Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
mi_bebelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui addya_21 buna seara burtici! vin si eu cu vesti de la eco morfofetala de trimestrul II.se pare ca totul e bine ,bebe e in limitele normale .surpriza mare a fost ca fetita mea e baietel ![]() ce sa mai zic?sanatos sau sanatoasa sa fie!!!!orice ar fi e copilul meu si il/o iubesc indiferent de sexul pe care il are! ![]() andreea ![]() ![]() |
Asa s-a intamplat si la o colega a sotului meu care trebuie sa nasca zilele astea....iar acum s-a apucat sa-si faca si el sperante....poate-poate totusi e baiat....
![](icon_smile_big.gif)
Eu si fiica-mea nu si nu....a zis dr fata, gata e fata, nu mai schimbam nimic......de parca e in puterea noastra
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Suna bine reteta ta,Anita...imi mai trebuie niste sfecla si incerc si eu...Bineinteles ca am mancat peste sub toate formele...(mai putin sushi)...iar cel afumat e dintre sortimentele mele preferate.
Ylari,guacamole am mancat in primele luni de sarcina cel putin o data la 3-4 zile...acum nu prea ma mai tenteaza...dar avocado l-as manca si ca atare daca-i bine ales.Cel mai mult imi place acum intr-o salata alaturi de andive,fasole rosie,porumb,somon afumat si zeama de lamaie...
Virginia 26+ cu ,mami de Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
DEEA,ceva anemie si o infectie pe undeva ai in corp(si leucocitele sunt marite).
Gata ma imbrac sa fug la masaj,apoi iau fata de la scola,apoi papa si la treaba pan diseara la 18...Yupiiiii
O zi buna si calduroasa tuturor!
Virginia 26+ cu ,mami de Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anitta_O/Anitta_O.jpg)
Anitta_O spune:
Eu nu ma mai obosesc sa fac avocado pasta, il tai cubulete si bag in salata cu rosii, branza feta, ceapa rosie, si rucola. Acum o sa incerc cu sfecla sa vad cum e. N-am incercat salata ta, Virgi. Deci sunt in siguranta, oarecum, daca am mancat doi pastravi afumati. Ce tare faza cu menopauza!
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blanca000/blanca000.jpg)
blanca000 spune:
Neatza..ma bag si eu intre doua varste ale fetelor din Odisee..in martie hop si eu la 33 de ani..
De epilat ma fac si eu total cu ceara ma simt mai bine si mai usoara asa..nu bag lama sub nici o privinta mai bine ma tund .
Fac si eu azi 23 sapt implinite si intru oficial in 6 luni..mama ce repede trece..acusica ne pregatim de nastere, noroc ca va fi cald, pe frigul asta nu deschideam picioarele nici fortzata .
Maine am si eu control la gineco meu sa vada rezultatul la eco facuta de Herghe, sa vad dac aimi da si mie analize de facut si ce imi mai zice...m-am programat la medlife de data asta (nu la cabientul lui) sa il vad si la spital. Chiar mai e cineva care va naste la Medlife???
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si
22s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Neatza..multumim de cafea..
Elena eu pe mail ma refeream sa facem un document..se poate dar nu stiu cum, nu am reusit..
Si noi defrisam tot, dar cu lama ca mi-e frica sa nu mai ia contractiile de la epilarea cu ceara..ca aia o prefer si eu
Virginia tare faza cu menopauza, chiar aveam de gand sa fac clatite asa ca am sa incerc si eu reteta sa vedem ce iese..
Cine stie ce face Luca pt ca sta prea cuminte..ma duc sa vad
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 26+
mi_bebelina spune:
Mai fetelor da' ce harnice sunteti de dimineata.
Virgi, dar cate ai facut pana acum...
Ylari si la mine a treia zi de stat acasa, dar nu-mi place. Eu vreau la munca. Daca stau acasa ma simt rau...iar m-au luat greturile, plus fiica-mea cum ma vede ca ma asez pe canapea cum hop mai vrea ceva, nu conteaza, orice.....un pahar de apa, nu-stiu-ce la calculator, nu-stiu-ce joc din raftul cu jucarii la care nu ajunge.
Ieri am facut shmotru prin casa, dupa-amiaza am programare la dentist, dar pana atunci poate fac niste cornulete? Daca o intreb pe fiica-mea sigur vrea sa se bage in coca mea...ca doar e "gosssspodina", asa zice ea.
Am facut si eu ceva analize, revin cu rezultatele ca si eu sunt cam mult pe langa valorile normale.
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si cu fratior sau surioara?
tinuta78 spune:
cate un pup mare pentru toate fetele.
Multumesc miruna, elena, tigruta, pentru parola
Virgi, Diana, ce flacai mari aveti la purtator, deja au mai mult de 1kg, ne apropiem cu pasi repezi. La 22 de saptamani si 3 zile fata mea avea 490gr, voi aveti 26,27 de saptamani si deja peste 1000gr. Deasta ii simtiti voi pe fotbalisti asa tare si des. Floricica mea e "o floricica", ma rog de ea sa-mi dea si mie cate un gheont sa stea si mami linistita ca este fata bine
. Se indura cand si cand. A inceput sa se vada si la mine burtica, n-am mai luat asa mult in greutate(ma speriasem ca pana in decembrie am luat aproape 1kg /saptamana
), acum de o saptamana, doua sunt constanta si ma simt mult mai bine psihic
.
Am luat cateva pastile de fier saptamana trecuta si m-am constipat, asa ca am avut o saptamana mai grea in privinta asta.
24+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinushali/alinushali.jpg)
alinushali spune:
Buna burtici, ce mai faceti pe gerul asta?
Mai dau si eu cate un semn sa nu ma uitati, bb Antonia este bine, creste si este puternica(face valuri -cred ca s-a apucat de yoga). In rest astept sa treaca iarna, saptamana viitoare ne si motuim ca face printesa 1 anisor, scapa si ea de statutul de bb si intra si ea in randul copilasilor....ce repede trece timpul, parca ieri ieseam cu sarmalutza mea din spital si plangeam ca nu o sa ma pot descurca si iata-ma acum mami de domnisoara si viitoare mami de fluturash sarmalutza .
Va pup si va doresc o zi pe placul vostru.
PS. Elli, mai dau inca o data datele, um 16,08,2011-dpn 22,05,2012 cu bb Antonia
Alina, de
Maria Raysa (17.02.2011) si
25+
povestea printesei de zapada
poze
mi_bebelina spune:
Ce mi-a iesit in afara limitelor:
RBC - 3.87(valoare normala 4.20-5.40)
HGB - 11.4(valoare normala 12-16)
HCT - 33.7(valoare normala37-47 )
Neutrofile% - 76.4(valoare normala 43-65%)
limfocite %- 19.7(valoare normala 20.5-45.5%)
MOnocite% - 3.2(valoare normala 5.5 - 11.7)
Eozinofil% - 0.6(valoare normala 0.9-2.9%)
Bazofil%- 0.1(valoare normala 0.2-1.0%)
Neutrofile - 7.5(valoare normala 2.2-4.8)
Apoi mai am asa:
Uree 10.00(valoare normala 13-43)
Creatinina 0.50(valoare normala 0.6-1.1)
Cine a mai facut glicemia provocata(aceea luata de 3 ori in interval de 2 ore?)Mie mi-au iesit valorile: 1. - 74(intervalul e 70-110, insa imi spusese dr diabetolog ca ar fi bine sa iasa sub limita in perioada de sarcina) 2. - 88 si 3. - 167 O fi rau-rau? Cred ca imi fac curaj si o sun pe dr totusi.
Va pup!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu