Trombofilia, o cauza a infertilitatii -69-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

alexut am citit, dar de raspuns, am raspuns greu in ultimile zile - vad c-a venit doamna qiao cu explicatia. Eu de histero pot sa-ti spun ce i-am spus lui Albu in urma cu o saptamana: urmatoarea va fi MUSAI cu generala!!! a zambit si a fost de acord. Eu dupa injectia nr. 4 de xilina ii spuneam, cu lacrimile siroindu-mi pe obraji, sa nu se opreasca, fiindca nu ma mai prinde. Cu ocazia asta stiu exact unde este pozitionat uterul meu (mai e hait rau!), am schilodit-o pe asistenta din dreapta, ca-o strangeam de umar de plangea sarmana femeie mai rau ca mine, pe Albu curgeau apele...la eco totul era roz, dar realitatea a fost alta: endometrul inflamat, multiple sinechii minuscule, ce-au fost indepartate c-o foarfeca demna de material cinematografic pentru filmele horror. daca poti, nu-l asculta pe Albu care-ti vine cu placa: anestezia este mult mai riscanta decat interventia in sine (vezi c-am retinut-o?) si fa anestezie generala, care, intr-adevar, am inteles ca este ca cea de la punctie - o mica intepatura in vena si in 20 minute esti treaza

cris tin pumnii ca, candva, sa lamuresti aceasta necunoscuta cu 844

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aristicule, multumesc pentru raspuns! Il somez sa imi faca anestezie generala, nu ma las. Sunt tare curioasa sa vedem ce e pe acolo.
P.S. Te citesc in secret si la babute.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

pai nu mai e secret

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Pai de aia ranjeam si eu, ca am divulgat secretul.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Noapte buna, alex mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Si eu citesc la babute, dar nu in secret! E dragoste declarata deja ... doar ca nu prea pot tine pasul ... asa "babe" mai rar!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, august 2011 Budapesta, dr. PK, nereusit

Mergi la inceput

ar fi fost frumos sa puteti veni la intalnirile noaste: multe femei care vorbesc incontinuu si in acelasi timp despre conceperea unui pui de om, in eprubeta...si ne intelegem toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna fetelor, va rog ajutati-ma cu niste infortmatii, ca ori sunt eu dusa cu pluta si cer prea multe ori dr ii sunt f comozi.
De vreo 2 sapt incerc sa obtin o scrisoare medicala pt clexane sa merg cu ea la dr de fam sa mi-l dea compensat, am citit la voi ca in cazul nostru se da compensat 50% iar la gravidute 100%.
Dupa vizita la hematologul nr 1 care imi zice ca ea nu a invatat asa ceva, ca se da clexan inainte de FIV si ca ea nu stie sa stabileasca doza, merg la hematologul nr 2 pt scrisoarea medicala. Dr asta imi zice ca ea stie ca se da clexane compensat doar daca esti gravida, deci degeaba imi da ea scrisoare ca pana raman trebuie sa iau clexanul la pret intreg. Asa este...voi cum ati procedat? Unde sa ma interesez daca pot beneficia de clexane compensat inainte de FIV? Parca vad ca daca obtin si amarata asta de scrisoare face figuri dr de familie si uite asa cu atatea drumuri si timp piedut pe la usi cred ca ma las eu pagubasa si imi cumpar clexanul la pret intreg

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Irilac, mai cauta pe google. Uite ce am gasit eu:
http://www.efarma.ro/category.php?parent=424

- Lista B Compensate 50% - aici apare Clexane compensat 50% pentru salariati si pensionari
- Sublista C3 grad de compensare 100% - si aici apare Clexane compensat 100% pt gravide si lauze.

Sa iti dea hematoloaga aia chiar daca nu crede ca poti lua...In cel mai rau caz poti cere scrisoare dr. de familie. Nu te lasa, e dreptul tau. Pune-i sa sune la Casa de Asigurari de Sanatate ca sa verficice.

Aristicule, !

pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Eu am primit, ca si salariata, si negravida, Clexane compensate 50%, cu reteta de la MF.
100% se elibereaza doar cand esti gravida.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput