Piersicute de iulie august (14)
Raspunsuri - Pagina 19
michelle1981 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Asta era urmatoarea intrebare, e exagerat de scump oare? Noi am fost in weekend la Ikea si am vazut patuturi la 2-300 ron, insa sunt ft uratele, si austere asa in design, departe de ce imi imaginam pt puiul meu. Insa sotul imi spune ca bebe oricum nu simte in ce patut doarme si ca salteaua e de fapt importanta pt el. Voi ce ziceti? 16+ |
Nu mi se pare urat, dimpotriva.. Bianca a dormit de la inceput in el, nu am luat-o niciodata in pat cu noi.
Referitor la lovituri, nu s-a lovit niciodata sa planga, a dat cu capul dar nu s-a lovit sa planga sau sa ii lase urme/ vanatai.
Astea se fac in alte locuri
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
Laura32 spune:
citat din mesajul lui sursula LAURA,am 13 saptamani ,dar ,de cand am aflat ca sunt insarcinata,m-am programat la dr Iosup care imi spusese sexul la 12 saptamani si la primul copil!E faimos pt asta!Mi-a arat labiile!La final l-am laudat cat de bine se pricepe sa vada sexul de la doar 12 saptamani ,iar el mi-a raspuns:"il vad chiar de la 10!"Am incredere in el,asa ca pariez pe roz!! 12+ |
Felicitari !!!
18+
ARUBA spune:
Am inteles, e prea scump! Off uneori mi-as dori sa am maturitatea necesara sa discern lucrurile astea, dar mi-e ca iar o sa ma ia valul cu cheltuieli aiurea, exact cum am facut asta-vara la nunta, de l-am exasperat pe al meu. Chiar mi-as dori sa pot sa aleg doar lucrurile ft utile si strict necesare, ca vorba aia, nu suntem milionari, avem amandoi pana in 30 ani.
In legatura cu patuturile pliante, eu am 2 prietene cu copii de pana in 2 ani si ele zic ca nu sunt asa grozave, ca nu au saltea buna si ca le folosesc mai mult ca tarc, dar tot in cel de lemn isi culca copiii. Probabil ca o sa iau de ambele feluri, daca tot e util la cateva luni, ca tarc, sa il pui pe bebe sa se joace in el, plus pt calatorii. Am inteles ca un alt dezavantaj este ca nivelul de jos al saltelei e ft aproape de sol la cele pliante si cum casa noastra e destul de racoroasa mi-ar fi teama sa il culc asa.
16+
Laura32 spune:
si eu am casa racoroasa si chiar nu m-am gandit ca ala este asa de jos , uite ce bine este sa stai de vb
18+
Porumbita spune:
citat din mesajul lui ARUBA In legatura cu patuturile pliante, eu am 2 prietene cu copii de pana in 2 ani si ele zic ca nu sunt asa grozave, ca nu au saltea buna si ca le folosesc mai mult ca tarc, dar tot in cel de lemn isi culca copiii. Probabil ca o sa iau de ambele feluri, daca tot e util la cateva luni, ca tarc, sa il pui pe bebe sa se joace in el, plus pt calatorii. Am inteles ca un alt dezavantaj este ca nivelul de jos al saltelei e ft aproape de sol la cele pliante si cum casa noastra e destul de racoroas a mi-ar fi teama sa il culc asa. 16+ |
eu l-am gasit pe cel pliant fff util; l-am carat in nspe vacante cu noi :)
pt somnul de fiecare noapte tr sa pui saltea normala la patul de voiaj;
pt cateva zile de calatorie e ok si cu saltea speciala de voiaj (se strange ca o clatita, se achizitioneaza separat de pat)
ARUBA spune:
Da, toata lumea zice ca e util in calatorii, dar intr-adevar, daca il alegi ca solutie permanenta trebuie sa ii cumperi saltea separata pt dormitul zi de zi.
Oricum, noi iesim destul de des din oras in weekend, avem o casa in afara orasului, cu o curte mare si gradina, si ma gandesc ca e pacat sa nu mergem si cu bebe sa stea mai mult la aer curat, deci clar vom lua si un patut pliant.
16+
ARUBA spune:
Michelle, n-am vrut sa zic ca toate sunt urate, sper sa ma intelegi Oricum e chestie de gust personal si de piticii de pe creierul fiecarui ( si ai mei, categoric, sunt ft multi )!
16+
michelle1981 spune:
Noi pliabil am luat www.amazon.de/Hauck-604038-Reisebett-Dreamn-60x120/dp/B000K7AQWA/ref=pd_ys_qtk_general_recs_1" target="_blank">asa si il folosim exclusiv pt calatorii (de 3 mil am luat deci 2 patuturi) Nu am folosit deloc tarc, am lasat copilul sa exploreze peste tot. Am strans tot ce era periculos, scos manere la sertare, tot de ce ar putea sa traga.
Adio lumanarele, pot-pouri-uri, pietricele, suveniruri, geluri de dus si sampoane pe marginea cazii etc
Pt Bianca vom lua probabil patutul www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/S59851606/" target="_blank">asta, dar momenan e bine sa o stiu intre gratii, sechestrata
Da, sigur ca lucrurile bebelusului tin de gusturile parintilor, dar in primul rand ganditi-va sa fie si practice.
Patutul nostru pliabil, am mai scris, fosneste.
Bianca a mai dormit la nasii nostri in patutul www.amazon.co.uk/Petite-Star-Blue-Dog-Travel/dp/B004JMZMHG" target="_blank">asta, care e mult mai bun, nu fosneste deloc, e si mai mare.
Ambele patuturi pliabile au saltele incluse.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">15+
Daconst spune:
Votez si eu tot pentru patutut de lemn cu 3 pozitii.Noi din ala am avut la primul copil si e inca bun si pentru cel de-al doilea.Fi-miu chiar nu s-a lovit niciodata si mie-mi place ca e stabil pe cind incepe bb sa se ridice in picioare.
Iar salteaua e foarte importanta.
De calatorie am avut mereu cu imprumut cind mergeam in Ro,dar nu vroia sa doarma in el deloc.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
17 sapt
michelle1981 spune:
Patutul nostru de lemn are 2 pozitii, dar noi am mai dat o gaura pt un nivel intermediar, pe care a stat pana cand am vazut ca vrea sa incalece patul.
Nici Bianca nu voia sa doarma in patutul de calatorii, trebuia sa o legan si sa o pun deja adormita