Asp. optimiste>20ani(758) Felicitari Gaitica78 !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutza

buna dimineata fetelor

revin cu listuta actualizata

katy-11.02.2012
miky- 13.02.2012
valicutza - 19.02.2012
gina85- 24-25.02.2012
anne_marie79 - 29.02.2012
ana178081- 8.03.2012
luciana2008-8.03.2012

hai katy , bafta multa maine, sa fie
va pup

in curand
tratament pentru sarcina: acid folic 1/zi;aspenter 1 /zi ; branca ursului,mladite de extract de zmeur,duphaston z 16-z25.

Imi place la nebunie listuza asta
Trebuie sa adaugam si cele doua liniute cat mai repede

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty-nety spune:

oare sa fie ?
imi este teama sa incerc testul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana2008 spune:

Gina....si mi-e imi place listuta
Sa de-a DD sa iasa 2 liniute la toata lista si in martie sa ne mutam toate la odisee

Mergi la inceput

Fetelor vreau si eu pe listuta voastra.Si ptr ca mai este o aspiranta cu numele katy pe mine ma puteti trece cu nety...ma puteti trece cu data de 14.02. desi sunt f f nerabdatoare...dar ma voi abtine si voi mai astepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

gina spotting ar fi una, dar eu am sangerari din ziua 13, in conditiile in care am avut menstra de 7 zile deci fa un calcul, cat sange am donat...bine ca sangerarile aste nu sunt asa abundente, dar sunt si sangele este rosu de fiecare data, deci nu semne sa se coaguleze...o sa mia consult inca un dr, faza e ca dupa menstra am descoperit ca am slabit, ce n-am reusit cu dieta , am facut cu sangerarile....am 5 kg date jos oficial dieta+sangerari...de asta nu ma plangca mai am de dat inca 8kg si ajunt la silueta mea obisnuita...poate intru si in blugii mei preferati pe care i-am pastrat din facultate
oricum fetelor eu zic ca si geru asta e devina, cat am stat la doc la urgente a mai venit o tipa cu hemoragie si cheaguri si credea tot ca e gravi si a pierdut, asa ca asa ma linistesc la neuron zic ca e de la vreme
asa ca la urmatorul val de geruri nu mai facem teste de sarcina ca ies pozitive si bebe lipsa

Mergi la inceput

Caty..cate zile de intarziere ai? eu zic sa iti faci testul..sa vezi poate iese.Fetelor , eu nu stiu cum aveti voi rabdare sa asteptati , pe mine ma mananca palma sa fac testul inca din prima zi de intarziere si cum in fiecare luna imi intarzie cel putin 2-4 zileva puteti imagina ce vanzare fac eu la farmacie

Citat:
citat din mesajul lui caty-nety

Fetelor vreau si eu pe listuta voastra.Si ptr ca mai este o aspiranta cu numele katy pe mine ma puteti trece cu nety...ma puteti trece cu data de 14.02. desi sunt f f nerabdatoare...dar ma voi abtine si voi mai astepta.

Mergi la inceput

Si stiti ce ma doare cel mai tare.....la fetita acum 4 ani jumatate cand am ramas am facut un singur test in prima zi de intarziere si au iesit 2 liniute superbe...si sarcina a decurs foarte bine( si asta din prima luna de incercari).
Acum, incercam de aproape 4 lunite(scuze fetele care incearca de ceva ani)si nimik...si cred ca in perioada asta am facut cel putin 15 teste dintre care vreo 4 aproape pozitive pe la sf lui decembrie.
Dar nu ma las eu usor....am zis ca anul acesta ii fac o surioara sau un fratior fetitei mele....si va iau si pe voi la lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Andreea, Caty bine ai venit in clubul nostru si sedere cat mai scurta.
Caty eu cred ca poti face un test maine dimineata.
Anne, Miha bafta multa la rezultate sa fie super super bune.
Luciana mie testul imi vine sa il fac de pe acum , si eu stau prost cu rabdarea.
Gina corpul uman este o enigma si pentru doctori, dar pentru noi ...
Xdidi mi-am adus aminte ca si eu mi-am furat-o de la un clear blue, acasa am un SC sper sa nu ma dezamageasca si asta.

fete dragi.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Salutare fetelor,eu acum beau cafeaua.Dimineata am baut ceai.
Ce mai ziceti voi?
Doamne sunteti asa de multe pe aici ca abea reusesc sa va tin minte
Eu zic sa mai schimbati pozele de la profil cu una mai reprezentativa(cu voi sau un animalutz,un bebe,etc) sa va tin minte mai bine
Eu sunt z7 si aseara am avut asa o scurgere care se cam subtiase,spre albus de ou.Oare sa inceapa ovulatia?Sau va fii in urmatoarele zile?CM-ul meu are 30-35z.Cand era de 30z am avut teste de ovulatie pozitive in z13,z14.Acum cred k voi avea in z16-z17 pozitive(ultimul CM 33z).Sa incep sa le fac din z12?
Abea astept sa merg maine la sotul meu ca nu l-am vazut de 10zile si sa ne iubim ca n-am mai facut nimic de 2saptamani
Gaitica m-a impresionat povestea ta cu sotul,ce dragutz
M-am programat si eu la med de fam pentru trimitere la analize(21feb)
Va pup si astept sa se umple lista de testari

Mergi la inceput

Dragele mele mie de pe 1 febr trebuia sa-mi vina cm insa am mai avut intarzieri si de aceea nu m-am grabit.Lucram la bebe de aprox 4 luni si nimic si eu am incercat multe teste pana acum de aceea nu mai am curaj...imi spun sa mai astept poate vin uratii si iar voi fi dezamagita daca fac testul prea devreme in plus am usoare dureri de burtica ca si scum ar fi de la frig...ieri am avut si ceva ameteli dar iar imi explic prin faptul ca s-ar putea sa fie o anemie sau....
Nu stiu ce sa mai zic.

Mergi la inceput