Asp. optimiste>20ani(757)Felicitari PaulaFrida !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Buna foruminelor

Azi sunt un pic mai optimista ca s-ar putea sa vina in seara asta acasa al meu si eu de aseara am inceput sa am mucus ca de albus de ou(ce urat suna )...si daca vina in seara asta se lasa cu ...

Cred ca pe 10 ovulez ce ziceti sa fac de maine testele de ov sau sa incep de in seara asta,eu le-as face de maine ca oricum in seara asta daca e o facem cu siguranta

In curand gravidutza

Mergi la inceput

fetelor ce am gresit mai sus,scuze is cam grabita "din seara asta"

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Salutare aspirantelor,felicitari mamicilor.
In sfarsit am reusit si eu sa va citesc,abea la ora asta am terminat k ati scris asa de mult............k nu mai terminam odata!
Fetelor eu sunt z5,ciclul s-a terminat,astept ovulatia.Am si eu o intrebare>sotul meu are spermograma cam proasta,adik are destui(80mil),dar sunt puturosi si multe forme imature.Cum e mai bine s-o facem in cazut asta,cu mobilitatea proasta?E bine zilnic in perioada fertila??voi ce ziceti?Au timp sa-si refaca nr,sa se "maturizeze" asa de la o zi la alta?? Va si va

Ana parerea mea e sa o faci o zi da una nu asa au timp gigeii sa se refaca
Stiam ca cine are gigeii tari pot sa o faca in fiecare zi dar asta nu e o regula oricum ...
Eu inainte de ovulatie o fac zi de zi,adica cu 3,4 zile inainte si in aceiasi zi de ov daca se poate si dupa cand ne vine chef...
Sper sa iti fi fost de folos

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Gina poti sa faci un test si azi seara sa vezi macar cum stai. Ca daca ovulezi maine sau poimaine s-ar putea sa nu-ti mai arate la test maine si te vei intreba zilnic daca ai mai ovulat luna asta sau nu.

Sa stii ca asa o sa fac dar doar daca vine al meu(eu sper)

Apropo:ma treci si pe mine pe listutza de aspirante

In curand gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Gina poti sa faci un test si azi seara sa vezi macar cum stai. Ca daca ovulezi maine sau poimaine s-ar putea sa nu-ti mai arate la test maine si te vei intreba zilnic daca ai mai ovulat luna asta sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Pai eu ma gandesc ca o fac o data la doua zile si la el mobilitatea intre 6-12h e de 25% ma gandesc eu daca se va mai misca ceva pe acolo in urmatoarele 36h pana la urmatoarea ?????Ce credeti voi?Bine,eu am citit ca gigeilor le trebuie cam 2h30min pana ajung in trompe la ovul.si daca la mine apare ovulatia dupa cele 12h de la partida,cand aia mici nu mai misca ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

DenyAnd

pot spune ca am ramas muta cand am citit postarile tale din primele pag ale acestui cap!

acum recitind din urma am remarcat ca acesta este deja al doilea cap in care nu mai ai semnatura cu sarcinile pierdute!!!
nu-mi gasesc cuv potrivite pentru a te imbarbata dar suntem aici langa tine mereu sa te sustinem in orice decizie iei si oricand ai nevoie de noi!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Hello!!!

Madutza multumesc frumos!Ce-ti fac copilasi?
Roxy e o scumpete printesa ta
LAvi ai tai copilasi ce fac?

Miha intrebai de hormonale,cand le-am facut eu anul trecut au fost undeva la 300ron.
Ana daca gigei sunt ok se poate presta si in fiecare zi in perioada fertila,eu cel putin asa stiu

Va pup pe toate!!!

Edit:Ana acum a vazut ca defapt nu stati bine cu spermograma.Din 2 in 2zile e bine sa prestati sa se refaca gigei

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ana, la 2 zile trebuie si puteti incerca sa faceti dimineata in prima zi, in a 3-a sa faceti seara (daca se poate), adica nu la 48, ci la 60 de ore. Da-i sotului Vitamina E, Bio-Zinc si Seleniu, Vitamina C, Profertil. Legat de vin, am vazut o emisiunea in care dr. Monica Pop, directorul Sp. De Urgente Oftalmologice Bucuresti spunea ca alcoolul, fumatul, drogurile la momentul conceptiei provoaca mutatii genetice copilului (poate fi autist, surdo-mut, orb, poate avea glaucom, etc)...so, modific reteta de facut bebei, se consuma un paharel (o cescuta) de vin pana in ziua anterioara primului contact sexual sau in zilele de pauza.
Si incepeti cu cateva zile inainte de ovulatie.
Ai PM!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Un site interesant al dnei dr. Gabriela Cotarcea, are articole si emisiuni inregistrate in care a vorbit despre preconceptie, infertilitate, sarcina, etc:
http://www.gabrielacotarcea.ro/

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput