Alegerea intre atractie sexuală si prietenie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Lucrurile s-au ales deja pt mine, asa ca am raspuns in cunostinta de cauza.

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Ce mai faci? Ce se mai intampla in relatia ta? A divortat? S-au despartit macar?

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Este in divort de la sfarsitul lunii ianuarie .
Dupa cum reactioneaza ea tot timpul , cred ca o sa mai dureze ceva .
Noi ne-am mutat impreuna din 31 ianuarie si ne e foarte bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Si copilul lui?
Si fara nici o urma de rautate te intreb: mama ta ce parere are?

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Aniela, o sa iti raspund punctual:

Eu nu cred ca sexul este totul. Nu cred ca este cel mai important. Dovada o gasim simplu. Relatii cu sex 'perfect', fluturi la fiecare intalnire/atingere/soapta. Cele mai multe. . . se termina. Eu am avut astfel de 'experiente'. Sexul si chimia cu scantei nu a tinut.
Cu toate ca sexul rezolva forte multe intr-o relatie, sudeaza relatia, o anima, o reanima, o 'aseaza' intr-o ordine, etc. . . .nu este un reper. Cat despre 'tehnica'. . .e clar ca se poate imbunatati si se poate ajunge la 'performante'.

Cat despre faptul ca nu te simti 'o cuceritoare', te inteleg. Nevoia de a 'cuceri' am simtit-o si mi se pare importanta, dar nu vitala. Cand barbatul este gata cucerit, cel mai important mi se pare sa ii dai un timp, sa nu te pui pe tava. Asta ai si facut si mi se pare ca e un castig (pentru tine mai ales) si o atitudine foarte buna.

Eu iti doresc sa iti dai o sansa si sa ii dai si lui una. Daca nu merge. . . o sa cauti mai departe. Dar daca merge. . . si te preocupa alte lucruri, poti sa ratezi un om deosebit si o relatie frumoasa. Ar fi pacat.

Nu stiu ce vine prima data. Daca iubitul sau prietenul. Dar 'flacarile si scanteile' nu sunt un reper. Cateodata functioneaza, cateodata nu. Pentru mine nu au functionat niciodata. Mai mult m-am 'fript' cu focul asta. Sau s-a stins inainte sa pot face mai multi pasi. . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Copilul lui e la mama lui , il vede cat de des poate .
Nu stiu daca o sa ia custodie comuna datorita faptului ca nu se pot intelege ei 2 si va afecta copilul .
Cel putin asa a spus avocatul .

Mama mea nu stie ca el este in divort , ca eu am provocat asta..si nici ca are un copil .

Astept momentul potrivit ca sa-i spun . Asta dupa ce o sa-l cunoasca suficient de bine si o sa-l placa suficient de mult pt a nu o afecta.

Dar nu o sa-i spun in schimb niciodata ca eu am provocat divortul , doar faptul ca e divortat ( dinainte sa-l cunosc eu ) si ca exista un copil .

Vreau sa ramana cu aceiasi parere despre mine pt ca e mama mea si nu vreau s-o dezamagesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

asa e foarte bine, dahriana. e suficient ca stii tu cand te privesti in oglinda:((( sa nu uiti sa te mangai pe cap, ca buna treaba ai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Mama mea nu stie ca el este in divort , ca eu am provocat asta..si nici ca are un copil .

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Probabil ca atunci cind "itzi va veni mintea la cap"(asta ca sa nu spun ca tzi se va plati cu aceasi moneda)asta te va urmari toata viatza!

Si pina cind nu vei intzelege de fapt...ce ai facut,nu vei putea merge spiritual mai departe!

Sincer...asa un gust amar -scirbos am cind te citesc...cum rar sau deloc pot spune ca mi s-a intimplat!Si in general eu iau omul asa cum este!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniela23

Fetelor,voi aveti dreptate. Daca l-as fi cunoscut pe Gavin acum câtiva ani l-as fi considerat barbatul ideal si l-as fi adorat. Dar acum,ca ma simt pusa sub presiune sa cunosc pe cineva si sa întemeiez o familie, am niste asteptari nerealiste. Eu toata viata mi-am imaginat ca o sa întâlnesc barbatul asta perfect (aveam in mine chiar si imaginea lui fizica) si normal ca Gavin nu este barbatul ala care nu existanin realitate ci e doar fructul imaginatiei mele! Da,poate nu e el "the one" Dar pt moment chiar o sa încerc sa enjoy fiecare zi si sa vedem ce iese. Pana acum ne potrivim f bine, singurul criticism e ca se poarta ca si cum e mult prea topit dupa mine ceea ce ma oboseste un pic si nu-mi da oportunitatea sa fac vreun efort sa il cuceresc ca el e deja gata cucerit. Dupa cum spunea cineva aici - barbatul trebuie sa tine un pic femeia pe jar,macar un pic

Pentru ca te-ai folosit de sex ca instrument de manipulare a unui barbat dificil sau imposibil, ca sa te iubeasca, constient sau nu, o data ce aceasta provocare este înlaturata, nu mai stii sa apreciezi un partener tandru, generos. Emotia, provocarea, golul din stomac lipsesc, si, pentru ca astea erau semnele „iubirii" înainte, te temi ca acum lipseste ceva important. Acum ai un barbat dragut, echilibrat, de nadejde, care te adora, iar tu nu mai ai de ce sa depui eforturi sa-1 schimbi. El are calitatile pe care le voiai la un barbat si ti-e loial. Problema este ca pâna acum n-ai stiut ce înseamna sa ai ce ti-ai dorit. Stii doar cum e sa nu ai, si sa lupti nebuneste sa capeti acel lucru. Esti obisnuita cu suspansul care creeaza emotia aceea, când ne sare inima din piept. Va face asta sau n-o va face? Ma iubeste, nu ma iubeste?

Nu sunt cuvintele mele, recunosc, sunt o adaptare dintr-o carte, exista un subiect deschis de mine, ai acolo un link.
Robin Norwood, Femei care iubesc prea mult

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:

Vreau sa ramana cu aceiasi parere despre mine pt ca e mama mea si nu vreau s-o dezamagesc..

dahriana, ce fericire amara. eu nu cred ca o sa va fie bine. viata e complicata, stii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:

...Dahri...

Probabil ca atunci cind "itzi va veni mintea la cap"(asta ca sa nu spun ca tzi se va plati cu aceasi moneda)asta te va urmari toata viatza!

Si pina cind nu vei intzelege de fapt...ce ai facut,nu vei putea merge spiritual mai departe!

Sincer...asa un gust amar -scirbos am cind te citesc...cum rar sau deloc pot spune ca mi s-a intimplat!Si in general eu iau omul asa cum este!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Andacos, spre ghinionul tau, oamenii isi traiesc vietile cum vor. Daca va fi ceva de invatat, vor invata.
Atacurile la persoana si greturile in fata calculatorului denota prea mult timp petrecut pe forum. In curand apar si colaceii in jurul burtii.
Relevant la subiect ar fi daca au existat fluturi (si de ce natura) la inceputul casniciei destramate, sau daca unul dintre cei doi viitori fosti soti(ca sa nu discriminam) a fost persoana buna, de incredere, de pus la rana, ori tigru in pat.

Aniela, succes in gasirea persoanei potrivite!

Mergi la inceput