Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 30

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dara e vb ca nu ne riscam sa downloadam orice (mai ales de astea piratate). Aici daca vrei sa descarci ceva platesti... Chiar o sa caut sa vad daca-l gasesc si asa contra cost si daca nu-i mult... Eu nu prea ma pricep la downloadat de pe torent sau altele de genu. Poti sa-mi pui pe dropbox (l-am intrebat acum pe sot) si le iau eu de acolo. Saru'mana
Happy ce fain... masaj, vreau si eu
Bia si ai vreun nr de tel sa ne anunti in caz de ceva? Felicitari pt decizia de a naste natural, eu iti tin pumnii sa ai o nastere usoara

Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei

AMR: 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

ma apuc de capitol nou

Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei

AMR: 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Ti-am trimis PM

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Aredwynn, desi e mult mai mica bebica, si eu am simtit deseori miscari spasmodice, imi venea sa zic ca-s convulsii, dar ma gandesc c-or fi sughituri. E faza aia ca e absolut normal sa sughita in burtica si in primul an, nu inseamna nimic rau si nu e nevoie de dat lamaie sau ceai dupa aia sa-i treaca sau faze de-astea.

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Sunt mult mai rapide miscarile astea de care zic eu decat sughiturile. Sughiturile le recunosc si dureaza mult mai mult sughite chiar si 10 minute uneori si imi zguduie toata burta. Astea sunt ca si cum si-ar scutura piciorusul, de exemplu, sunt miscari foarte rapide. Parca s-ar zbate un muschi.

Anca, 37+ cu Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitol nou!

Mergi la inceput