Hai bulgarasi!!Bravo kraluca, Adriana!!! (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

mi-e o leneeeee!!

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Felicitari, Olim !!! si eu am pierdut mult sange (asa mi-au spus, caci eu nu stiu ce inseamna mult mi-au pus patru pungi...) dar nu am simtim ca ar fi o problema in recuperare. iti doresc multa sanatate tie si Bebicului

bebicul nostru are mai nou program de noapte din 2 in 2 ore
astazi am reusit sa dorm un pic ziua, la noapte am treaba

Ane_marie - lasa fricile!!! gandesti pre mult asa e perioada, capul sus!!!

Suzieq - la noi temperatura in casa e intre 19 si 22, cam 23 la baitza. pt noi e ok, nu avem probleme si sper sa ramana asa. Insistati cu tzitzi, stiu cat de greu e,dar se poate.

Beatrix - si noi suntem stresati cu respiratia lui bebe, cine nu e?

mami de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns migulet spune:

Am incercat si inducerea in dormitor..cred ca am cam uitat cum se face ( ca nu am avut voie mai toata sarcina), plus ca sotului ii e frica ...oricum a zis ca pana dupa sapt 40 nu mai incercam...
Sofia,ce as vrea sa fiu in locul tau! Eu am dilatatie 3 cm de aproape 2 sapt si nimic. Ieri si azi am avut ceva contractii , vedem maine, poate,poate vrea bebe sa vina.
Multumesc pentru motzate!

Pentru toate mamicile , mi se pare ca va descurcati extraordinar de bine! Abia astept sa intru si eu in clubul vostru

Mihaela 39 cu Andrei Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

migulet

pentru incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

SI NOI SUNTEM STRESATI cu respiratia acum il asteptam pe tati sa vina acasa sa desfasuram operatiunea ""mucule iesi afara"" ca singura il chinui prea mult pe bebe.

Am uitat sa va scriu ca ieri seara la baita i-am facut inainte masaj lui bebe cu uleiul de galbenele de la weleda si are efect de incalzire si lui bebe i-a placut tare mult si cred ca de asta a si dormit bine azi nopate.

Mergi la inceput

fetele care vreti lapte matern ca oricat de mult ar papa bebe tot ii am plini si grei

O data pe zi ma mulg si il dau la pisica ,respectiv catel.

Trebuie sa-mi iau niste recipiente de stocare dar cat o sa stochez? asta e mai si arunc.

Nu stiu daca stiati dar laptele matern face bine si la vedere si acum cat aveti va puteti pune in ochi picaturi in fiecare zi si sotului ,copii etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara si de la noi!
Felicitari Adriana si Olim! Sa va traiasca bulgarasele!
Beatrix , felicitari pentru familia in formatie completa!
Nu mai stiu cine intreba de aparatori de mamelon... bulinutza, parca tu...mi-a luat si al meu azi de la philips avent si sunt foarte incintata de ele, nu mai puteam de durere la un san, azi-noapte mi-au dat lacrimile cind am pus-o la san.
Altesa , parca tu ziceai de bepanthene pe sani, o sa incerc si asa, ca azi mi-am luat si garmastan, ca mi se parea ca lanolina aia nu-mi facea nimic la rani.
Ier mi-a scos si mie atele, iar duminica noaptea ne-a cazut si noua in sfirsit buricutul.Azi nu stiu ce a avut buburuza ca a stat mufata toata dupa-amiaza la san, iar acum doarme .Sper sa mai doarma pina pe la 10, cind ii facem baita.
Alina , si noi la fel avem program de mufat pe la 4-5 dimineata si dormim pe urma amindoua pina pe la 9.
Sophia, iti tin pumnii!

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

happy mumuy eu ziceam de bepanthene si insist e dumnezeiesc dupa ce alaptezi da-te din abundenta si inainte de urmatorul alaptat spala sanii .

Scrie si pe tub ca se poate folosii si pentru sani daca alaptezi.

Lanolina e de intretinere eu ma dau cu ea mereu ca imi inmoaie sfrcurile ,iar garmastanul imi ia senzatie de arsura dar atat ,in schimb bepantenul e dumnezeiesc.

Nasti a intrat in saptamana 35 si inca rezista pe baricade bravo nasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Astazi am reusit si eu sa ajung la scos firele, l-am lasat pe bebe cu o prietena de nadejde, singura in care am incredere sa-l las si era sa ma intorc din drum de trei ori. Ce sentimente cretine m-au incercat...ca sunt denaturata, ca-l parasesc, mi-era dor...Groaznic a fost pana am revenit acasa. El ca de obicei doarme de rupe ziua, chiar si acum...Ma gandesc cu groaza ca vine noaptea iar...Nu prea mai ajung sa scriu, dar sunt cu gandul la voi si va tin pumnii celor ce mai aveti de nascut. Apoi incepem un alt capitol din viata noastra tot impreuna, da? Va imbratisez cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sophia iti tin pumnii!!!

ane-marie si tie!!!

danezza te pup si merci...stiu cum e stai linistita ...cred ac o sa iti dau tie un mesaj, daca poti sa anunti tu fetele pe forum caci nu am alt numar de tel

sara...am avut aventuri nimic de zis

mrg chestia cu ruptu la fuga am patit-o eu la ultima operatie...am facut o criza nervoasa de frica de anestezie..era a 5 din viata mea...acum la a 6 - sper sa nu mai fac tot asa ca a fost cam penibil

anda iti tin pumnii sa se refaca cat mai repede puiul mic Doamne AJuta!

hai migulet!

altesa esti durere cu pisica si cu catelul

ghiulten ce marime de mameloane ai luat? ca ma gandesc ca poate nu am luat marimea buna data trecuta

va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput