da, asa zic si eu, dar dr. nu a considerat ca e necesar, ne mai vedem peste o sapt...adica la 38 sapt....o s-o intreb sa vad ce zice...
multumesc pentru raspuns
Buna Anda,am ajuns si noi de ieri acasa,am nascut pe 2 o scumpete de 3250 si 49 cm.eu sunt bine,doar ca am ramas cu o durere ingrozitoare de cap datorita anesteziei.pupici
Suuppeerrrr! SA fiti sanatoase,sa va bucurati de printesa...noi am scapat si de botez,e totul bine...ai laptic sau ii dai lp? apropo,gabitza,ai facebook? ca sa ne vedem acolo printesele;)) puup
Am 40 de saptamani si nu vrea sa iasa , am pierdut dopul gelatinos si colu il am deschis , dar doctora mi.a spus ca poate iesi in orce moment .. ma doare burta ingrozitor , spatele si jos sub burta , nu stiu de ce doctora mi.a spus ca , cu toata durerea asta nu s eintampla nimic , nu mai pot dormi noptile , nu mai pot sta in i un fel :( ... Am doar 18 ani si imi e teama de ce o sa se intample , bebe are si 3.700 g , si imi e teama , eu vreau sa innasc normal si nu stiu ce ma asteapta , si mai am o intrebare : bagajul ce ar trb sa contina si la o nastere normala cat se da la medic , moasa , asistenta , si medicul care iti ia copilul in evidenta ?
cat se da la doctor , asistente , moase , si medicul care ia copilul in evidenta ? pentru ca nu stiu :)
hello burtici si mamici,ce faci gabitza?cum e cu cea mica acasa si cum a fost nasterea?dar sederea in spital si dna dr? Catavali,dai cat vrei,cui vrei,oricum se poarta ok,eu am dat 700 lei dr,asistentelor cate 5-10 lei,neonatologului nimic ca nu am stiutca ea este...nu stiu ce a mai dat sotul cand am nascut prin sala pe acolo,iar celule am recoltat cu euromedics...pupicei de la fete!