Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Multumim pentru cafea....o zi frumoasa va doresc, si plina de liniute duble

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

neatza fetelor!
am intrat putin sa va salut si sa va als o , k nu cumva sa ma dati la disparuti, eu in continuare racita bocna rau,. cu masca pe fata sa nu molipsim si "motanul mofturos" ! sper k in week-end-ul asta sa-mi mai revin si sa reusesc sa va din urma!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Fetele...in ceea ce priveste discutia din urma...eu am o vorba:"DUPA FURTUNA, APARE SI SOARELE!". Toate am cazut la un moment dat, ne-am ridicat...iar am cazut...ne-am ridicat si tot asa. Asta este viata fetelor, cu bune si cu rele....important este sa privim inainte si sa cautam sa vedem soarele
va ofer un pupic...si sa mergem inainte sa obtinem ceea ce ne dorim cel mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Buna dimineata , fete dragi!
Multumim pentru cafeluta , Kmy ! Sa te faci bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Da,da,e usor sa spui vorbele astea cand deja ai doi copii.Ce sa-ti mai doresti de la viata?Sa te tina Dzeu sanatos sa poti sa-i cresti frumos!
Dar hai sa ne mai si punem in pielea fetelor care incearca de ani buni sa conceapa un bebe(am vazut eu pe aici>9-10ani),e greu,daca nu chiar DUREROS!Nu te supara pe mine,dar cred k fetele ma vor sustine!
Are si MeAlex dreptate,s-a saturat si ea de cate sperante si-a pus in fiecare sarcina,eu o inteleg ca si eu am pierdut una anul trecut si a trebuit sa merg sa fac avort,a fost groaznic de dureros fizic.Pe mine psihic nu prea m-a afectat,caci eu nici macar nu am vazut embrionul,nici dr si tind sa cred k a fost sarcina fara embrion.
Deci?Sa inteleg eu ca iti mai doresti un copil de esti pe la aspirante?Pe bune!
Fetelor sa nu va suparati de atitudinea mea,dar uneori rabufnesc

Ana , de acord cu tine! Si eu cred ca e mult mai simplu sa vorbesti asa detasat si superior cand ai acasa 2 copii sanatosi . Iar noi , daca am pierdut 1-2-3 sarcini , nu inseamna ca plangem cu capul in perna fara a face nimic . Scuze daca deranjeaza postarea mea , insa asa am simtit sa scriu , pentru ca pe mine m-au durut postarile lui alied si ale lui cami anotonia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!

MeAlex a inteles foarte bine ce a vrut Cami sa zica.
Sunt ferm convinsa ca nu a zis nimic din rautate,pt ca o "cunosc".
Daca ati fi citit cu atentie ati fi vazut in postarea ei ca stie cum e sa lupti ani buni de zile pt a avea un bebelus.Bine ea a invins lupta,dar nu cred ca asta e un motiv sa o luati cu fraze "ca e usor cand ai doi copii acasa".
Asa ca inainte sa iscati polemnici,mai bine cititi cu atentie si daca nu va convine ceva dati pur si simplu INGNORE.
Fiecare face cum crede el ca e bine,si Luciana a zis foarte bine,asta e viata cu bune cu rele.Si da,sunt ferm convinsa ca va aparea si SOARELE pt toate fetele de aici.Nu iscati discutii inutile ci continuati discutille despre cum sa va indepliniti visul de a avea un copilas drag
Sper ca nu supar pe nimeni pt ca nu aste mi-e intentia

Katy imi pare rau de z1
MAdutza te pup dragutzo.Ma bucur ca sunt bine copilasi

Va pup pe toate si va urez un weekend minunat!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Gaitica scuza-ma,am uitat sa te felicit.
SArcina usoara si bebe sanatos si la termen iti doresc

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

buna dimineata fetelor si eu imi beau acum cafeluta..cu toate ca ne-a trezit fata de la 7
katy imi pare rau pt ziua 1 bafta multa luna asta .

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

revin cu listuta actualizata

miky- 13.02.2012 tinem pumnii pentru luni, sa fie
valicutza - 19.02.2012
gina85- 24-25.02.2012
anne_marie79 - 29.02.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Mergi la inceput

Buna Vali...si eu beau cafeluta la calc.
Bafta Miky luni la testare...sa fie

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

revin cu listuta actualizata

miky- 13.02.2012 tinem pumnii pentru luni, sa fie
valicutza - 19.02.2012
gina85- 24-25.02.2012
anne_marie79 - 29.02.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012

in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata fetele
Am intrat sa va salut si sa va urez o zi frumoasa si plina de zambet.
In legatura cu discutia aprinsa de mai devreme, toate aveti dreptate, asa ca nu are rost sa rascolim din nou trecutul, si sa mergem mai departe. E greu, foarte greu, dar depinde de noi cum sa facem din acest greu sa fie cat mai usor suportabil. Pana la urma urmei tot ce ni se intampla, sunt lectii de la viata care ne pregateste pt ceea ce este mai greu, asa ca la scoala. Ai primit nota 2, data viitoare te starui si mai mult ca sa primesti nota 10 , ca de altfel ramai repetent. Tot asa si cu viata. Pt ziua de maine te starui sa fie mult mai bine decat ziua de ieri, in caz contrar ramai "repetenta" cu depresie si suferinta care nu face altceva decat sa te "ingroape".
Va doresc tuturor sa aveti pace in suflet si puterea sa va regasiti si sa mergeti mai departe cu noi forte pt noi lupte.
Luptele care intr-o zi cu soare va fi biruinta noastra.

Nici mie nu-mi este deloc usor, tot de greu dau si eu... dar treb sa merg mai departe nu?

Katy imi pare rau pt z1.

Kmy, iti doresc insanatosire grabnica si sa revii si tu aici ca fara tine cam e trist

pe toate fetele

Mergi la inceput