Alegerea intre atractie sexuală si prietenie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Mi-e atat de ciuda ca atunci cand am gasit barbati buni nu a fost destule atractie sexuala iar cand a fost atractie nu erau baietii potriviti pentru mine. De exemplu ultimele 2 relatii de lunga durata: cu D m-am potrivit f bine dar sexual nu m-am omorat dupa el de la inceput. Trei ani mai tarziu, desi il adoram (si inca il ador) pentru ca este o persoana extraordinara(norocoasa o sa fie femeia care o sa puna gheara pe el!)nu l-am mai dorit deloc la pat. Ma uitam la el,mi se parea frumos rau, dar cand se apropia de mine imi venea sa fug. Nu stiu de ce! Ne-am despartit, evident... Un an mai tarziu l-am cunoscut pe J pe care, desi de-a lungul relatiei noastre de 9 luni probabil nu m-a iubit deloc (si s-a comportat ca orice barbat care nu iubeste), l-am dorit enorm. Eram ca o leoaica predatoare si nu ma mai saturam de el la pat! S-ar parea ca Gavin are potential de a deveni D si nu as vrea sa ajung in aceiasi situatie cu el in 3 ani de zile. Mama lor de fluturasi!! Mi-e dor de senzatiile alea cand vii de la intalnire si simti ca plutesti prin casa si esti indragostita cu toata lumea din jur.....

M-am hotarat sa ma culc cu el! Weekendul asta! Altfel pot sa ma tot intalnesc cu el platonic ca tot nu o sa stiu ce simt pentru el. Nu mi se pare corect sa il fac sa mai astepte pt ca cu cat asteapta mai mult cu atat o sa fie mai indragostit si o sa sufere mai mult daca decid ca nu vreau sa fiu cu el. In plus, plec vacanta saptamana viitoare si asta ar insemna sa mai astepte omul inca vreo 2 saptamani. Mi se pare crud...

ne-am sarutat,normal, dar mie nu imi vine sa ma urc pe nici un perete cand ma saruta... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai.... lasa timpul sa isi spuna cuvantul. Mai poate fi si altceva. Poate te autosugestionezi ....un pic?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S_Elena spune:

Se pare ca iti place mai mult partea aspectul intelectual la noul tau prieten. Cred ca important ar fi sa iti clarifici ce fel de partener vrei. Cu ce calitati si ce defecte. Nu poti gasi intr-un barbat concentrate toate calitatile. Pe Gavin il respecti si esti respectata de el.Desi spui ca ti-a stat un pic inima, totusi crezi ca nu este suficient pentru a spune ca ai fluturasi. Ma gandesc daca nu cumva faptul ca are un nivel intelectual crescut nu te face cumva sa te inhibi din punct de vedere sexual?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielatt spune:

Din ce spui eu inteleg ca iti place dragoastea aia in care sa fi chinuita.Iti place sa fi vanata, alergata, biciuita de dragoste neimpartasita.
Probabil ca va trebui sa traiesti cu adevarat in chinuri o astfel de relatie si abia apoi sa poti sa fi in stare sa alegi ceea ce-ti trebuie.

Nu-ti vine de loc sa faci dragoste cu G ? Nu simti asta ?
Pentru ca daca nu simti nimic este clar ca nu va functiona si te vei chinui si tu si el. Probabil ca el deja te simte nehotarata si de aceea te lasa pe tine sa faci primul pas.
Pana la urma iti asculti instinctele,indeferent de ceea ce se spune pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

aniela, te intreb ceva delicat/personal : in familia ta, cum au stat lucrurile intre parintii tai ? ai avut o copilarie fericita ? in adolescenta, cum ai trait prima dragoste si prima despartire ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioachim spune:

dar de ce trebuie sa alegi deocamdata? vezi cum evolueaza lucrurile, exploreaza.

deocamdata nu trebuie sa faci nici o alegere.

enjoy and go with the flow, si vezi tu pe parcurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Asta e deja clasic: fetelor le plac baietii rai. Tie iti place sa alergi dupa ei, cu cat ei sunt mai inacesibili cu atat esti tu mai atrasa sexual de ei.
Probabil ca daca ar fi jucat "jocuri mentale manipulative" erai atrasa sexual de el.

Gandeste-te bine si nu ar strica sa iti revizuiesti un pic ideile in privinta barbatului ideal, pentru ca este pozibil ca peste 5 sa regreti ca nu l-ai ales pe Gavin ci pe X ( baiatul rau, cauza pierduta, dar care ti-a dat fluturasi in stomac).

Mergi la inceput

Haha, da Corina, stiu unde bati si sunt foarte constienta ca alegerile mele cand vine vorba de barbati sunt influentate de relatia cu parintii, in special cu tatal. De fapt, se spune ca toate relatiile cu sexul opus pe care le avem in viata sunt doar o repetare a relatiei pe care am avut-o cu tatal/mama. Inteleg toata psihologia din spatele alegerilor noaste astfel incat stiu ca doar faptul ca constientizez dinamica cu barbatii in functie de dinamica pe care am avut-o cu tatal meu nu o sa fie sufficient sa schimbe lumea mea interna si ceea ce imi doresc, instinctiv, intr-un barbat.

De exemplu, pt ca tatal meu a fost distant si pentru ca probabil nu m-am simtit iubita destul (sau destul de buna sa fiu iubita), stiu ca am tendinta sa alerg dupa barbati distanti pt ca fetita din mine (adica eu ca si copil, ca nu sunt insarcinata, haha) incearca over and over again sa il faca pe tata sa o iubeasca. In fine,stiu toate astea….

Nu e vorba nici ca sunt fata careia ii plac doar baietii rai, am trecut de faza asta cand eram mult mai tanara. Am avut relatii si cu baieti ‘’buni’’ pt care am simtit si atractie sexuala…Doar ca pe termen lung nu am avut goluri comune

Nu vreau o analiza profunda a motivelor pentru care simt ceea ce simt pt Gavin. Pur si simplu tot ce vreau sa aflu din experientele voastre este daca exista cazuri in care cineva poate sa zica :’’da Aniela, nici eu nu am simtit fluturasi pentru barbatul meu dar cu timpul respectul si prietenia au devenit suficiente pentru a face relatia sa mearga’’ sau ‘’Aniela, eu am intrat intr-o relatie fara fluturasi si am ajuns X luni/ani mai tarziu sa devin nefericit/a’’, etc. Ma consider matura si rezonabila dar nu am experienta cu relatii de foarte lunga durata asa ca nu stiu cum o sa simt mai tarziu, ce simte o femeie cand vin copiii (mai conteaza sexul atat de mult?). Poate visez cai verzi pe pereti… Sau poate trebuie sa nu fac nici un compromis pentru ca viata e prea scurta ca sa nu caut fericirea absoluta…Nu stiu cat de importanta e atractia sexuala intr-o relatie de foarte lunga durata, asa ca de asta intreb…

Si ca sa intelegiti ce problema am eu cu Gavin…Mi se pare un pic prea….copilaros, enervant de copilaros unerori si parca prea feminin la unele gesturi. Prostii, stiu, dupa cum am mai spus cand gandesc logic il ador pt calitatile pe care le are dar d.p.d.v sexual sunt un pic ‘’enervata’’ de atitudinea lui – nici nu stiu cum sa explic ce simt…

I-am zpus ca ma duc maine seara la el, dupa cum spuneam vreau sa iau taurul de coarne si sa vad una si buna. Mi-a raspuns:

‘’ I'm over the moon happy and excited about spending Friday night and Saturday with you. But please make sure you want to do this as I want you to want to do it, not for any other reason. I cannot wait and cannot stop thinking about it now, today is going to drag so badly...
On the other hand though if I'm honest yes I am slightly nervous as you are still unsure if we have the right chemistry

Life maybe isn’t like a silly movie, yet you do find couples who feel like it is, I think both sets of my grandparents were like this… I'm not sure if we are going to be one of those couples but there is no harm in it if we are or are not.

So what do I think?... I think WOW!!!! :))))))))))) ‘’

(nu stiu daca e nevoie sa traduc dar a spus, pe scurt, ca e foarte incantat ca ma duc la el maine si ca vrea ca eu sa fiu sigura ca fac alegera corecta (i.e. sa raman peste noapte). A zis ca nu se poate opri sa nu se gandeasca la maine si ca ziua de azi o sa treaca foarte greu. A spus ca e putin trist ca eu nu sunt sigura ca avem suficienta atractie sexuala. A spus ca viata nu e un film romantic (in raspuns la un comentariu de-al meu) dar ca toti bunicii lui s-au comportat ca si cum viata lor ar fi fost un film romantic si ca poate si noi vom fi asa…)

M-am muiat un pic, normal.

My heart and thoughts are all over the place. As da orice sa imi pot controla hormonii astia mofturosi!!

Mergi la inceput

ma gandesc ca poate sunt doar panicata pt ca simt ca sunt pe punctul sa incep ceva major si life-changing si teama asta ma face sa imi caut singura motive prostesti sa dau inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniela23

ma gandesc ca poate sunt doar panicata pt ca simt ca sunt pe punctul sa incep ceva major si life-changing si teama asta ma face sa imi caut singura motive prostesti sa dau inapoi...

Exact Aniela

Mergi la inceput