Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga
Raspunsuri - Pagina 6
laurika1982 spune:
Salutare fetele!!
Mrenescu: imi pare tare rau de ce ti se intampla, capul sus !!!
Acum astept sa vina uratii mai repede (ca niciodata:D) ca sa ne punem pe treaba.foarte mult timp nu mai am la dispozitie, ca din august tre sa revin in campul muncii asa ca maxim in urm 2 luni tre sa fiu burticoasa, asa ca o sa-mi pun consortul la treaba din greu.o sa pun in practica si sfatul cu vinul rosu ,doar doar o iesi ceva.
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
Yna85 spune:
Lore, imi pare rau sa aud ca iar nu te simti bine. Incearca sa stai cat mai mult in pat si sa mananci fructe care contin vit. C si sa bei multe lichide (ceai cu lamaie, fresh de portocale etc). Eu cred ca e bebe la tine in burtica, asa ca stai linistita, eventual incearca sa faci un beta HCG, dar cu vremea de afara si raceala ta, stiu ca e mai greu.
E groznic cu viroza asta, eu nici azi nu am fost la servici, sunt tot rau, stau cam toata ziua in pat, cu ceai, fructe si regim si o tona de medicamente dar nu trece....
Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
Bettercy spune:
@Mrenescu, imi pare foarte rau ca treci prin asta. Ai grija de tine.
@Miha, eu cred ca nu mai are rost sa faci alt beta. Cred ca asta e mentruatie care a intarziat sau ai ovulat foarte tarziu. Eu am ovulat si in ziua 30-31 in trecut cand eram super stresata cu examene si imi venea mentruatia in ziua 44-45.
Bettercy spune:
Ok, Miha. Acum citesc ca e doar rozaliu...asteapta cateva zile si vezi ce se intampla.
Sanatate fetelor cu viroza! E am avut-o chiar de anul nou si a fost urata. Imi era asa rau de nu puteam sa stau in picioare.
gina85 spune:
OFFF fetelor am pierdur un capitol cu sf asta de sapt dar munca si cumatria mi-a luat tot timpu ca acum nici nu stiu de unde sa incep...
MIHA pana nu vin uratii fluturam bandiera.....
MRENESCU nici nu stiu ce as putea sa iti zic ca iti alin un pic din durere ....
In curand gravidutza
Katy82 spune:
Buna fetele! La mine a inceput spottingul, deci nu a vrut bebe la mami in burtica nici luna asta. O sa vorbesc cu dr. sa vedem daca imi face HSG pana la urma. daca tot nu rezolv, iau pauza un timp si incep si eu la dentist ca e jale mare cu dantura mea.
Mrenescu imi pare tare rau.
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
crismac spune:
In primul rand felicitari pentru cele care ati reusit
Imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat Mrenescu
Eu sunt cam pe fundul butoiului ca nu mai scap de infectia asta !Plus stresul ca m-am dereglat de tot . Nu mai mi-a venit de pe 2 decembrie .
www.gradinacris.blogspot.com
luciana2008 spune:
Imi pare rau Katy82...nici la mine nu a vrut luna asta...sunt Z1.Capul sus....mergem inainte.
Mihaelafalt spune:
Fetelor rozaliul meu s-a oprit de tot, imi e rusine ca l-am sunat pe doctor dar ma duc maine ca oricum is cu sufletul la gura.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Katy82 spune:
Fetelor eu chiar credeam ca e bebe de data asta. Sambata am simtit asa ca o piscatura in burta pe la 5 dimi, m-a cam trezit din somn; apoi duminica la fel si un fel de crampe. Plus ca imi era rau dupa ce mancam. Se pare ca iar imi joaca imaginatia feste. Probabil imi doresc prea mult bebe; ma simteam atat de insarcinata. Va spun voua ca stiu ca nu radeti de mine, altii ar spune ca sunt . Ma bucuram in sinea mea dar imi era si teama sa sper. Nu mai inteleg nimic. Singura data cand am rams stiu ca nu am avut spotting, ci la 30 de zile a venit abundent si cu crampe mari. In rest la mine spottingul e la el acasa cu 2 zile inainte de menstra.
http://lt1f.lilypie.com/x7HQp2.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.