Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 8
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetelor rozaliul meu s-a oprit de tot, imi e rusine ca l-am sunat pe doctor dar ma duc maine ca oricum is cu sufletul la gura. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
pana la urma si asha treb sa mergi joi! mai bine k e maine, asha te linistesti si poate ne dai si noua vestea cea mare!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui Katy82 Fetelor eu chiar credeam ca e bebe de data asta. Sambata am simtit asa ca o piscatura in burta pe la 5 dimi, m-a cam trezit din somn; apoi duminica la fel si un fel de crampe. Plus ca imi era rau dupa ce mancam. Se pare ca iar imi joaca imaginatia feste. Probabil imi doresc prea mult bebe; ma simteam atat de insarcinata. Va spun voua ca stiu ca nu radeti de mine, altii ar spune ca sunt . Ma bucuram in sinea mea dar imi era si teama sa sper. Nu mai inteleg nimic. Singura data cand am rams stiu ca nu am avut spotting, ci la 30 de zile a venit abundent si cu crampe mari. In rest la mine spottingul e la el acasa cu 2 zile inainte de menstra. http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau. |
sa stii sa simptomele se pot instala si psihologic, dar nu te lasa batuta, sunt convinsa k si tu o sa ne anunti un bebe in curand!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
Me_Alex
esti bine?! nu am vazut nici o postare de la tine azi si imi fac griji!!!
recunosc ca nu-mi aduc aminte cine a spus, dar era cineva care spunea ca poate azi o suna pe MOnique!! uffffffffff, sa speram ca este bine si poate iti faci "mila" de noi si intri sa ne saluti vreodat Monique!!
fetele mele de suflet
MeAlex spune:
Sunt OK, nu prea aveam ce sa postez si am fost plecata in prima parte a zilei, am intrat putin.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
kmy_black spune:
ma bucur ca esti bine, imi trecuse prin gand k poate te-ai pricopsit si tu cu vreo viroza!
fetele mele de suflet
mya85 spune:
Salut fetelor,
eu pot intra doar seara dupa ce il culc pe cel mic, la mine e ora 10 seara, la voi 12 noaptea... asa ca probabil voi cititi postarile mele dimineata...
lorena urmaresc cu nerabdare postarile tale! pana la urma ce ai facut cu job-ul?? il accepti?? sper sa te alegi cu ambele vise implinite
la mine sper ca scurgerea aceea maronie de aseara sa fi fost o replica a CM, cum mi-a raspuns cineva. eu inainte sa pierd sarcina am folosit ani de zile tampoane interne, doar acum dupa pierdere am folosit din cele externe ca am vrut sa urmaresc cum arata scurgerile si se pare ca tampoanele interne curata mai repede "ramasitele" din interior, pe cand la astealalate am uitat ca te mai poti trezi cu ceva urme si dupa o saptamana... asa ca sper ca asta sa fi fost. in rest... sunt z9, am inceput de ieri incercarile, speram luna aceasta sa fie cu noroc
mami de (25.07.2010)
luciana2008 spune:
Buna dimineata....va invit la o cafea, ceiut, ciocolata calda dupa caz
si azi stau acasa...si pot sa stau alaturi de voi.
Lori, Mihaela...asteptam vesti bune azi
Katy sa de-a DD sa fie cu ochisori
Eu in schimb...Z2 imi revin pentru o noua lupta
kmy_black spune:
buna dimineatza!!!
va ofer o si un ceiut cald la toate, dupa preferinte!!!
fug la dezepezit k se acoperira cararile facute prin curte de la vant!
fetele mele de suflet
kmy_black spune:
citat din mesajul lui luciana2008 Buna dimineata....va invit la o cafea, ceiut, ciocolata calda dupa caz Eu in schimb...Z2 imi revin pentru o noua lupta |
multumim, euuu pana am scris a durat oleak cu in brate, dar nu-i nik a mea o sa fie pt mai tarziu
fetele mele de suflet
luciana2008 spune:
Multumesc pentru coffee.....eu oricum beau vreo 3 pe zi...asa ca merge.
Spor la treaba si la marea dezapezire