Alegerea intre atractie sexuală si prietenie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielatt spune:

Aniela, omul este inteligent, a inteles exact.
Tocmai ce-ti spuneam eu...te simte nehotarata.
Parerea mea personala este sa lasi la o parte explicatiile pe care ti-le cauti in trecutul tau.
Daca ai aceste explicatii atunci treci peste ele.
Daca nu le ai inca, treci oricum.
Este vorba despre viata ta, despre ceea ce-ti doresti tu.
Chiar daca vine cineva si iti spune " da, uite eu am asa o relatie, nu am simtit fluturi, dar functioneza".
Cu ce te ajuta pe tine?
Suntem diferiti, judecam diferit, luam decizii in mod diferit.
Doar tu sti cat esti de pregatita pentru o (eventuala) relatie cu acest om, in situatia data, adica fara fluturi.

Lasa relatia sa curga, nu te mai stresa,bnucura-te de compania lui placuta, te bucura asta.
Restul ai sa-l vezi pe parcurs, cine stie ce talente ascunse are in pat?
Doar nu-l iei maine de sot ! ai, destinde-te si fa-te frumoasa pentru week.end !
E si pacat sa nu te bucuri de momentele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

[quote]citat din mesajul lui aniela23

Iulia, ai 3 scorpioni in familie? Valeu, mi-e mila de tine
[/quote

iti dai seama ce mila mi-e mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilia_99

valabil si in cazul barbatilor si partenerelor, dupa modelul mamei. sic!

La mine nu e valabil, tot sic!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aniela - asa cum spuneam lasa lucrurile sa curga. oricum in timp se va indrepta intr-o directie sau alta. Asa incat relax. Nu-ti mai tot bate capul cu X si Y si Z. Nu esti copil.
Fii mai simpla pe scurt. Live the moment!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

asteptam detalii maine...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta23 spune:

buna
in 2008 an cunoscut un tip online, nu era un adonis nu-l placeam, dar m-a facut sa ma indragostesc si sa simt tot ce zici tu ca lipseste si am sfarsit prin a fi umilita groaznic si injosita pt ca il iubeam neconditionat, profita de fiecare sentiment adresat lui si ma rascolea cu fiecare ocazie. il cunosteam si pe EL (de acum) dar nu il luam in seama, eram prea ocupata....usor usor si s-a apropiat de mine, dar eu nu simteam acelasi lucru, pana cand satula de fostu dupa 2 ani de du-te vino,i-am dat o sansa, o intalnire si inca una si inca una vreo 3 luni fara sa fim intimi. ma facea sa rad, ma facea sa ma simt frumoasa, iubita, imi facea toate pofetele era perfect, doar ca nu zburam cu fluturi in stomac. nici dupa ce am devenit intimi nu s-a intamplat, dar locuim impreuna de 2 ani deja si ne dorim un bebe si urmeaza sa ne casatorim anul asta si inca rad si sunt fericita si ma simt si mai frumoasa si mai iubita si il iubeasc si sexul e grozav, si fluturasii au inceput sa vina din cand in cand si chiar n-am nevoie de ei daca fara pot fi asa fericita......si in fiecare zi il iubesc un pic mai mult, si cand ma gandesc ca daca ar pleca...parca nu ma afecteaza, asta doar pana ne certam (imposibil sa nu fie si mici certuri) si nu pot sa imi mai imaginez cu ar fi fara el...si nu simt nevoia sa-l vad si sa fiu cu el non-stop dar nici nu-mi doresc asa ceva...ma bucur ca nu a fost nebunie mare de la inceput, ca poate pana acum intram in rutina, la mine din contra dupa 2 ani de zile dragostea e un boboc care infloreste frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Bebeta, multumesc pentru mesaj, imi dai sperante... As vrea sa fiu asa matura ca tine, eu cred ca am fluturi dar ai mei imi zboara prin cap :))

Ramonika, duminica vin cu detaliile ca sunt la el maine si am senzatia ca o sa fiu legata de pat si nu o sa pot sa intru pe forum :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Nu am reusit sa citesc decat primele 2 pagini si deci s-ar putea sa repet ce altcineva a spus deja.
Eu nu m-am maritat datorita fluturilor la stomac. La 30 de ani (cat aveam cand m-am maritat) trecusem si prin faza fluturilor la stomac (nu cu sotul) si am invatat ca personal trebuie sa ma feresc de deciziile luate in starea de "indragostita" pentru ca logica mea nu functiona prea bine in asemenea stari si faceam greseli.

Pe sotul meu l-am intalnit in cel mai neasteptat moment, si dpdv fizic nu am fost impresionata (la prima vedere of course). Eu traduceam pentru un grup din care facea parte si actualul meu sot. Am fost cu grupul cateva saptamani, si totul se intampla in grup. Discutii lungi la masa (mancam toti la o masa lunga). Pot sa spun ca primul lucru care m-a atras la el a fost inteligenta nicidecum fizicul (desi nu arata rau), apoi am vazut cate idei aveam in comun, ceva destul de rar. Nu am avut niciodata fluturi la stomac. Si mie mi se parea un pic copilaros si naiv . Nu prea barbatesc, parca mi-ar fi placut ceva mai macho. Cand m-a cerut de sotie (2 ani mai tarziu) am stiut ca vreau sa-mi traisec viata cu el, il iubeam. Te rog sa ti cont ca noi (eu si sotul) am ales sa nu avem relatii sexuale pana la casatorie, ceea ce pentru unii ar fi un big risk. Dar am stiut ca nu pentru asta il doresc de barbat. De fapt asta a fost un atu in relatia noastra, pentru ca neavand experienta nici nu am facut comparatii, asa ca sexul a fost intotdeauna bun.

Suntem happily married de aproape 9 ani. Casatoria a facut din sotul meu un barbat extraordinar. Ca sa zic ca americanii, doar inversat, " it took a woman to make a man out of him".

Permite-mi sa ma-ndoiesc ca sexul are importanta pe care pari sa i-o acorzi tu. Totul se intampla in mintea ta. Nici faptul ca te culci cu el ca sa vezi daca va merge nu este o garantie a unei vieti de familie si sexuale implinite. Pur si simplu sunt prea multi parametrii de avut in vedere cand este vorba despre o casnicie si o relatie reusita.

Am si o intrebare pentru tine. De ce in generatia asta care se bucura din plin de libertate sexuala si de alegere, si nu are restrictii de nici un fel totusi rata divortului este de peste 50%?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebeta23

buna
il cunosteam si pe EL (de acum) dar nu il luam in seama, eram prea ocupata....usor usor si s-a apropiat de mine, dar eu nu simteam acelasi lucru, pana cand satula de fostu dupa 2 ani de du-te vino,i-am dat o sansa, o intalnire si inca una si inca una vreo 3 luni fara sa fim intimi. ma facea sa rad, ma facea sa ma simt frumoasa, iubita, imi facea toate pofetele era perfect, doar ca nu zburam cu fluturi in stomac. nici dupa ce am devenit intimi nu s-a intamplat, inca rad si sunt fericita si ma simt si mai frumoasa si mai iubita si il iubeasc si sexul e grozav, si fluturasii au inceput sa vina din cand in cand si chiar n-am nevoie de ei daca fara pot fi asa fericita......si in fiecare zi il iubesc un pic mai mult, si cand ma gandesc ca daca ar pleca...parca nu ma afecteaza, asta doar pana ne certam (imposibil sa nu fie si mici certuri) si nu pot sa imi mai imaginez cu ar fi fara el...si nu simt nevoia sa-l vad si sa fiu cu el non-stop dar nici nu-mi doresc asa ceva...ma bucur ca nu a fost nebunie mare de la inceput, ca poate pana acum intram in rutina, la mine din contra dupa 2 ani de zile dragostea e un boboc care infloreste frumos

Cand te astepti mai putin Dumnezeu Iti arata ca exista....

Bebeta nici daca incercam nu puteam sa descriu mai bine evolutia relatiei cu actualul meu sot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Aniela, tot ce iti urez eu e sa te bucuri de week end, sa iasa frumos si multumitor.
Dar: incearca sa nu ai cine stie ce asteptari (stii si tu cum poate fi sexul la prima incercare) si incearca sa nu te mai gandesti atat de mult, pentru ca vei fi prea stresata si asta dauneaza
Succes si weekend super sa ai!

Greierash, daca nu era "rusine, maika" sa divortezi acum ceva vreme, probabil ca rata divorturilor ar fi stat cel putin la fel, daca nu mai rau. Dar lumea era mult mai ipocrita, mai scortoasa, veghea la respectarea convenientelor si avea grija sa "dea bine" in societate.
Doamneeeee, bine ca au trecut timpurile alea. Plus ca acum, in toata "afacerea" asta cu divorturile pe banda exista si o parte pozitiva: ai de unde alege

Mergi la inceput