Garantare cazare cu card de credit

Garantare cazare cu card de credit | Autor: ligia13

Link direct la acest mesaj

Buna, am si eu o intrebare mai ciudata, sa nu radeti de mine!

Am facut rezervare pentru un grup mai mare, 8 camere, la un hotel in Ungaria!

Si respectivii de la hotel mi-au spus ca fiind vorba de mai multe camere, vor sa garantam rezervarea cu un card de credit!

rezervarea am facut-o direct la hotel.

Eu pana acum am folosit cardul de credit doar pe booking.com....

Cum anume pot trimite datele cardului de credit , ca sa fie safe!
Tre sa-mi ofere ei un site special, securizat....sau cum se procedeaza!

Multumesc de sfaturi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nu fac niciodata rezervari pe net cu un card de credit.
pentru ca, daca se intampla ceva, poate sa dispara inclusiv creditul si sa trebuiasca sa platesc ce-i al bancii si eu n-am consumat.

eu n-as accepta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Cred ca denumirea de card de crsit e luata ad literam din engleza - credit card. De fapt se refera la un card de credit sau de debit. Poti folosi un card de debit pe care sa lasi doar suma pe care o solicita hotelul. Eu si mai bine as cere o factura pentru avans pe care sa o achit online de ex DAR vor fi comisioane mai mari pentru ca este vorba de plati internationale.

Ca sa raspuns la intrebarea ta, nici eu nu am dat datele bancare decat pe situri de plati sau pe booking.com. Nu poti face rezervarea prin ei? Altminteri, daca nu si nu se poate altfel as da numai numarul cardului ca sa verifice ca acesta exista, dar fara numele posesorului, data expirarii si in nici un caz codul CVV. Sunt eu mai sperioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cand ai facut rezervarea nu ti-a cerut un numar de card si numele?
Pe unde am fost, o singura data mi-a blocat o suma de pe card cei de la hotel, un fel de preplata, in cazul in care nu ajungeam! Si da, trebuie sa fie un site securizat!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multe hoteluri cer credit card ca si garantie. Iti blocheaza o suma pana la achitarea sejurului. Nu sunt probleme in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Multe hoteluri cer credit card ca si garantie. Iti blocheaza o suma pana la achitarea sejurului. Nu sunt probleme in general.

De acord cu tine...DAR cum trimit datele astea?

Ma rog , astept raspuns de la hotel...rezervaea am facut-o pe mail...
Si nu mi-as trimite asha ..pe mail, toate datele cardului meu de credit

Nu fac rezervarea pe booking.com pt ca pretul oferit direct de hotel a fost cu un discount f bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Si noi am rezervat la Budapesta pentru inceputul lui mai, dar prin booking.com, acum am vazut ca e acelasi pret si la hotel pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Si noi am rezervat la Budapesta pentru inceputul lui mai, dar prin booking.com, acum am vazut ca e acelasi pret si la hotel pe site.

Mergeti la Rieu?

Pentru o camera nu e diferenta , dar pt 8 camere, 19 persoane:) ne-au dat 20% dicount!

Mergi la inceput

Da
M-am gandit ca si voi!

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

Citat:

Mergeti la Rieu?

Pentru o camera nu e diferenta , dar pt 8 camere, 19 persoane:) ne-au dat 20% dicount!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

M-am uitat pe site unde am inchiriat noi si am vazut ca si ei cer datele de la card exact ca si la booking.com.

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

Citat:

Mergeti la Rieu?

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput