Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !
Raspunsuri - Pagina 21
gaitica78 spune:
Miha, cred ca a simtit si el ca trebuie sa faca ceva in sensul asta.
SOtul meu s-a dus sa-si faca fara sa-mi spuna, doar a venit cu rezultatul acasa... :) a fost un dulce
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Inca o veste buna, a iesit sotul meu din baie si a zis ca ce ar fi daca ar face el o speprmograma? Am ramas cu gura cascata, el care nici nu vroia sa vorbeasca depsre asta. Cred ca incetu cu incetul se rezolva toate. Astept sfaturi pentru a face o spermograma buna. Acum ia diclofenac si augmentin, catinofort, poate sa faca in timpul asta sau sa astepte sa le termine? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
kmy_black spune:
miky
ca maine sa vezi cele II
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls!
Am intrat sa va salut, sa va urez o saptamana frumoasa si cu oarece cadouase amoroase. Nu-s adepta importului masiv de "sarbatori", dar sunt siropoasa rau zilele astea, deci "Uraaaa!" pentru Valentine's day!
Bebe dragonel la bord !
gaitica78 spune:
Neata fetele!! VA invit la cafea!!
Cum sunteti astazi?
O saptamana usoara si cat mai frumoasa, in contradictie cu vremea de afara!
Va pup!
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta!!!
Mihaelafalt spune:
Neata.
Claudela eu te refuz ca nu beau cafea.
Ce faceti fetelor?
Cam bate vantul pe aici.
Lorena unde esti si cum este la lucru?
Katy tu ce faci?
Mai fetelor pe mine ma dor sanii de nu pot dormi pe ei si abia am terminat cu uratii adica aseara m-ai aveam cateva ramasite, oare de la ce? Sa fie arefamul ala luat?
Stau cu sufletul la gura si astept rezultatele la hormonale, au zis ca in jurul amiezii am rezultatul.
As suna la doctorita sa imi faca programare dar nu stiu cum sa fac, cred ca mai stau un pic ca la ora asta poate mai sunt vizie, rapoarte in spital.
Astazi sunt alturi de voi, in wekend am citit ce ati scris dar acum nu mai stiu cui trebuia sa raspund.
Miky ce faci, ai facut testul, ne dai si noua o veste buna?
Kmy tu tot cu mastile esti, nu a trecut raceala?
Apropo Kmy stiu ca verisoara ta a fost la ominiclinic dar eu am recomandare la o doctorita de la aviceva care lucreaza si la Cuza voda si am caz real care a reusit cu ea, am si citit mult despre ea pe net si am inteles ca e foarte buna in tratamente de infertilitate, este vorba despre doctorita Socolov Demetra, daca iti aduci aminte am mai intrebat eu de ea, vreau sa incerc la ea si daca nu o sa fiu multumita sigur merg la ominiclinic ca am mai fost odata la Onofriescu dar am ramas cu un gust amar atunci, nu mi-a placut cum m-a tratat. Multumesc mult.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
caty-nety spune:
Buna dimineata fetelor!
Scuze de intarziere dar chiar nu am putut intra in week-end pe net...am facut testul si a iesit pozitiv insa voi sunteti primele care aflati inca nu am spus familiei urmeaza sa le dau vestea cea mare.
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine si va urez sa va bucurati cat mai curand de pozitivarea testelor.
mrenescu spune:
Eu vreau cafea, eu vreau cafea! Dar vreau un ibric intreg
Gata fetelor, astazi e o noua saptamana deci ne scuturam de suparari si tristeti si privim inainte cu mult optimism ca uite acus vine ovulatia. ( Azi eu sunt z11 - cred ca incep testarile ca luna trecuta a aparut in z18 dar cine stie cum o ia razna din nou)
MeAlex - nu m-as supara pe tine pentru nimic in lume. Asa ca nu-ti accept scuzele pentru ca nu cred ca aveai de ce sa ti le ceri. Ti le dau inapoi
Sunt vesela azi. Am zis. Vesela si optimista ( in ciuda vremii de kkao de afara), ceea ce va doresc si voua.
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Cam liniste pe aici...Nu vrea nimeni cafea? |
Ehh, luni dimineata e mai greoaie pentru multi. Eu zic pas la cafea, altadata as fi baut o galetusa, dar acum o schimb pe-o ciocolata calda.
Bebe dragonel la bord !