Hai bulinutza,Sophia,mihacor,Matza, bubbles!! (64)
Raspunsuri - Pagina 15
mrg spune:
Scriu si eu mai tarziu fiindca azi m-am trezit cu o usturime in gat si sunt speriata sa nu racesc ca lumea,si am inceput sa aplic tot felul de leacuri babesti pe care le stiu si sper ca pn maine sa scap.
Migulet,sa va traiasca bebe!
Altesa,majoreta mea mau poate sta pe tusa,ca mai am cel putin o saptamana.
Olishka,f frumoasa mobila lui bebe!
Iaura,eu am fc mai demult un chiuretaj tot asa,ptr ca sangeram...am fc cu anestezie locala,m-a aspirat,si m-a durut putin si suportabil...plus ca la vreo ora mi-a dat drumul acasa...Curaj si multa sanatate!
Bulinutza,multa bafta maine!Sa fiti bine amandoi!
37+ saptamani cu
mrg spune:
Alina,cred ca e activat PM-ul meu pt ca am mai primit vreo 2 mesaje de la altcv.Eu nu ma prea pricep,dar cred ca merge sa imi trimiti mesaj.
happymumy spune:
Buna seara si de la noi!
Am reusit si eu sa recuperez, dar nu prea am timp de scris.
Migulet felicitari!Bine ai venit pe lume bulgaras!
Bulinutza, iti tin pumnii! Scuze ca nu am apucat sa-ti raspund la timp, mameloanele alea de silicon sunt marimea M.
Lady, stai linistita, si eu am patit la fel cu lohiile de 2 ori, nu mi-au vinet cite o zi, de am crezut ca am scapat, iar apoi au revenit si inca mai am, asa ca nu te mai ingrijora .
Am fugit la bebita.
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
My_Lady0091 spune:
Fete secretiile mele nazale si din gat sunt un frumos puroi de la sinusurile laterale....ce naiba fac??????????
Ce antibiotic pot lua pt asta si sa pot alapta?
Tura trecuta-acum o luna am luat augumentin...dar acum?
Sanul e spre bine-zic eu!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ica7 spune:
si eu am optat pt botez pe 21 apr tot pt ca m-am gandit ca lumea isi va lua liber pe 30 apr ca sa faca punte cu 1 mAI.
bine ca se face botez atunci...uffff
o sa-i botezam in saptamana luminata
adrianaBuc spune:
olga, l-am prins acolo, nu stiu daca era de garda sau nu, dar nu ar fi avut timp sa ajunga daca nu ar fi fost acolo.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
olishka spune:
Anca ce ma bucur ca esti bine
Mrg ma bucur ca-ti place mobila, sper ca si camera
My Lady nici acum nu ti-a trecut Neaparat la dr sanatate!!!
Adriana ce bine ca l-ai prins acolo. Tu maine mergi la el, ca parca imi zicea ca sambata este de garda. Data trecuta am nascut cand a fost de garda si atre mult mi-ar placea si acum sa se intample la fel.
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+
Nicole1980 spune:
Mamici, cum faceti igiena intima la fetite ?
La spital mi-a zis ca in fiecare seara cu o compresa sterila si ulei de bebe sa o curet intre labiile mari, pana dispare secretia albicioasa (vernixul). Aplic acest tratament cu blandete in fiecare seara de cand am adus-o. Acum Antonia are 10 zile si tot mai are secretia acea albicioasa intre labii, intradevar nu ca la inceput.... este normal ?
Dr de familie mi-a zis ca nu trebuie sa o aibe si sa o pun sub jet de apa la fiecare schimbat de pampers, atat la fundulet, cat si la pasa. La fundulet este ok, o pot pune sub jet, dar la pasa mi se pare ca o chinui si nu prea pot sa o pun sub jet....
La baietei era mai simplu...
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicole1980 Mamici, cum faceti igiena intima la fetite ? La spital mi-a zis ca in fiecare seara cu o compresa sterila si ulei de bebe sa o curet intre labiile mari, pana dispare secretia albicioasa (vernixul). Aplic acest tratament cu blandete in fiecare seara de cand am adus-o. Acum Antonia are 10 zile si tot mai are secretia acea albicioasa intre labii, intradevar nu ca la inceput.... este normal ? Dr de familie mi-a zis ca nu trebuie sa o aibe si sa o pun sub jet de apa la fiecare schimbat de pampers, atat la fundulet, cat si la pasa. La fundulet este ok, o pot pune sub jet, dar la pasa mi se pare ca o chinui si nu prea pot sa o pun sub jet.... La baietei era mai simplu... Mami de David (16.06.2008) si Gargarita Antonia (31.01.2012) David Adrian Garagarita Antonia |
Wooow nu stiam ca este asa de complicat la fetite Lasa ca nici la baietei nu este asa de usor. David nici acum nu este decalotat complet si trebuie sa fim atre atenti la igiena, ca de nu imediat se infecteaza
Olga, mamica lui David iepurasul si 38+