Guvernul a demisionat
Raspunsuri - Pagina 8

Deceneus spune:
Ungureanu are misiunea sa aduca cele 1 mil de voturi din diaspora promise de Baconski.
Romaina a fost condusa de la Cotroceni cu consultanta serviclor secrete. Boc era doar paravan.
Acum Basescu a oficializat o parte din conducerea Romaniei, cea din SIE care se ocupa de politica externa.
Mai are doua componente, cea a SRI care se ocupa de adminstratie si dezvoltare si a BN care se ocupa de finante.

kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Cred ca nu ai inteles ideea mesajului meu. Ceea ce spuneam e ca ma surpinde atitudinea celor, care vai, acuma vor la putere un SFANT si doar un SFANT....dupa ce, la alegerile anterioare au votat cu....Basescu....adica chiar cu dracu' ![]() Cu alte cuvinte, ma mira cum trec unii de la o extrema la cealalta, fara etape "intermediare" ![]() (asa cum a schimbat Basescu ideologia partidului, de la stanga la dreapta, si asta asa, peste noapte ![]() ![]() In fine, mi se pare o chestie desueta, ca dupa ce ai votat cu Basescu, sa vrei acuma sfinti la putere.... |
tu te adresezi cuiva de aici, sau cugeti asa cu voce tare?
hai sa fim seriosi, nimeni care va veni la guvernare nu poate oferi certitudini, doar vobe goale, sau hai sa spun promisiuni. dar e prea mult spus promisiuni.
intotdeauana vor fi oameni care vor agrea cu puterea si altii care vor uri opoztita. nimik nou sub soare. cand se face rocada, se schimba si ura in dragoste.

copiloi spune:
kariguld, nu-ti raspund pentru ca, din mesajele tale, reiese ca discutia te intereseaza doar la nivel de "hai sa zic si eu ceva".

copiloi spune:
Multi de aici, de pe forum, il luau in ras pe Antonescu - profesorasul de istorie.
Nah, Basescu a numit premier tot un profesoras de istorie, universitar, ce-i drept, dar tot din tagma lui Antonescu.

ela_04 spune:
Unul din comentatorii pro-tvului au spus ca "s-ar hazarda in a spune ca l-am vazut azi pe viitorul candidat la functia de presedinte a Romaniei din partea pdl-ului".
L-ati vota pe Ungureanu ca Presedinte al Romaniei?!
Eu l-as vota...

ChristieV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi Multi de aici, de pe forum, il luau in ras pe Antonescu - profesorasul de istorie. Nah, Basescu a numit premier tot un profesoras de istorie, universitar, ce-i drept, dar tot din tagma lui Antonescu. ![]() |
"Profesorasul" asta conduce Serviciul de Informatii Externe din 2007, cunoaste 8 limbi si are un masterat facut la Oxford.

Deceneus spune:
citat din mesajul lui copiloi Cred ca nu ai inteles ideea mesajului meu. Ceea ce spuneam e ca ma surpinde atitudinea celor, care vai, acuma vor la putere un SFANT si doar un SFANT....dupa ce, la alegerile anterioare au votat cu....Basescu....adica chiar cu dracu' ![]() Cu alte cuvinte, ma mira cum trec unii de la o extrema la cealalta, fara etape "intermediare" ![]() (asa cum a schimbat Basescu ideologia partidului, de la stanga la dreapta, si asta asa, peste noapte ![]() ![]() In fine, mi se pare o chestie desueta, ca dupa ce ai votat cu Basescu, sa vrei acuma sfinti la putere.... |
In 2004 votul dat pentru Basescu a fost bun.
Daca devenea A Nastase presedinte, aveam PSD-ul la putere si scena politica se dezechilibra iremediabil.
In 2009 era de preferat Geoana, pentru ca ar fi slabit PDL-ul si PSD-ul care, sa ne reamintim, in 2009 au guvernat impreuna.
Drama este ca oferta se reduce la doi candidati de aceeasi teapa.
Ce sa faca electoratul? Pe cine sa voteze daca oferta este aceasta?

ChristieV spune:
citat din mesajul lui Deceneus Ungureanu are misiunea sa aduca cele 1 mil de voturi din diaspora promise de Baconski. Romaina a fost condusa de la Cotroceni cu consultanta serviclor secrete. Boc era doar paravan. Acum Basescu a oficializat o parte din conducerea Romaniei, cea din SIE care se ocupa de politica externa. Mai are doua componente, cea a SRI care se ocupa de adminstratie si dezvoltare si a BN care se ocupa de finante. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Cum adica SIE ma "conduce" ca diaspora?

Deceneus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ChristieV
"Profesorasul" asta conduce Serviciul de Informatii Externe din 2007, cunoaste 8 limbi si are un masterat facut la Oxford. |
Problema nu-i ce capacitate intelectuala, problema politicienilor romani este una de morala si cat este dedicat democratiei.
Ti se pare ca un ofiter SIE este un democrat?
Este la fel de democrat ca ofiterul Basescu.

ChristieV spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Deceneus
Problema nu-i ce capacitate intelectuala, problema politicienilor romani este una de morala. |
Atucni ce inseamna "profesorasul"?? Ca are talie subtire?