Trombofilia, o cauza a infertilitatii -69-
Raspunsuri - Pagina 21
MeAlex spune:
Multumim Tannoo, sa aveti o primavara frumoasa!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
sunshine4ever spune:
La multi ani !
Sa aveti o primavara frumoasa!
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,3/zi
Looana spune:
Catalina,Sper eu iau o singura pastila pe zi de Prednison de 5 mg am ales-o sa o iau dimineata pt ca seara fac Clexane 0.4 .Voi ce cantitate de Prednison a-ti luat pe zi???
Eu am gasit o Dr.hematolog specializat pe sarcini si persoane care doresc un copil si nu reusesc,dar dupa confirmarea test Bhcg pozitiv i-mi voi face o programare sau de fapt cred ca ar fi de pe acuma sa sun pt programare ca tocmai cind voi vrea sa merg il pot programarea ,pt ca nu sun si primesc imediat in 2-3 zile asa pot pune planul in actiune de acum.La fix mi-a venit ideea .Cum pot sa reduc treptat Prednison daca eu iau numai o pastila 5 mg.zilnic ???
Apropo acuma seara mi-am facut Clexane mai cu incredere si nu ma mai durut asa ca aseara,incet prind curaj
Noapte buna
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
catalina2307 spune:
Looana -cortizon, eu am luat 10mg.
Daca iei 5 mg vei reduce doza la 1/2 tableta 2 zile si 1/4 tableta 2 zile .