Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta, prima parte a mesajului tau am parcurs-o linistita si cu zambetul pe buze, ca mai apoi sa ma intristez. Ai vrut tu cezariana, au fost probleme, nu erai dilatata suficient, ori de ce ai ajuns acolo? Cu atat mai mult cu cat deja trecusei printr-un travaliu lung si frumos.

Diana 27+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Diana, am o problema cardiaca. Peste asta s-a suprapus HTA de sarcina, plus ca inainte cu o luna de a ramane insrcinata am avut tromboflebita ...asa a fost sa fie.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Buna fetelor,
Felicitari pentru morfologiile bune, nici nu se putea altfel.

am facut o mica pauza de la forum ca am fost tare ocupata cu munca, dar asa printre picaturi v-am citit.
De maine ma odihnesc si eu cateva zile, sper sa dorm mai bine, caci desi nu ma pot plange de insomnie propriu-zis, nu pot sa spun ca dorm bine. Visez tot felul de traznai care ma agita destul de tare, incat dimineata ma scol tare obosita. De prin saptamana a 14-a n-am mai putut sa dorm pe spate nici eu (ma trezeam cu niste dureri de spate groaznice). Ba mai mult, pana acu vre-o doua saptamani nu puteam decat sa dorm pe dreapta (pe stanga ma agitam si ma trezeam). Acuma insa parca am mai progresat la capitolul asta ma sprijin de o patura facuta sul la spate si dorm semiinclinata, si in felul asta pot dormi pe ambele parti. ...ramane problema cu visele :))
Am citit si eu povestea despre nasterea acasa. Mai citisem si inainte de sarcina diverse despre aceasta optiune, si poate daca ar fi fost sistemul de asa natura incat sa pot fi asistata medical acasa, poate ca as fi optat si eu pentru asta. Dar in conditiile date, sa nasc acuma acasa, ar fi similar cu sa nasc singura, ar fi numai probleme administrative (si doamne fereste poate de alta natura), probleme de care nu as avea nevoie taman atunci.

voi la cursuri prenatale va duceti? vi se par utile? vrem si noi sa mergem de pe la sfarsitul lunii, si suntem tare curiosi cum o sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuuna!
ce guralive ati fost in ultimele ore!!!
noi suntem binisor...am fost azi la analize...a trebuit sa-mi ia sange de 2 ori (o data pt anti-rh si o data pt hemoleucograma), ambele dati din mana stanga..apoi m-am dus la medicul de familie pt vaccin AT...bineinteles..tot in mana stanga...iar vaccinul asta chiar este dureros!!!!!acum stau cu mana umflata si invinetita..plus ca sunt si putin ametita...

am citit povestea cu nasterea acasa...eu nu as avea curajul sa fac asa ceva...daca apar complicatii? ce stiu eu sa fac?? poate in Occident, sunt mai bine pregatiti, dar aici, in Romania, exclus!! nu stiu cum sunt asistentele de la spital (mentionez ca singura data cand am stat in spital, a fost cand m-a nascut mama), dar am incredere in doctorul meu, ca e foarte cumsecade si e si sef de sectie la spitalul unde voi naste eu.E un om finut (in varsta, dar finut) si are multa experienta. Plus ca, daca dai mici "atentii", toata lumea e la picioarele tale. Nu sunt de acord cu asta, dar din pacate, asta se practica peste tot in Romania si daca vreau sa fim tratati bine, trebuie sa ne conformam.

Andreea, intelesesem gresit cu 150 lei.Atata costa 1 kg de cirese? dar ce-au ciresele alea? pe aici e vreo 20 lei kg...si tot n-as da atat...(plus ca n-au nici un gust)
Ioana, si eu mananc kiwi la greu. Ieri am mancat 6 kiwi singura.Si tati mi-a mai cumparat vreo 2 kg azi Sunt innebunita dupa fructe!!

Irina 27+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

burticutele guralive!

Nasterea acasa?...suna frumos, dar n-as avea curajul. Daca as avea garantia ca totul ar decurge ca la carte poate as lua in considerare varianta, dar cum aceasta garantie nu exista..zic PAS!
Despre tratamentul in spital, la mine a fost de vis, cu toata durerea si chinurile. Pastile am luat pentru ca aveam dureri mari de uter si chiar nu era momentul sa suport (in rest sunt contra-pilule, le iau doar daca e musai-musai). De lapte praf mi s-a spus doar pt ca asa e procedura, insa se incurajeaza 100% alaptatul. Nu m-a fortat nimeni sa fac nimic, sa inghit nimic, totul a fost la latitudinea mea.

Vad ca va confruntati la greu cu insomnii - sper sa n-o zic intr-un ceas rau, eu n-am avut nicio problema in prima sarcina si nici acum..ba chiar mi-ar placea sa am mai mult timp de nani (dorm in medie 6-7 ore pe noapte). Incercati o plimbare seara, un ceiuc de tei, poate poate va gasiti un leac.

Azi merg la controlul de rutina, deci ma asteapta oreeeee (vreo 4 asa) de stat in sala de asteptare si ascultat chinezarii (dr. e chinez si mjaoritatea pacientelor lui la fel). Sunt super curioasa de ce-mi va zice a propos de kg ''castigate'' pana acum.

Va pupacesc cu drag!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (22+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna feteelor! Sunt fericita pentru ca ne-am cumparat generator!!!! Azi am fost harnicuta am facut ciorba de curcan, ostropel si chec! Nu-i de mirare ca am pus 11 kg...
Si am 23 saptamani si 4 zile...

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Doamne, ce greu este sa ai probleme cu bebe!
Cred ca asa va simtiti si voi cele care aveti copii atunci cand au comorile voastre vreo problema de sanatate, oricat de minora ar fi ea.
Acum mi-au trecut starile de ameteala si slabiciune si ma sperie o pulsatie pe care o simt din cand in cand in partea stanga jos. Este ca si cum as simti niste batai incet ca si intensitate dar rapide ca si frecventa. Cred ca sunt si mai panicoasa. Imi e jena sa o mai sun pe ginecoloaga.
diana85, as fi mers degeaba la medicul de familie. Am intalnit atat de multi medici incompetenti si lipsiti de responsabilitate sau dezinteresati...

Alina cu bebelusa 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_gabi

diana85, exact asa cum descrii tu ca te-ai simtit dupa eco ma simt eu tot timpul.
Am facut analize in ianuarie, iar dra nu mi-a mai recomandat sa le repet. Iau Aktiv Mami de vreo luna si ma simteam bine. Nu stiu ce m-a apucat asa de-odata.

Alina cu bebelusa 25+

Si eu iau Aktiv Mami, am intrerup o perioada, dar de 3-4 zile am inceput iar. Insa....mi-e foame incontinuu, din ora in ora si vad ca au aparut si alte probleme...poate de la fier... Tu te simti ok cu ele? Te-ai ingrasat?

Mihaela24+ cu Edward-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

buna seara,
am noutati de la ellyshor; crede ca maine o sa se externeze, nu mai are intepaturi in col, dar i se mai contracta burtica destul de des, nedureros insa. va pupiceste pe toate si spera ca maine sa va salute chiar ea.
va pup si eu si sa doresc o seara frumoasa si linistita.

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

miha, felicitari pt generator si pt bunatati!!
alina, cum sunt pulsatiile alea? sunt ritmice? nu cumva sughite bebita? vad ca 25 de sapt, bebita sughite de pe la 20+, le-ai mai simtit pana acum? Daca e doar asta, nu-ti fa griji, e normal...mai bine ar fi, ca sa fii tu linistita, sa-ti suni medicul ginecolog (ori te linisteste la telefon, ori te cheama la un control)
Cori, asteptam vesti bune de la control!!

fetelor, eu ca nicioadata, m-am intins in pat, am dat invatatul la o parte, si am tras un pui de somn Nu am prea dormit azi-noapte (m-am jucat cu sotul la PC) si dimi, la prima ora, am fost la analize .In scurtul timp in care am dormit, am avut numai cosmaruri (de cand sunt insarcinata, trag cosmarurile la mine)
Dar acum mi-am facut plinul la somn (am si visat frumos, aveam o groaza de pisici )Doar tati m-a tot deranjat (de cand sunt ma suna din ora in ora sa vada cum ma simt)
Cori, asta cu ceaiul de tei nu prea merge la mine, pot sa beau vreo 5 litri ca tot nu dorm , laptic cald oricum beau in fiecare seara (si tot nu dorm), iar treaba cu plimbarea nu prea merge pe frigul asta , plus ca e gheata pe strada si mi-e frica sa nu alunec (eu le am cu cazaturile), in noaptea asta oricum fac noapte alba (am dormit de la 6 la 9), dar nu-i nimic, ma joc cu tati pe laptop

pupici, vad ca iar sunt singura pe aici

Irina 27+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput