Hai bulinutza,Sophia,mihacor,Matza, bubbles!! (64)
Raspunsuri - Pagina 3
alina_anto spune:
Altesa, si lui Filip i-au aparut multe bubite pe corp, in special pe fata(frunte). asa a avut si Sara cand avea 3sapt- 1 luna. Dar au disparut de la sine.
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
izish83 spune:
Bulinuta-multa bafta maine. Dar tu in cate saptamani esti? Am vazut k la saptamani scrie 36. Faci tot rahi-epidurala? Si eu tot cu tutu o sa nasc, de aceea intreb.
bulinuta27 spune:
puiuta am un singur nr de tel...al danezzei dar nu stiu daca ea o sa aiba timp sa pozteze...daca vrea cineva si poate, eventual pe PM sa imi trimita un nr de tel si il pun pe soct sa scrie
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
bulinuta27 spune:
izish maine fac 37 saptamani si nasc cu anestezie generala pentru ca am o coloana cu probleme care nu prea permite rahi-epidurala
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
mrg spune:
Lady te puuuup poate iti mai trece putin durerea.Ca leac voiam sa iti zc si eu tot de foi de varza si masaj...
Aerlilian,putintica rabdare,nu te stresa ca nu iti fc bine nici tie,nici lui bebe...si oricum mai e putin pana vineri!!!
Bulinuta,nici eu nu am dormit prea bine noaptea trecuta ca ma tot fataiam de pe-o parte pe alta si ma apasa bebe asa tare ca ma intepenea...
Ai fost tare cu intinsul pe jos la teatrul national...
Puiuta,ma bucur ptr tine ca esti bine si ca bebe i grasunel!
Mihaelaradu-doctoressa!!!
Bubbles,sa ai o nastere usoara!Scot ptr tine prietena din dotare
Anda,ce bine ca papa bebe tatica!Sa veniti cu bine acasa,sambata sau chiar si mai devreme!!!
Izish,tine hormoneii bine la cutie!Mai scrie pe forum ca poate te mai racoresti!
37+ sapt cu
migulet spune:
Va scriu repede printre 2 contractii.
Am fost la dr dilatatie 4-5 cm , mi-a recomandat miscare, plimbare si dupa o tura prin magazine m-am trezit cu niste dureri. Acum sa nu fie travaliu fals.Le am de cateva ore bune si sunt regulate la fiecare 5 min.
Va tin la curent.Ma duc sa ma plimb prin casa.
Mihaela 39 cu Andrei Bogdan