Asp. opt.Felicitari PaulaFrida,Miha_23,Lucianamoga

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Maria unde ai facut beta de nu iti apare, suna si intreaba cum stai asa, este dreptul tau, analiza ai platit-o deci nu vad de ce stai si astepti.
Abia astept rezultatul la cea de astazi.
te-a mai chemat doctorul la eco zilele astea sa vada ce mai e pe acolo, daca trebuie curatat sau nu?
Iti doresc multa sanatate si capul sus, e greu dar cu timpul se mai atenueaza durerea.
Lore tu ce faci ti-ai mai facut test beta ceva? Stii ca tu esti speranta care o sa ne dea o veste buna in totalitate nu?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza! multumim de cafeluta!

In sfarsit am ajuns si eu la munca , am petrecut in trafic 2h si 15 min , sefu nu m-a lasat acasa ca cica am de lucru

Kmy eu spuneam ca o sun pe Moni dar am avut treaba si am fost si la dentist, o sa incerc eu astazi dar mai tarziu putin.
Miha, Katy imi pare rau, dar pana nu vedeti rosu, rosu mai e o speranta.
Lore imi pare rau ca esti bolnavioara, sper sa iti revii repede.
fetele.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Mihaelafalt, am facut analiza la Medicover care lucreaza cu Synevo Nu-mi vine sa cred ca au dat un asemenea chix cei de la Synevo. Medicover-ul incearca astazi sa ia legatura cu laboratorul sa vada ce s-a intamplat de nu mai apare rezultatul de joi. Mi-au promis fetele de la Medicover ca ma suna. Acum astept. Sper macar sa mi-l afiseze tot azi pe cel recoltat de dimineata ca sa ma linistesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, girls !

Maria, beta 21 in sapt 5 de sarcina e "buna" pentru tine. E foarte mica pentru o sarcina viabila, deci eu cred ca urmatoarea va fi mult sub 21. Pup+hug

Am gasit niste tanti numa' bune de luat la intrebari!!!
Eu daca le prind, le dau o piatra-n cap, sa-si revina si sa-si faca tura pe la aspirante.

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Bobule tare ma mai faci sa rad.
Tantile alea probabil stau ascunse acum ca le e frig.
Maria cereti drepturile, trebuie sa ti-l afiseze si pe asta de azi sigur mai ales ca ai recoltat dimineata, stii ca eu saptamana trecuta am recoltat la 3 dupa amiaza si la 5 aveam rezultatul.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Bob foarte tare
Gaby dar ce dimensiune au foliculii? poate o sa reusesti sa faci inseminarea dar mai tarziu putin cand vorcreste mai mult. tin pumnii.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeloo

paula frida felicitari!!!!!! am vazut titlul si am zis sa intru neaparat sa te felicit!! bravo! felicitari!!!!
nu stiu daca ma mai ti minte de la aspirante de acum aproape 2 ani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heeloo

paula frida felicitari!!!!!! am vazut titlul si am zis sa intru neaparat sa te felicit!! bravo! felicitari!!!!
nu stiu daca ma mai ti minte de la aspirante de acum aproape 2 ani....

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

Lavinia cum sa nu te tin minte?
multumesc ca ai intrat sa ma feliciti
pe toti trei

Graviduta fericita 6+

Mergi la inceput

Fetelor eu ma pregatesc sa plec, parca nici nu imi vine sa ma imbrac, am inima cat un purice, intru dupa ce vin inapoi sa va spun si voua rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Felicitari Paula!!!!
Ne-a dat yasmi de veste ca esti gravi Iti urez sarcina usoara si bebe sanatos!
Ma bucur mult pentru tine

Mergi la inceput