MONTIGNAC (169)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17
tlaura spune:
Andanii, multam de complimment!Am spus, habar nu am cum sa pun poze, cer scuze de ocuparea albumului lui Vali! Multumesc ca te-ai ocupat si de poza mea!
Am sa incerc sa mai pun. Cat despre kg., teoretic sunt ok (167 cm cu 57 kg. acum) si vreau sa ajung la 53-54 maxim. Problema la mine este ca cele 3-4 kg. mi se pun doar pe burta, talie si in general partea de sus. Se vede f. nasol. Am intru a vad si noile tale poze.
Carmen, se pare ca nu a fost buna combinatia de mazare cu carne. Lasa, ca o dregi tu. Si eu folosesc f. mult curcan, carne vita si peste. Mai putin pui (din cauza hormonilor) si porc.
Cat despre prajeli, nu fac decat f. f. putin inmuiata ceapa, nu va imaginati ca le preajesc pana isi schimba culoarea.
Brindusik, asa am sa fac si eu de acum inainte, carnea separat pentru mostenitor!
Pupici fetelor, si ne auzim mai tarziu!
Carmen_Marieta spune:
Off uite asta ma doboara, zic ca mananc cum trebuie si aflu ca nu..
Laura eu de la porc mananc doar muschiul..
brindusik spune:
laura si eu mananc tot curcan, vita...dar in ce priveste hormonii..sa nu ne imbatam cu apa chioara..si curcanii is indopati
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
Carmen_Marieta spune:
Gata am terminat de gatit.. am facut clatite sarate, acum sa-mi spuneti cand sa le mananc( MD sau cina)? si cu ce le pot combina? si fasole batuta!!
Meniul de azi:
MD: kiwi... wassa+gem+ iaurt; cafea
G: o clatita( era stricata si imi era pofta)
P: ciorba legume+ fasole batuta
C: friptura curcan+ muraturi
andanii spune:
Laura ma gandeam eu ca esti normala, ai greutate de manechin
Carmen clatitele cu ce sunt facute ???? cu ou intreg si faina de naut sau faina integrala .... doar dupa ce stim din ce-s facute vom stii cu ce sa le combini
Eu personal nu as manca si clatite si fasole in acceeasi zi ... eu de la fasole stagnez eroic ... defapt si de la linte, mazare uscata ... le evit , mananc doar cand vreau sa ma mentin ....
Si inca ceva ... ar fi bine sa mancam doar un sigur fel la o masa , in cazul tau ori ciorba, ori fasolea .... stiu ca la noi asa e moda , felul I si felul II .... dar teoretic nutritionistii spun ca e suficient un singur fel de mancare la o masa si fara desert
friptura e prajita ??? sau e la nivel de fiarta coapta in cuptor ????
Brandusik corect .... toata carnea are hormoni .... poate doar aia crescuta in curtea ta numai cu porumb e ok
andanii
2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)
Carmen_Marieta spune:
Andanii clatitele sunt facute cu ou intreg, marar, ardei gras tocat, o ligura(mai mica ulei de masline in compozitie) o cana de apa si o cana de faina de naut. Le-am facut in tigaia de teflon( nu am adaugat ulei in tigaie).
La pranz voi manca doar ciorba( am inteles)
Friptura o fac pe gratar ( la aburi).
ninha spune:
ceau, frumoaselor!
ce-i cu mazarea aia, de ce nu-i buna? mazarea verde proaspata are IG 35.
eu asa am vazut pe site? unde gresesc?
mie mi-a venit pofta sa-mi fac sushi acasa (stiu, e cu orez, dar trebuie sa-mi fac damblaua o data). numai ca habar n-am de unde sa cumpar foitele de alge si wasabi... ma puteti ajuta cu ceva informatii?
(nu dati cu rosii, o sa-l fac cat mai aproape de conform cu putinta si n-o sa-l fac des)
azi si ieri nici nu stiu ce am mancat. ieri a facut sotul toxiinfectie alimentara si am stat toata ziua cu prosoapele dupa el, ceai si etc, iar seara Mirci a inghit niste pastile de linex (de grija lu' taxu n-am fost atenta la copil) si azi a vomitat toata ziua. abia acum a adormit. asa ca... poate maine
va si
andanii spune:
Ninha ce e aia linnex ... vaiiii.... si acuma e ok, s-a mai linistit ... eu nu stiu ce sa-ti spun de chestii pentru sushi ... mai bine mergi la kaufland si acolo sunt parca la cutie ingrediente ... eu parca am vazut ca ma batea la cap Andrei ca vreau suchi
sanatate sotului
carmen daca sunt facute cu naut le poti manca cu branza normal, cu carnita .... cu legume ... cu orice
daca le faceai cu faina integrala atunci era musai sa combini doar cu legume si cu chestii degresate
e f bine ca friptura e pe abur si ma bucur ca ai luat decizia de a manca doar un singur fel de mancare
puppppp, o seara placuta va doresc
andanii
2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)
brindusik spune:
eu azi nu prea am chef de mancare..si nici de sala cum planuisem...cred ca o sa bag un somn mare
meniu:
Md: struguri~(5dimi), ceai cu frusecuri si geam de visine
G: apa, si o cana de lapte cu putin nes
P: linte cu curcan
G: apa
C: cred ca balotez fructe
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
btz_ovi spune:
ZIua buna.
NINHA sper ca Mirci sa se faca bine repede.Dar sa nu mai lasi medicamentele la vedere,caci se pot intampla tragedii.Sanatate si sotului tau.
ANDANI ma bucur ca vii la povesti
Mi-am facut astazi provizii de pesti:macrou,pastravi si multe conserve de ton si sardine in ulei.
In privinta carnii de porc:nu va feriti de ea,porcul e singurul animal ce nu e indopat cu hormoniasa multi,dar de preferat este sa consumati doar partea macra,fara grasimi.Plus ca e singurul fel de carne ce contine o anumita enzima,indispensabila organismului nostru.Vita-la fel,putini hormoni fata de pui/curcan.Eu decat sa ii dau lui Paul pui injectat cu tot felul de tampenii prefer sa ii dau vita sau muschiulet de porc (lui ii dau numai de la unchiul meu,stiu sigur in ce conditii e crescut).Eu ma risc si de la magazin.
Noi avem ca plan de afacere o ferma de curcani si gaini,crescute fara chimicale,dar asteptam intai sa ne luam propia casa pe pamant,dupa care il vom pune in aplicare.Am fi vrut sa facem o mini-ferma la parintii mei dar terenul mic nu ne permite acest lucru.
Meniu azi:
MD:ceai,sunca cu hrean
P:carnita de pui la cuptor cu legume
C:nu stiu,cred ca hrisca cu lapte