Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Laurica scuze, nu stiu cum de mi-a aparut asa numele tau, nu a fost cu intentie.

http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Katy, e de la "butonul" de sus de langa Gros, inclinat, subliniat, e un S mare cu o linie pe el de parca e taiat. De acolo se trage, posibil sa fi facut un click pe el din greseala.

Iti multumesc pt incurajare. Iti doresc ca DD sa faca si la tine minunea sa ne anunti si tu curand cu II si sa pleci la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Da...acum am vazut ca am postat si eu in cap vechi.
Deny, draga mea, imi pare asa de rau sa aud ca treci prin momente asa de grele, stiu cum e si eu am avut acum o luna o perioada cam la fel in care spuneam ca "durerea si suferinta si-au facut casa la mine in suflet!", dar cred ca Bunul Dumnezeu m-a intarit si ma ajuta sa merg mai departe. La fel o sa te ajute, draga mea, si pe tine! Asta e viata, picam, ne ridicam, mai mergem un pic si tot asa... Sunt alaturi de tine si cel mai important, cum spui si tu DD e langa tine.
Si nu in ultimul rand multumim pentru noul capitol!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Cu placere fetelor pt capitol nou

Citat:
citat din mesajul lui miky82
Deny hai nu mai fi asa de suparata, toate vor trece, tu care ne incurajezi ce e cu tine acum?!! vrei bataita? noi suntem aici langa tine nu esti singura.... totusi s-a intamplat ceva acolo unde esti?

Sunt bine Miky, multumesc, trebuie sa-mi fie bine, asa ma incurajez mereu. Da, s-a intamplat multe aici unde sunt eu, dar nu vreau sa le insir aici pe toate ca o sa iasa un capitol intreg numai cu povestea mea, asa ca zic scurt: sunt bine.
Ca sa va zic ceva macar, in 2 cuvinte, povestea mea seamana cu a lui Elenush. Singura diferenta e ca amandoi am hotarat asta si am ramas prieteni f. buni si mergem inainte ca viata continua. Si el sufera enorm si eu la fel, dar trebuie sa facem asta, pt ca... asa e viata.
Nu simt ura, si sunt bine. Mergem mai departe.
Sunt bine.
Sunt bine.
Sunt bine.

Va am pe voi si va multumesc ca imi sunteti alaturi.

Offff, Deny, nici nu stiu ce sa-ti mai spun. Imi pare asa de rau, poate a avut un moment de ratacire(desi imi vine sa-l bat eu pentru asta) dar daca va iubiti, incearca sa treci peste, sa-ti salvezi casnicia, sunteti uniti in fata lui Dumnezeu, eu cred ca o sa va ajute! Daca vezi ca si lui ii pare rau, iarta-l, nu uita daca iubesti, ierti.

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Offff, Deny, nici nu stiu ce sa-ti mai spun. Imi pare asa de rau, poate a avut un moment de ratacire(desi imi vine sa-l bat eu pentru asta) dar daca va iubiti, incearca sa treci peste, sa-ti salvezi casnicia, sunteti uniti in fata lui Dumnezeu, eu cred ca o sa va ajute! Daca vezi ca si lui ii pare rau, iarta-l, nu uita daca iubesti, ierti.

Yna multumesc pt cuvintele calzi.
L-am iertat si nu-i port ranchiuna, nu am resentimente fata de el.
Noi am fost de multe ori la pasul despartirii, si de fiecare data am dat inapoi, pt ca ne iubim enorm. L-am iertat pt tot raul facut mie. Dar il las liber pt ca asa e mai bine pt noi doi. Sunt multe la mijloc care ne-au adus sa facem pasul asta, si nu vreau sa ma mai rascolesc.
Doare enorm, dar trebuie sa merg mai departe fara el.
Important ca am ramas prieteni f buni si suntem in relatii bune.

Hai sa nu mai discutam despre povestea mea, va rog, ca ma doare tare.
Va multumesc pt incurajari si ca sunteti alaturi de mine. Va pe toate.

Sa vorbim despre conceptie si lupta noastra pt bb.
Hai cu II fetele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Ana178081 multumesc pentru detalii
Katy82 i-mi pare tare rau ca nu a fost sa fie nici de data asta, trebuie sa reusim noi odata
anne_marie79 si eu vreau sa mai fac un set de analize astept saptamana asta sa ma invadeze rusii, sa ne tii la curent cu ce analize i-ti faci
Bob_Pixel sa le tragi tu una in cap la tanti alea si din partea mea
madutza_bra, cami_antonia, roxy_s ma bucur ca mai treceti pe la noi, sigur ca nu v-am uitat, ma bucur tare mult de cum a reusit paula sa mobilizeze fostele aspirante si sa ne mai faca si noua o vizita
ramonabb bine ai venit in randul aspirantelor si sa stai foarte putin
lorena_86 i-mi pare asa de rau ce esti incercata de atatea greutati, asteptam vesti cum a fost azi la job
gabyv nici la mine nu este prea mult optimism dar trebuie sa mergem mai departe
vai ce m-am intins

Mergi la inceput

cos_minutza

la multi ani scumpa mea prietena virtuala, sa stii ca nu te-am uitat, i-mi cer scuze ca te felicit cu o zi intarziere dar azi am mai mult timp, vreau sa-ti urez multa sanatate si mult noroc in tot ceea ce-ti propui sa ti se indeplineasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

cosminuta la multi ani fericiti!!!
camcris

fetele ce mai stiti de cosminuta, didi?? au mai intrat la voi??

Mergi la inceput

gaitica78 felicitari pentru cele II liniute, daca tu le-ai vazut inseamna ca esti gravi, i-ti doresc sa ai o sarcina usoara si la termen
ne poti spune daca ai facut ceva deosebit luna asta?
de cat timp ai luat catinofort?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Katy sunt a 7 a zi de la inseminare si z19 a cm.
Deny imi pare rau sa aud ca nu esti bine, poate totusi este ceva de moment, gata nu mai spun nimic, eu sunt aici ca sa te sustin
Cos_minuta la multi ani cu mult noroc si sanatate.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

hello

cosminuta la multi ani fericiti!!!
camcris

fetele ce mai stiti de cosminuta, didi?? au mai intrat la voi??

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

Didi, da, mai intra.
Are idul xdidi, poate e aceeasi persoana

La multi ani Cosminuta.

Multumesc Miky
Tin pumnii sa fie la tine.

Mergi la inceput