Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olga, eu cred ca asta e dezideratul nr. 1 la orice camera: sa te simti bine in ea!! Imi place cum gindesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am comandat si noi pizza si a venit un baiat sa o livreze. Andrei a cugetat: "A venit cineva sa ne aduca pizza! Ce om bun!"

Eu numai acum am realizat ce putin mai este pana la ziua Anei si ca, apoi, o vom tine tot in aniversari. Eu inca n-am idei foarte clare referitoare la cum o sa-l sarbatorim pe Andrei. Nici idee de cadou n-am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

M-a surprins foarte placut Ada, iti zic eu Novus ca peste cativa ani te va intoarce pe degete, ii merge mintea brici!

Normal, doar ma mosteneste !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Am comandat si noi pizza si a venit un baiat sa o livreze. Andrei a cugetat: "A venit cineva sa ne aduca pizza! Ce om bun!"

Eu numai acum am realizat ce putin mai este pana la ziua Anei si ca, apoi, o vom tine tot in aniversari. Eu inca n-am idei foarte clare referitoare la cum o sa-l sarbatorim pe Andrei. Nici idee de cadou n-am

No, bagai si io o pizza in cuptor -congelata!- sa nu fiu mai prejos
TE lasa fara replica Anei.

Nici eu nu stiu ce cadou sa iau; aseara la chef am intrebat o tipa - are un baietel cu citeva luni mai mare decit ai nostri- ce i=a laut cind a implinit 3 ani:
Raspuns: nimic ca, oricum, nu stia ca-i ziua lui!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Oli draga,imi place ca te poti misca cu gratie dar eu zic sa mai lasi sporturile extreme (stres geamuri), nu de alta dar sa apuci sa mergi la spectacol cu atatea bilete e pacat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

As prefera sa nasc decat sa merg la spectacol

Mergi la inceput

Olga, voi ce-i luati lui David?

Intrebarea e pentru toata lumea dar am observat ca ma potrivesc cu Olga la ideile de cadou pentru copii.

Mergi la inceput

Citat:

Olga, abia astept sa vad camera si eu !!live, desigur
Si eu o sa vreau sa-mi iau niste cercei faini de pe site, ai tu unii care-mi plac de numa,in stilul imprimeurilor care ni le-a aratat Inapreda, de ziar

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Si eu abia astept sa veniti la noi

Novus cerceii aceia chiar azi i-am cautat caci vroiam sa-i trimit Inei, caci am vazut cate de mult ii plac aceste imprimeuri. Dupa multe cautari mi-am dat seama ca i-am aruncat caci mi s-a rupt tortita la ei Dar nu mai stiu de unde i-am luat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Olga, eu cred ca asta e dezideratul nr. 1 la orice camera: sa te simti bine in ea!! Imi place cum gindesti.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, ce tare raspunsul mamicii de la petrecere.

hai mai da-ti frau liber imaginatiei ca si eu sunt in pauza de gandire pt cadou. Cumva faptul ca ii aiu prostioare mai mereu (adevarat ca nu i-am mai luat de o luna nimic) parca nici atractie nu mai au "cadourile" pt el si nici pe mine nu ma atrage nica. Bine, ceva sa se incadreze intr-un pret care imi convine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui anamariameM-a surprins foarte placut Ada, iti zic eu Novus ca peste cativa ani te va intoarce pe degete, ii merge mintea brici!
Normal, doar ma mosteneste !!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Sper ca nu te-ai simtit in vreun fel jignita! Ca nu a fost nici pe departe asta intentia mea!

Mergi la inceput