Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***396***
Raspunsuri - Pagina 21
Anaan spune:
Tizo frantuzeasca, si memoria mea e una de tipul asta. Tin minte toate minunile, de care de multe ori m-as putea lipsi, dar nu ma pot opri din "inregistrat". Recunosc insa cu umilinta ca n-am diploma de-aia smechera de-a ta
.
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Nu Tie nu ti-at prinde bine un shpion sa afle cate contracte facura Generalli si cati clienti potentiali au? Cu ce-i atrasera? Francezii au pana si ingineri comerciali.De ingineri lingvisti inca n-am auzit. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Aham, pricepui eu ca esti spioana
A propos de asta, ieri am auzit o reclama idioata la radio si mi-am dat seama ca mi-ar fi placut sa fiu detectiv
Cate romane politiste am citit la vremea mea ...
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Diploma ...o folosesc si eu ca sa ma dau mare.
Cati mai sunt
intelighenti cu patalama
Novus- Eu lucrez curat. Studiul concurentei e o treaba serioasa.
andiaroro spune:
Detectivii n-au program fix.
Exista insa niste societati de detectivi americane foarte puternice, dar aia nu angajeaza pe oricine.
Mai ruleaza in Ro Grabuillon http://www.youtube.com/watch?v=YHobED_bHk0
Anastasia a invatat prostii si de la asta: "lasa-ma in paceee"
novus spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Novus- Eu lucrez curat. Studiul concurentei e o treaba serioasa. |
Stiu, glumeam si eu
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| citat din mesajul lui inapreda Simpli, eu la pleu ii zic...pleu E un fel de tabla; mi-am mai adus aminte: BLID - farfurie "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis Si noi zicem blidi la vase. Am spalat blidili |
Olga, mamica lui David iepurasul

si
38+
olishka spune:
Ilinca mi-ai adus aminte de maimuta noastra - monitza. Pe mine tare ma distreaza cuvantul asta.
Si eu mergeam la chefuri tari in caminte. Vara-mea statea in camin si mie mi se parea prea tare. Adevarul este ca la baie nu prea era distractiv 
si
38+
andiaroro spune:
Mi-am mai amintit 2 chestii
- ca am fost in metrou langa niste concetateni de-ai Olgai . discutau intre ei:
si acu urmeaza statia X cu podetzu pi cari parti?
podetzu era peronul
- ca l-am cunsocut pe Crin cand era proaspat Ministrul al Tineretului si mi s-a parut extrelm de sters. Acum vorbeste mult si prost, atunci abia zicea cateva vorbe.
Eu ma gandeam atunci ca o fi, saracul, timid, dar ca macar a fost politicos ca ne-a bagat in seama.
Edit: stiti ce ma distreaza...de chefuri in camine mi-am adus aminte imediat, dar ca am dat mana cu Crin abia cand am amestecat in cratita si n-aveam ce face![]()
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
in sfirsit am reusit sa vad si eu camera lui leon ... e ![]() ![]() ![]() ![]() olguta, ai mult gust (bun, evident ![]() Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
sarut mana
Chiar am investit f putini bani in camera asta, caci Cristi nu prea era de acord sa investim in casa asta, dar pt mine este f important sa ma simt bine intr-o incapere in care stiu sigur ca voi petrece mult timp. Acum ii place si lui si ii place ca am cheltuit putini bani Olga, mamica lui David iepurasul

si
38+
olishka spune:
Roro tare asta cu podetzu 

Va zic, noi ne-am distrat ff tare vara asta cand am fost in Rep Moldova sa nasim. Abia asteptam sa mai mergem pe-acolo 
si
38+

Izia, 23 mars 2009