Dara e vb ca nu ne riscam sa downloadam orice (mai ales de astea piratate). Aici daca vrei sa descarci ceva platesti... Chiar o sa caut sa vad daca-l gasesc si asa contra cost si daca nu-i mult... Eu nu prea ma pricep la downloadat de pe torent sau altele de genu. Poti sa-mi pui pe dropbox (l-am intrebat acum pe sot) si le iau eu de acolo. Saru'mana
Happy ce fain... masaj, vreau si eu
Bia si ai vreun nr de tel sa ne anunti in caz de ceva? Felicitari pt decizia de a naste natural, eu iti tin pumnii sa ai o nastere usoara
Monica, fericita 34+ cu
Cezar-Andrei
AMR: 6 saptamani
Citat: |
citat din mesajul lui dara76 Aredwynn, desi e mult mai mica bebica, si eu am simtit deseori miscari spasmodice, imi venea sa zic ca-s convulsii, dar ma gandesc c-or fi sughituri. E faza aia ca e absolut normal sa sughita in burtica si in primul an, nu inseamna nimic rau si nu e nevoie de dat lamaie sau ceai dupa aia sa-i treaca sau faze de-astea. ![]() ![]() *MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina* |