Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 30
Raspunsuri - Pagina 13
dana_cp spune:
A venit Mister sa ma sacaie cand scriam mesajul, si am uitat, Tala, ca chiar vroiam sa te intreb ce mai face Dominique, dragul de el. Sa-l "plici" si pt mine te rog!
Si cu intalnirea, nu conteaza, eu vin oriunde decideti (mai putin la Monna pe care o ador insa nu-mi place in US neam), numai sa ne vedem la ochi
cu Gaza, DPN 30 Martie
J.D. spune:
Dara, eu din cate imi amintesc Finn a facut mai mult caca decat ai scris tu acolo. In primele zile schimbam 8 pampersi pe zi si apoi cam 6.
Finn Constantine 15.10.2009 si 29+ Euan Tudor
happylica spune:
JD, ce inseamna apoi? cam dupa cat timp?
io acum intreb ca ala.. de n-are copii... cand bebe face pipi sau caca, trebuie schimbat scutecul imediat nu? adica nu il lasi cu el ud.. sau sa faca de 2 ori (pipi de ex).. ca la caca nu se pune prb.
AMR < 5 saptamani
varsta bebelusei Alexia
J.D. spune:
Happy, din spital il schimbam pe Finn la fiecare 3 ore. Asa mi/au zis asistentele. prima luna am mers cu 8 pampersi si din a doua cu cate 6. nu l/am lasat cu prea mult pipi in pampers pentru ca mi-era teama de iritatii.
Finn Constantine 15.10.2009 si 29+ Euan Tudor
ronina spune:
Dana: ai vazut ca merg repede cumparaturile, putina mobilizare si tac pac gata Imi cam faceti in ciuda cu Ikea, in TM nu avem
Eu zic ca strengareii nostri oricum vor aparea tot cand vor ei, nu cum 'cobim' noi.
Mie de cateva zile mi-e vesnic somn. E drept ca adorm destul de tarziu, dar dorm destul de bine peste noapte, si cu toate astea... toata ziua is cam ametita. Voi aveti astfel de simptome?
34+ Bianca
happylica spune:
da ronina.. eu de ex ma bag la somn pe la 1-2.. si ma trezesc pe la 9. dupa cum stiti.. eu dorm f prost. ma trezesc la max 1h30min sa merg la baie.. si imi ia cel putin 20min sa adorm iar
ziua parca-s batuta, sunt pleostita, as dormi continuu. ma consolez cu gandul ca 'ma mai odihnesc cat mai pot'
dana, felicitari pt 'avansare'. sa poarte gaza sanatos tot ce i-ati achizitionat.
AMR < 5 saptamani
varsta bebelusei Alexia
monna3 spune:
Aredwynn foarte faina camera, bravo! Sa se bucure Natalia de ea
Ronina hehe... tu ai cumparat fas? Eu i-am luat o salopetica ca pt vara si o pereche de pantalonasi scurti . Si eu am inceput sa dorm mai bine de cateva zile (mai exact 3 zile). Daca ma pun dorm si ziua si dorm si noaptea destul de bine
Happy am citit si eu de tipa de la bulgarasi cu bebele de 5.260... si a nascut natural
Mada si noi cum aflam daca tu nasti??
Dana bravo pt cumparaturi! Sa le poarte/foloseasca sanatos Gaza
Vreau si eu la intalnire cu voi Pai eu cu cine ma intalnesc aici? Nu ma mai joc asa
Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei
AMR: 6 saptamani
ruxandra2011 spune:
Buna noapte la voi!!
Ma inscriu in clubul bu hu hu!.. Azi am iesit putin la plimbare si apoi am adormit pana mai devreme.
Sustin propunerea Danei de a ne intalni cu strengareii prin parc dupa ce nastem si se va face vreme frumoasa! Eu locuiesc cel mai aproape de Parcul Tineretului si cred ca o sa ma plimb mult cu bebelu' la primavara.
Ma gandeam si eu care din noi va naste prima...si am o presimtire ca va voi da printre primele vestea...in spital nu voi avea net, insa voi apela la lista cu nr. de tel.
De cateva zile am gleznele umflate....am retinut f. multa apa in organism, desi m-am straduit sa nu mananc sarat.
In legatura cu somnul...am prietene care au nascut de cateva luni si toate imi zic mereu sa dorm acum cat pot, sa ma odihnesc cat mai mult ca dupa ce voi naste.. adio nopti linistite! Ce ma distreaza acum este ca nu mi-a zis niciuna alta varianta...oricum eu sunt pregatita pt ce urmeaza...Iar cand voi simti ca "nu mai pot!", ca " parca trece trenul peste mine!" cred ca ma va mobiliza mult gandul ca asta mi-am dorit din tot sufletul...sa am si eu bebelusul meu...si-mi voi aminti de o anumita perioada grea prin care am trecut, cand exista riscul sa nu pot concepe niciodata copil... Dupa ce voi naste, va voi povesti despre problema mea, acum nu vreau sa vorbesc despre asta in detaliu pt. ca este ceva foarte trist ...iar acum imi face bine sa vorbesc despre lucruri frumoase, sa gandesc pozitiv...
Faptul ca m-am inscris pe acest forum (desi am fost mai putin activa la partea cu scrisul) m-a ajutat mult pe toata perioada sarcinii...m-am simtit oarecum mai in siguranta cand stiam ca nu sunt singura care are anumite stari, trairi,dureri,intrebari,ganduri,..etc...tot arsenalul de sentimente pe care le implica starea de graviditate! Pentru asta va multumesc voua, viitoarelor mamici de strengarei!
36+
monna3 spune:
Ruxandra noi speram ca de-acu o sa fii mai activa pe aici sa ne dai de veste
Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei
AMR: 6 saptamani