Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !
Raspunsuri - Pagina 9
luciana2008 spune:
Fetelor...am uitat sa va salut si sa va ofer cafeaua de dimineata...
vali..trecema si pe mine pe listuta tot pe 8 martie cu Ana...sa de-a DD sa fie
DenyAnd spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ingeras2007
Da, mai faci si maine inca unul sa vezi cum stai, daca liniaT se face mai slab pronuntata sau palida decat C, atunci vei sti ca testul de ieri a fost pozitiv si ovulezi azi sau maine. Spor la si sa iasa cu |
Ufff asta eu eram
Am schimbat titlul si apoi m-am apucat sa citesc paginile si am uitat ca sunt pe alt id
Buna dimineata tuturor si sa aveti o zi cat mai frumoasa
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia si daca tot e samburel la GAITICA CRED CA MERITA SI EA FELICITATA IN TITLU NU-I ASA? imi pare bine ca v-am citit si ca am aflat de acel produs naturist voi lua si eu dar pt oboseala pt ca am doua fete mici minunate dar sunt distrusa cu oboseala si tre sa fac ceva in acest sens multumesc gaitica ca l-ai adus in discutie cat despre varsta sa nu aud ca sunteti nu stiu cum eu am nascut-o pe antonia la 33 de ani DUPA 5 ANI DE INCERCARI si pe petra la 35 de ani acum am 36 mama esti la orice varsta dar este adevarat ca imi voi sfatui fetele sa faca bebici de tinere ca atunci e mult mai usor cu ppierdutul de nopti si alte cele va pupo si chemati-o zilnic pe paula si pe gaitica sa va dea pupicii de molipsire aferenti de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
Da, Cami, merita si Gaitica sa fie trecuta in titlu. Eu ieri am vrut sa fac asta dar am fost chemata la treaba si nu am mai intrat aseara. Sper ca nu s-a suparat Gaitica ca asa tarziu am felicitat-o si la titlu
Sa-ti traiasca fetitele minunate!
andreeaalina spune:
Buna feteler..Va citesc de ceva vreme dar inca nu am avut tupeu sa scriu ca n as vrea sa ma simt ca o intrusa..Eu am aproape 26 de ani si de luna trecut am inceput proiectul bebe dar fara noroc,,Ma rog, a fost doar o prima incercare, ar fi fost chiar culmea sa am asa noroc.Acum astept perioada favorabila si o luam de la capat desi al meu sot a inceput sa dea inapoi.Vedem ce va fi, eu va doresc multa bafta si felicitari pentru sarcina Gaitica.
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls !
Katy, sunt cu gandul la tine de dimineata, sper ca nu a venit cm! Fac galerie pentru asta!
Cam frigut azi afara, dar ma dreg cu o limonada fierbinte cu miere si simt cum ma incing ! Am fost ieri la Mega la noi pentru cateva cumparaturi si aveau fix 15 lamai sinistrate, abia abia am ales 3. Portocale n-aveau deloc. Sunt la fundul sacului de provizii de citrice . Din piata nu prea imi place sa cumpar pentru ca nu ma lasa sa aleg cat vreau si ce vreau.
Bebe dragonel la bord !
gaitica78 spune:
Multumesc Gina!
Sa dea Domnul si la voi cat mai curand!
Neata fetele! E cineva la cafea?
citat din mesajul lui gina85
Ma bucur mult pt tine si vad ca barza nu ne-a uitat,am inceput bine anul acesta FELICITARI.....(de molipsire) In curand gravidutza |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
gaitica78 spune:
Multumesc frumos!!!
Ma emotioneaza pana la lacrimi sustinerea voastra si ma bucur sa va am alaturi, asa, virtual!! de molipsire
aaaaa, si inca ceva, multumesc pentru titlul dedicat!!
citat din mesajul lui IPopica Neata fetele! Gaitica, felicitari pentru fasolica. Sa creasca mare cu frunze cu tot Mihaela, legat de testosteron, si eu l-am avut ani de zile in exces, numai ca nu era insotit de pilozitate excesiva; in schimb la mine s-a "concretizat" in nodulii de la san. De obicei se tine in frau cu anticonceptionale (cel putin in cazul meu). Acum vad ca dupa 3 luni fara pastile, e inca in grafic. Fie s-a reglat de tot, fie inca or mai avea efect ac. Mie mi s-a explicat ca nu este un motiv real de ingrijorare si ca o sarcina le regleaza pe toate - nu stiu cat de mult afecteaza insa procesul de gravidizare. Lorena, spor la noul job. Eu am reusit sa-mi mut consultul de la endocrinologie mai devreme (adica pe 15 in loc de 23 februarie); vedem ce-mi mai spune si va transmit si voua. Azi am de repetat markerii endocrini: T3, T4 si TSH - acum 2 luni erau cam haotici. Zi buna, fetele, si week-end linistit si/sau fertil. I.P. |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
gaitica78 spune:
Cami, eu sunt la apel!
si ai mare dreptate! mama poti fi la orice varsta! Eu si sotul meu am decis ca vom face copii la 30 de ani, numai ca socoteala noastra nu s-a potrivit cu a berzei asa ca am asteptat 4 ani si desi am facut nspe mii de investigatii si toate au fost bune, minunea nu venea.
Desi am facut 3 teste, am preferat sa-i spun sotului dupa ce am si confirmarea medicului, asa ca aseara i-am dat sotului vestea cea mare, abia asteptam sa ajung acasa si aveam in cap tot felul de faze de prin filme
In fine cand am ajuns acasa, ma despachetez de cele groase, sotul era la bucatarie,, voia sa pregateasca ceva de papa si merg la el si ii spun "de acum inainte va trebui sa gatesti pentru 3" si ca si cum nu-i venea sa creada, ma ia in brate si ma intreaba "esti embarasada?" iar eu nici nu puteam sa deschid gura sa-i mai raspund ceva, ma lovise un per final, zice de acum trebuie sa te protejez mai mult si o sa avem mai multe responsabilitati :) Peste 10 minute ma intreba: adica o sa fiu tatic :)) saracu, cred ca nu onstinetiza :)) oricum e un scump sotul meu, va
citat din mesajul lui cami_antonia si daca tot e samburel la GAITICA CRED CA MERITA SI EA FELICITATA IN TITLU NU-I ASA? imi pare bine ca v-am citit si ca am aflat de acel produs naturist voi lua si eu dar pt oboseala pt ca am doua fete mici minunate dar sunt distrusa cu oboseala si tre sa fac ceva in acest sens multumesc gaitica ca l-ai adus in discutie cat despre varsta sa nu aud ca sunteti nu stiu cum eu am nascut-o pe antonia la 33 de ani DUPA 5 ANI DE INCERCARI si pe petra la 35 de ani acum am 36 mama esti la orice varsta dar este adevarat ca imi voi sfatui fetele sa faca bebici de tinere ca atunci e mult mai usor cu ppierdutul de nopti si alte cele va pupo si chemati-o zilnic pe paula si pe gaitica sa va dea pupicii de molipsire aferenti de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
gaitica78 spune:
Gina, cate teste ai facut? eu stiu ca trebuie sa faci cam 3-5 zile consecutiv..
Iar cand te duci la "iubeala", dr meu are o vorba, sa nu intri in dormitor ca in laborator, adica sa nu te gandesti doar la bebe, gandeste-te la act in sine
citat din mesajul lui gina85 Teoretic maine is la ovulation day,am facut in seara asta un test si e pozitiv,acum dupa voi sa mai fac unul si maine??? In curand gravidutza |
gaitica78 spune:
Deny, nu ma supar, doamne fereste :))
Oricum mai am multe de invatat cum functioneaza forumul asta, ca recunosc, sunt un pic in urma. Eu nici nu inchid pagina ca mi-e teama ca n-o sa mai stiu sa ajung aici :)))
citat din mesajul lui DenyAnd
Da, Cami, merita si Gaitica sa fie trecuta in titlu. Eu ieri am vrut sa fac asta dar am fost chemata la treaba si nu am mai intrat aseara. Sper ca nu s-a suparat Gaitica ca asa tarziu am felicitat-o si la titlu Sa-ti traiasca fetitele minunate! |