuzati-ma de off! Va pupic! Pun acum filmuletul.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Virgi ai PM

Oana cu Bebe Tudor 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

MI BEBELINA referitor la bagajul ptr.spital eu iti spun ce am luat eu
Ptr mine. 3 camasi noapte ,capot,papuci, chiloti,tampoane,gel dus ,sampon ,crema,periuta si pasta de dinti,2 prosoape,aparat fotosi cam atat cred.
Ptr. Alex pampers(dar nu mi-a trebuit ca am folosit pe cei din spital)3 costumase,3 body ptr.dedesupt,paturica,sosetele,prosopel,un scutecel si scaunul ptr masinaNu am luat nimic sampon sau gel de dus ptr,ca le aveam pe cele din spital.
Cam atat imi aduc aminte!Am cumparat cam tot ce imi trebuie ptr.Mateo mai ramane de luat ptr.mine!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Neatza fetele!
V-am mai spus ca mi s-a acrit de zapada?:)) nu o mai suport:))
Am avut o noapte de insomnii dar spar sa recuperez in noaptea asta:)
Andra cum stai fata mea cu zapada? tot asa cat usa?Sa stii ca partea cu instincte materne asa cum a spus si Virgi e mult prea complexa si nu apare deodata:) Asa voi fi si eu ca ma cunosc.De cand a murit mama mea nu ma mai impresioneaza nimik sper doar sa imi revin cu sentimentele.:))
Pe de o parte e bina ca asa sunt ZEn si nu ma stresez dar pe de alta parte..nu stiu ce sa zic..sunt multe sentimente in sufletul meu dar predomina in general teama.Nu e o teama distructiva si constructiva acuma stii cum se zice cu dumnezeu inainte.
Diana asteptam cu mare interes cardiologul:)
Ar trebui sa cobor pana la magazin si pana la banca dar...imie frica sa nu alunec chiar daca fac 10 min pana acolo..mersul meu de gravida face ravagii:) parca am un bat in fund cand merg pe zapada.
Maine ma duc la medic dar cred ca iau taxiu nu ma incumet sa merg pe jos .
Sa aveti o zi frumoasa!

Oana cu Bebe Tudor 27 +

Mergi la inceput