Nasterea la Arcadia -is- Bv Nico!Hai Simonik! (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_iulia spune:

Buna la fete ! Eu nu am reusit sa intru ieri deloc ca nu am avut timp.Andrei nu pare a fi deranjat de bubite ,care de fapt sunt niste pete cam cat o unghie de-a mea rosii si aspre la atingere,insa ceva tot are ,la o prima vedere cred ca e in puseu ,aseara de la 8.30 pana la 10 a mancat de 3 ori ,e maraici ,vrea numai in brate si plimbat prin casa ,dar macar bine ca a dormit asnoapte toata noaptea.
Multumesc la toate mamicile pt incurajari !
O sa ma duc luni sa vedem daca poate sa-i recolteze sange pt analize ,le las sa-l intepe de 2 ori daca nu reusesc nu-i mai i-au analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Hello si de la noi
iulia la Synevo am auzit mamicile spunand ca e personal ok ptr bebei..
Stefana sa va fie de bine iesirea/iesirile
Am iesit si noi intr-o seara , am fost in vizita la ziua nanutei, care sta in blocul de vis-a-vis
Lena ma bucur ca e totul OK , cat despre pus caciulita cunoastem, e ultima piesa vestimentara,sa nu planga mult
Ce liniste pe aici
la toata lumea si wk placut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KATY_28 spune:

Salutare si de la noi.
Si la noi caciulita e belea, plange si se incordeaza cand o punem,dar cum e luat in brate se linisteste.

Iulia si Andrei al meu are bubite cum le descrii tu si formeaza niste pete pe un obrajor.Am inceput sa il dau cu Mustela stelatopia de 2 zile si mi se pare ca e mai bine, ca incep sa se treaca. Multa sanatate puiului tai si sper sa ii treaca.

Lena felicitari pentru eco,bine ca e totul in regula. La DR Apostu ai facut eco?

Mami fericita de bebe Andrei Edward

Mergi la inceput