Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***397***
Raspunsuri - Pagina 8
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Noi tocmai am bagat la cuptor o prajitura, singura de fapt pe care stiu sa o manufacturez: cu branza Ada e ok, are muci si mai tuseste de la ei dar deocamdata atat www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Noroc ca mi-am luat de dimineata un strudel cu branza. Fug sa-l incalzesc.Sper sa treceti repede peste asta, fara peripetii

Olga, mamica lui David iepurasul

si
38+
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Mi-a adus sotul un crap de 5 kile. Am incercat sa-l transez. Deocamdata masa e plina de sange, e 2-0 pt peste ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Bine ca stii ce trebuie sa-i faci, eu l-as pune in vana
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Mi-a adus sotul un crap de 5 kile. Am incercat sa-l transez. Deocamdata masa e plina de sange, e 2-0 pt peste 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Anaan spune:
Salutare!
Raportez si eu: copil cu putina febra, sper sa nu evolueze spre altceva, ca la noi este dezastru, circula o viroza tare urata (la scoala am, in medie, cam zece copii in clasa, ca restul sunt bolnavi
) si o epidemie de rubeola. La gradinita, in grupa lui Andrei, au fost azi doar el si un baietel si mai mult de sase copii nu au fost niciodata saptamana asta. Sper sa nu ma fi prins si pe mine ceva, ca am o durere de cap cam enervanta.
Ma bucur insa ca s-a rezolvat problema de la gradinita si nu mai trebuie sa plece doamna in toamna la grupa 0
. Saptamana asta a fost ziua doamnei si i-a dus Andrei flori si un mic cadou, numai ca, in momentul inmanarii acestuia, s-a rusinat si nu i l-a mai dat, l-a dat tanti Ana. Dupa aceea, mi-a zis doamna, s-a dus la ea, a pupat-o si i-a zis ca Anei o iubeste. Doamna le-a dus oua Kinder si fructe, iar ei au fost in extaz, ca doar totul este mai bun cand vine de la ea.![]()
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Mi-a adus sotul un crap de 5 kile. Am incercat sa-l transez. Deocamdata masa e plina de sange, e 2-0 pt peste ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
novus spune:
Anaan, multa sanatate si lui Andrei
!!
Si la noi circula niste viroze tare urate 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Azi am primit asternutul (
Olga;
Novus), Andrei se joaca cu el de cand s-a trezit: cred ca o sa-l folosim ca jucarie, nu ca lenjerie de pat.
Cel mai tare m-a distrat ca sunt scrise pe el si litere suedeze, si numai ce-l aud pe Andrei: "Uite mama, A poarta caciula!"
olishka spune:
Anaan sanatate multa si voua
ma bucur ca l-am facut fericit pe Andrei cu asternutul
Legat de litere si alfabet, David ieri invata de pe Youtube ceva alfabet sirian
Si l-a pus de multe ori, era tare incantat ![]()
Monn bafta cu pestele 
si
38+
Ilinca_M. spune:
Si la noi in scoala e epidemie de rubeola de vreo 2 saptamani, in fiecare clasa sunt macar 2-3 atinsi (in unele chiar cate 10 dintr-un foc); teoretic, io stiu ca am facut "toate bolile copilariei" dar n-as baga mana in foc...chiar, cum poti sa stii daca ai facut sau nu varicela, rubeola etc, daca n-a ramas "in scripte" nimic?...
Ce dragutz Anei, cum e el atent cu dna educatoare...
Monnvas, da' crapul a fost adus viu? Io as fi plans langa el!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Si la noi in scoala e epidemie de rubeola de vreo 2 saptamani, in fiecare clasa sunt macar 2-3 atinsi (in unele chiar cate 10 dintr-un foc); teoretic, io stiu ca am facut "toate bolile copilariei" dar n-as baga mana in foc...chiar, cum poti sa stii daca ai facut sau nu varicela, rubeola etc, daca n-a ramas "in scripte" nimic?... Ce dragutz Anei, cum e el atent cu dna educatoare... ![]() Monnvas, da' crapul a fost adus viu? Io as fi plans langa el!! ![]() I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ilinca ba poti sa afli daca ai facut aceste boli, prin analize. Daca ai anticorpi, inseamna ca ai facut. Eu asa stiu...Am facut analizele astea si in sarcina trecuta si acum.

si
38+