Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

am mai trimis aseara un sms despre voi catre ellyshor, am primit in cursul zilei si un raspuns, dar pana acum nu am avut timp sa mai intru
citez:
"Va pup dulce si va imbratisez pe toate! Doamne ajuta ca noul tratament sa il stabilizeze pe Mirciulica!
Noi suntem un pic mai bine dar vom mai sta in spital ca sa scapam de contractiile astea de tot."

va pupicesc si eu pe toate si daca mai gasesc ceva de adaugat mai intru in seara asta, daca nu va doresc o seara frumoasa

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ahh da' pai Ellyshor draga, stai acolo cat este necesar sa scapi de contractiile si intepaturile pacatoase!!
Mirela, multan fain ca ne mai tii la curent cu vesti despre Ellyshor

cu Dorian 24 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna seara!

Am tras un pui de somn dupa morfologie, sa recuperez noaptea nedormita! Dar pana sa ma bag la somn, am vazut si revazut filmuletul cu puiul meu de 5 ori
Este bine merci, are 490g, toate organele la locul lor, mai mare cu 2 zile, are capul in stanga sus si cu piciorusele ma loveste jos in col, inimioara functioneaza f bine, deci nu stiu de ce translucenta nucala mare.

Acum ma contrazic cu Andrei, ne-am facut de lucru. Urmeaza si un pariu, presimt. Lui i se pare ca deja seamana cu el. Eu nu-mi dau seama, dar ca sa fiu la inaltime, spun si eu ca seamana cu mine si uite asa am tinut-o toata ziulica

Tot incerc sa pun filmuletul pe facebook, dar cred ca e prea mare de nu merge.

Va pup!

Deea 22+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Daca-i baiat, clar ca seamana cu tine, ce sa mai la deal-la vale. Baga pariu si castigi!
Al meu e bucatica rupta, chiar si la incapatanare, simtul umorului, nu mai spun de inteligenta. Cra-cra!
Azi a invatat litera TZ. Cica la el propozitie scrisa in caiet:
"Tzatza Ileana e cam tzicnita."
Elly, sa se potoleasca odata contractiile alea, ca imi inchipui ca esti satula pana in gat de ele.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Dienutza, te pup cu mare drag, imi doresc sa-ti revina optimismul, ieri erai cam dezumflata. Cum se cheama medicamentul?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Felicitari Deea!

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anitta, inca sunt cam dezumflata... Am facut azi 3 ecografii, la toate 220 ori prin jur. Lichidul e tot acolo, bine mersi, cred ca ieri nu l-am vazut bine pentru ca statea altfel.

Ieri era cu caputul in jos, azi cu el in sus. Il vedeam la eco cum da cu pumnul in sus si il simteam in acelasi timp. Dragul de el... Am mai primit trei poze artistice cu nasucul in vant, coatele si palmuta, si pumnul in actiune.

Flecaina iau, deocamdata 200 mg pe zi, doua doze de cate 100 mg. Imi iau zilnic sange ca sa nu depaseasca dozajul. Nu va mai zic ca arat ca una care-si injecteaza-n vene de cativa ani...

Stiu ca nu poate actiona instantaneu, e abia o zi de cand le iau, dar incet incet imi pierd optimismul si rabdarea. Plus ca si la lucru sunt ceva probleme, e foarte posibil sa ne "deporteze" din Geneva inapoi in Lisabona, asa ca alt stres si alta distractie. In plus, ca sa imi iau concediu de boala ori de sarcina cu risc trebuie sa ma prezint IN PERSOANA la serviciile sociale din Lisabona cu documente de la medci, dovada de internare, etc. Banuiesc ca traduse, si nu e sigur ca mi le accepta din Franta. Singura parte "buna" e ca pot sa le depun in 6 luni, nu trebuie acum - evident, nu am cum sa primesc banii inainte sa le depun, asa incat deocamdata sunt fara plata. Fix ce imi mai lipsea. Radeam cu sotul meu ca mai complicate nu ar putea fi lucrurile...el a zis ca poate daca as fi in coma si ar trebui sa ma prezint in persoana, acum. Are totusi dreptate .

Deea, ma bucur mult pentru rezultatele bune. De acum, gata, stai linistita.

Elly, imediat ai o saptamana de cand stai acolo. E cam mult fata de cele trei zile preconizate. Dar stai cuminte cat e nevoie, numai sa te faci bine.

Diana 27+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

http://www.nastecumsimti.org/2012/02/08/o-nastere-acasa-costa-8400-lei-la-regina-maria/
o poveste interesanta...mai ales comentariile...

Virginia 26+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

DEEA,felicitari pt bombonel,sigur e frumos ca tine!
DIANA,imi pare tare rau ca treci prin tot acest calvar,cred ca ti se termina rabdarile...dar ai vreo alternativa in acest moment?Daca nu,incearca sa nu-ti inrautatesti singurica situatia.Stiu ca-i tare usor de vorbit din afara,stiu ca ti-e greu sa-ti aduni de fiecare data fortele care par sa se imputineze de la o zi la alta,mai ales dupa ce ai mai zis si de studiile acelea despre care ai citit pe internet......doar n-o sa-ti legi un pietroi de gat!Nu uita ca suntem alaturi de tine,ca ne rugam pt.o minune si mai mare decat aceea pe care o porti in burtik,numita Mirciulica,si anume ca inimioara lui sa inceapa sa bata firesc!
ELLYSHOR rezista!.MIRELLA,daca vorbesti cu ELLY,spune-i sa intrebe drita care o trateaza
despre un medicament care e foaaaarte bun pt tratarea contractiilor si mai ales a durerilor de burtik din sarcina(astea gen intepaturi in col).Imi scapa acum denumirea,dar stiu ca e un inhibitor de oxitocina si e vreo 400-500 ron fiola.Dar cica te potolesti definitiv.Pana in we n-am cum sa contactez drita mea,dar daca nu aflam pana atunci ,o sun si intreb.
ANITTA,daca ati ajuns la litera TZ,inseamna ca ai studiat si litera SH,nu-i asha?

Virginia 26+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Virgi, sincer, pe mine m-a cam speriat intamplarea relatata in articol, despre comentarii nu mai spun.

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput