virus herpetic 1
buna fetelor. Am si eu o problema. Tocmai ce m-am intors de la bucuresti unde, in urma unei ecografii, am aflat ca in sfarsit am ramas insarcinata. Toate buna si frumoase pana mi-au venit rezultatele la analize. Am zi ca innebunesc cand am vazut ca mi-a iesit
Anti-VIRUS HERPETIC 1 Ig G - 3.37. Asta inseamna ca e pozitiv. Din cate inteleg 1 se refera la herpesul care iese la coltul gurii, iar 2 se refera la herpesul genital. Mie 2 mi-a iesit negativ.
Va rog sa-mi spuneti daca o sa fiu nevoita sa fac avort asa cum am citit pe undeva . E adevarat ca am avut in copilarie herpes la gura, dar imi iesea daca mancam carne seara tarziu. De cand mi-am dat seama cauza, am evitat carna seara si nu apare decat f rar cand ma mai duc la vreo nunta sau ceva. O sa treaca prin placenta? Afecteaza bebe? O sa aiba malformatii, probleme din cauza mea? nu-mi vine sa cred ca se intampla asta
Raspunsuri
QiaoBing spune:
anne din cate stiu eu, virusul herpetic nu e motiv de intrerupere a sarcinii. In caz de herpes genital rebuie avut grija in cazul nasterii naturale sa nu fie in perioada de eruptie pt ca atunci se poate transmite la copil. Am o prietena care are varianta genitala si a nascut natural 3 copii perfect sanatosi, cel mai mare are deja 10 ani.
linisteste-te, vorbeste cu dr tau si .. sarcina usoara !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anne`mary spune:
multumesc pt rspuns Am reusit sa ma calmez. Am doar 6 saptamani si nu am stabilit care o sa-mi fie dr. Azi, la biogensis (caci eu am facut fiv) mi-a facut eco dr Andrei Voichitoiu care e de la polizu. Mi-a placut de el si o sa vb saptamana viitoare cand ma duc din nou sa raman la el.
Bine ca m-am lamurit cu herpesul asta ca ma apucase panica
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne`mary multumesc pt rspuns Am reusit sa ma calmez. Am doar 6 saptamani si nu am stabilit care o sa-mi fie dr. Azi, la biogensis (caci eu am facut fiv) mi-a facut eco dr Andrei Voichitoiu care e de la polizu. Mi-a placut de el si o sa vb saptamana viitoare cand ma duc din nou sa raman la el. Bine ca m-am lamurit cu herpesul asta ca ma apucase panica |
Stai linistita ca nu cred ca asta o sa fie o problema atat de grava eu am herpes genital si intradevar cum spunea Qiao la nastere e problema ....oricum trebuie sa stie si med tau ginec si asa te tine sub observatie
In curand gravidutza