Hai bulgarasi!!Bravo kraluca, Adriana!!! (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

CicineataCica dupa regulile vechi ale pediatriei se da vigantolul din a 7-a zi..dupa regulile noi..din a 14-a zi..

Apropo de astea...fetelor, voi dati calciu bebeilor? Sau doar vigantol? Am auzit ca sunt medici care prescriu si calciu pana la 2 luni. Noua doctorita pediatru cand am intrebat-o ne-a zis sa nu ii dam...ca ea nu recomanda, pt ca beb isi ia calciu din laptele meu, si vigantolul fixeaza si ca aceste suplimente de calciu, uneori chiar pot face rau, in cazul in care beb nu are nevoie..se poate depune aiurea..

Voi cum procedati?

Mami de Ana Beatrice (15.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua lume
RALUCA ADRIANA FELICITARI SA VA TRAIASCA PRINTESICILE SA FIE SANATOASE SI PAPACIOASE IAR VOUA REFACERE USOARA
ANE-MARIE daca la partea cu gatitu se rezolva el cumva pana la urma o sa vezi ca vei manca cate putin din toate cu somnul nu cred ca vei prinde prea curand dopti linistite si somn legat cu orele
asa ca pune si fa nani acum odihnestete cat poti,,eu in spital eram asa fascinata de puiuta ca imi doream sa vb cu toata lumea sa le zic ce fericita sunt si sedeam si ma uitam la gaza toata ziua deci odihna in spital din parti plus ca primele2zile nu am avut nici prea mult laptic si cum aici nu sare nimeni cu supliment sau ceai am stat cu pitica mereu la san sa stimulez lactatia.
Mai fetelor pitica mea nu prea mai doarme ziua numa atipeste si in ljuma de ora e treaza mai prinde o tura max 2 de somnel legat cate2ore in rest pauza iar seara pana la 23-24 nu adoarme noroc ca apoi doarme cate 4ore(nu ma deranjeaza ca ma gandesc ca creste si de aceea sta treaza mai mult ideea e ca se trezeste si sta cumintica nitel apoi plange,,si logic ii dai tutica ca altfel nu se calmeaza si stiu ca o tine pe post de suzeta dar nu am ce face suzeta mio scuipa cat colea nici sa nu o vada)dar cu toate astea mor de dragu ei cand o vad ce ochi mari face,ce fatuci schiteaza si cand are chef zambeste asa dulce de imi vine sa o pap si alta nu.
POOP pe toata lumea va doresc o saptamana usoara si frumoasa si asteptam cu drag urmatorii bulgarasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Felicitari Adriana!!!Bine-ai venit bulgaras!!!

Mihaela ce fenomen este soacra-ta Si a mea mai are scapari, dar in nici un caz nu vrea sa ma supere sau face ceva intentionat. Soacra-mea chiar ma iubeste si nu stie ce sa faca ca sa-mi faca pe plac, dar o mai da in bara si ea. Ultima faza care m-a suparat rau de tot, dar nu i-am mai zis nimic: a sunat-o pe mama si i-a zis ca este tare fericita ca a nascut fata prietenei ei, si ca toata sarcina i-a zis la eco ca o sa aiba baiat si ea a nascut fetita Eu m-as simti prost fata de nepota-su dupa ce se naste

Nicole sa stii ca sunt pungi speciale pentru pastrarea laptelui. Daca vrei caut site-ul unde am vazut si-ti trimit link.

Bulinuta ai incercat cu mameloane si de la alte firme? Eu am incercat de la vreo 3 si pana la urma am reusit cu cele de la Avent. Poate gasesti altele care sa ti se potriveasca. Nu sunt chiar asa scumpe, eu zic ca merita incercat

Anahadasa ms pt informatia legata de ciuperci. Nu stiam de asta si mie chiar imi plac ciupercile. Ma bucur ca ai puiuti cuminti

Sophia ms de aprecieri. Si tie iti sta f bine cu burtica, iar de poza de la avatar nici nu mai zic Vad ca te-a apucat si pe tine curatenia ca si pe mine. Doar ca eu aseara dupa atata smotru nu mai puteam sa mai fac nici un pas, ma dureau rau oasele de la sold. Noaptea m-am dus taras la baie de se uita barbata-miu speriat la mine, credea ca nasc. Asa ca astazi o las mai usor. Asa zic eu, dar pana acum am pus rufe la spalat, le-am intins, am sters praful in dormitor, caci acolo il ratasem si acum m-am apucat de calcat. Si mai am
Burta mea nu mi se mai pare asa mare, fata de sarcina trecuta. Cu david o aveam mult mai mare.

Alina multi pupici copilasilor tai cumintei Super ca mai poti sa si gatesti Si noi avem astazi sarmale, desi eu as fi mancat ardei umpluti, dar poftele copiilor sunt mai importante

Ica sa stii ca si David regurgita ff mult. Ma schimbam de f multe ori pe zi si pe el la fel, iar cearsafurile nu mai zic cum aratau Poate este si el mai haplea, ca al meu asa era. Dar totusi ar fi bine sa intrebi pediatrul

Faith nu cred ca este vreo nastere placuta. Probabil daca ai fi facut cezariana, ai fi avut dureri mari dupa si ti-ai fi dorit sa nasti natural...Eu una am avut dureri ff mari la nastere, de i-am speriat pe toti in spital, dar sunt multumita caci am suferit doar cateva ore, dupa aceea mi-am revenit repede zic eu (desi am tras si eu cu epiziotomia), dar tot natural vreau sa nasc. Doar acum imi este un pic mai frica fata de prima data

Fug sa le dau de mancare la copii si sa-i culc. Mi-a facut mama ieri bors cu sfecla rosie, n-am mai mancat de nu stiu cand

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

dragele mele, mi-a fost tare dor de voi si m-am intrebat mereu ce mai faceti.
Noi ne-am refugiat acasa la fratele si cumnata mea. Suntem la cinci minute de mers pe jos de maternitate si asteptam. Bebe nu da nici un semn. Am incercat toate metodele, week-end-ul asta m-am gandit sa le incerc pe toate intr-un interval scurt de cateva ore dar tot degeaba. Suntem in saptamana 40, vineri in 41 si copilul nu vrea sa iasa si pace.
Maine mergem sa ne faca control si sa ne faca injectii cu calciu poate asa declanseaza nasterea daca nu vineri mergem la cezariana.
in week-end mi-au aparut vergeturi pe burtica si mi-a iesit buricul in exterior rau de tot, am facut hernie ombilicala. Umblu cu pansament acolo si ma doare cand imi suflu nasul sau tusesc.
Felicitari noilor mamici! Doamne ajuta sa aveti puiuti sanatosi si mancaciosi care sa aibe in fata o viata frumoasa!
Inca nu v-am citit, nu am ajuns la zi. La fratele meu nu am net si mi s-a stricat si incarcatorul deci sunt rupta de lume. Dar imi cumpara sotul altul astazi si va dau de stire. Daca totul merge bine si maine nasc prietena mea Stefania va intra cu id-ul meu ca sa va zica.
Sa aveti grija de voi si de cei mici iar viitoarelor mamici ca si mine le doresc sa se inarmeze cu rabdare si mai ales cu voie buna ca sa treaca cu bine peste tot.
Incerc sa va mai scriu in cursul zilei de azi sau macar sa reusesc sa citesc ce s-a postat in zilele astea de absenta.

+39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

la noi e a 3 a zi de cand bebelusul doarme ziua si nu mai doarme noaptea .

Il mai deranjeaza si parutirle in timpul noptii si se screme toata noaptea sa faca si el ceva da degeaba ,nu plange dar se foieste toata noaptea si scanceste nu mai stiu ce sa-i fac il mut di brate in patut,din patutu in pat si tot asa. ma gandeam sa-i dau protectis ,scria cineva pe aici ca aluat e bun are tranzitul mai rapid dupa el?

Eu ma simt lesinata oricat as manca nu ma mai satur ,ma doare si capul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Adc, Adriana, kraluca si dr_anca, felicitari!!!! Refacere rapida! Bebelusilor vostri: bine ati venit pe lume! Sa fiti sanatosi, mancaciosi si sa va faceti parintii fericiti!

Sunt si eu pe aici, cu multa treaba si fara chef de vorba. Va pup si va citesc

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

olga sa stii ca nici eu nu ma simt prea fantastic dupa zilele astea de curatenie..azi o sa stau cuminte ca daca aude al meu ca ma simt rau, ma mananca cu fulgi cu tot

matza, atata imi trebuia sa mai aud..hernie ombilicala
deja sunt obsedata cu buricul asta al meu, ca e iesit asa tare in afara si arata ca o basica care sta sa se sparga..ma mai si doare in jurul lui uneori si s-a invinetit un pic pielea pe langa el

38+ cu bebe mic si scump David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ica Eu ii dau infacol inainte de fiecare masa. Nu am incredere in sab simplex, bonisan, espumisan...

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Felicitari Raluca si Adriana sa fiti sanatoase si voi si bebeii !!!!

Faith, Geanina nu ma astept sa dorm 8 ore legat insa mi-as dori f mult macar pt o seara , sa nu ma mai culc cum fac acum pe la 2 uneori 4 dimineata , oricum am o stare de somnoleta continua si nici nu prea mai pot dormi deloc nici pe stanga nici pe dreapta ca incepe bebelina sa se miste, si ma doare si burta :( , o fi normal sa ma doara?
Am o stare cam nasoala azi, m-am saturat de frigul de afara :( ca nu pot iesi din casa.
Ma apropii de saptamana 39 dar vad ca bebelina mea nu da semne ca vrea sa iasa, in afar de contractii si dureri sub burta nu am altceva.
Nici macar din dopul ala nu pierd. Si cand ma gandesc ca ar mai fi doar 10 zile pana la DPN. Nu imi vine sa cred ca atrecut timpul asa repede.
Ma duc sa spal vasele desi si n-am chef de nimic azi.

Va .

Ane cu Maria Bianca 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anahadasa

Ursulet, ciupercile sunt grele la stomac si puii mei au urlat toata seara de sambata din cauza durerilor de burtica, ca eu ziua am mancat pizza Tu n-ai avut probleme cu colicile dupa ciorba?

n-am avut probleme, si chiar am mancat de doua ori

Mergi la inceput