Aticia, multumesc de informatii. Probleme de comportament nu avem, este un toddler absolut normal de 2 ani, cu mintea super ascutita. Toate analizele la sange ii ies normale, ceea ce imi da sperante ca poate-poate e doar ceva bacterie care nu iese la copro.
Sanatate baietelului tau.
buna . o verisoara de-a mea a incercat sa ramana insarcinata mai bine de 10 ani , cu n si n tratamente in romania . ultima speranta a ales sa incerce in ungaria , ca acolo doctorita , sa-i recomande o "simpla" analiza genetica , pe care a realizat-o fara probleme in romania si prin care s-a depistat problema . a ramas insarcinata aproape imediat cu tratamentul adecvat . mi-a spus ca a platit translator acolo la clinica .
deci , daca stai bine din punct de vedere financiar , sunt de parere ca merita sa incerci undeva in afara tarii , chiar si in ungaria . nu stiu sa-ti recomand nici o clinica anume din pacate .
multa sanatate tie si puiului tau
.
Multumim Corina, in meniul analizelor pe care le fac cei din SUA au si analize foarte amanuntite copro: daca te uiti la GI Effects Stool Profiles : echilibru chimic, micotic, parazitologic separate.
Poti citi despre ce anume analizeaza in Overview iar in Downloads ai modele despre cum arata un rezultat, un ghid care iti explica cum se interpreteaza rezultatele. Gasesti mai multe informatii aici
http://www.metametrix.com/test-menu/profiles/categorized
Mersi mult de info,Aticia. Din cate am citit analizele se fac doar la cererea unui doctor. Fratele meu locuieste in NY, o sa vedem ce putem face.
Sanatate baietelului.
Ioana, te rog spune-mi ai luat legatura cu cei din Germania inainte de a merge acolo? prin mail? acte de ce ai avut nevoie la internare?
Ne-am cam hotarat pt Germania.
Mersi mult
Da, l-am sunat pe directorul clinicii si ne-a programat el cand sa venim. Daca te-ai hotarat pentru clinica Neukirchen, iti dau toate detaliile pe mail, trimite-mi adresa pe PM.