Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 29

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Merci Ronina

Irina, 30+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna,

La multi ani Matei de Megbeng!!! sa cresti mare si sa fii sanatos
Tala ma bucur ca ai gasit dr pe inima ta
emmaella imi pare rau de dureri
Anda ma bucur ca Toma e bine si abia astept sa ajungeti acasa sa ne povestesti mai multe
Danaela pe cand intri in prenatal?
Lorym bine ai revenit! Te asteptam la discutii
Meg wow... ar fi tare sa se nasca si piticuta tot in februarie, o sa tot aveti de sarbatorit (nu ca acum nu ati avea )
Dia_tm bravo pt analizele bune
Strumfy felicitari pt vestile bune de la eco . Imi pare rau ca dr ta nu e dar Motzata oricum vine dupa 22 nu? (sper ca ai zis de 22 febr nu martie)
Dara cum sa te opresti maaa??? Zi aici tot ca asa invatam si noi una alta
Ronina fii sigura c-o sa fie bine si in realitate nu numai in vis, Biancuta o sa fie sanatoasa tun cand o sa se nasca si n-o sa aiba nevoie de ajutor la respirat
Mada poate ar fi bine sa-l suni totusi pe medic sa-l intrebi ce e cu senzatiile astea

Apropo de apasatul pe burta im povestea sambata o colega de-a sotului care a nascut in Ro acu 20 de ani si zicea ca au apasat-o asa tare ca probabil i-au fisurat vreo coasta ceva ca vreo 3 luni n-a putut sa respire cum trebuie

Pup fetele

Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei

AMR: 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Meg, La multi ani lui Matei! ce fain ar fi sa se nasca si surioara tot in februarie

Miha, mamica fericita de Rares si 31+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Mada, mi-a zis dr. sa opresc aspenter in 34. Dar nu cred ca se fac cheaguri cat esti si pe Clexane.

J.D., tu zici de paturica de genul asta?
http://www.ebay.co.uk/sch/sis.html?_nkw=DISNEY+EEYORE+COMFORTER+COMFORT+BLANKET+BLANKIE+ASDA
sau asa
http://www.shopwiki.co.uk/l/Baby-Gift-Official-Eeyore-Comforter-Blanket
Sa caut si eu pe aici.

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Monna

Dara mie nu mi se deschide link-ul (si ma oftic!)

Mergi la inceput

Tala, vezi ca l-am schimbat (pe link) ca am vazut si eu ca nu mergea.

30+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Magddalena: la senzatiile de genul ala din cate stiu trebuie verificata tensiunea.
Monna: asa sa fie!

34+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ma fetelor imi spuneti si mie daca aveti steamer de la ce firma? Aseara ma gandeam eu c-ar trebui sa ne luam pt cand vom incepe diversificarea (nu ca pt noi n-ar fi bun). Sa-mi dati idei, stiti ce ar trebui sa urmaresc la el? Ce sa aiba, ce sa nu aiba?

Monica, fericita 34+ cu Cezar-Andrei

AMR: 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara, gata, vazui. Am o astfel de papusica de la David- el a fost prea mandru sa se joace cu plusuri sau papusi moi, a avut doar un 'lant' de ursuleti pe care ii molfaia in carucior.
Apropo's de linistirea copilului...usor usor imi amintesc cum caram copilu intr-o mana si carutul in cealalta (a avut o perioada de cateva saptamani cred) - ce bine mi-ar fi prins niste tehnici atunci - imi venea sa plang pe strada sau sa abandonez acolo carutul.

Monna eu am Braun - nu mai stiu sigur de ce l-am ales (la fata locului in magazin), dar sunt multumita. E destul de incapator - are 2 etaje. Pt bebe insa ideal este ce ne-a aratat Marci pt ca daca nu mamanci aceleasi legume ca si bebe nu se merita sa murdaresti ditamai magaoaia. De obicei cand vreau sa-mi cumpar ceva electrocasnice dau o raita pe softpedia si ma cam lamuresc acolo.

Mergi la inceput

Monna, eu am un steamer Kenwood FS-370 si pare ok, am zis asa ca poate dai tu cautare dupa imagini, dar vorba lu' Tala, tare mi-as lua daca as putea de-ala de si paseaza mancarea pt. bebe si direct o faci acolo. De care a zis Marci, steamer+blender.

30+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput