Tampon Terapeutic Vaginal-Lady ANION

Tampon Terapeutic Vaginal-Lady ANION | Autor: reptila

Link direct la acest mesaj

A folosit cineva aceste tampoane vaginale? sunt eficiente?

http://lady-anion.com/produse/ro/16-tamponul-terapeutic-vaginal----lady-anion-

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Nu stiu ce efecte are tamponul respectiv si cat de bun este. Singura problema pe care o am cu produsul asta este ca se lasa 72 de ore in vagin . Mi se pare foarte periculos.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

produsul e descris absolut minunat...dar nu stiu de ce nu-mi inspira incredere.
de ce oare nu e scrisa nicunde compozitia???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

E nu e scrisa... n-ai citit cu atentie ca altfel ai ffi vazut ca are in compozitie inclusi sange de dragon!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reptila spune:

Chiar nu le-a folosit nimeni?
O cunostinta de a unei amice de ale mele le-a folosit. le lauda sus si tare. s-a tratat de o candidoza si fibrom uterin. fibromul il avea destul de mare 12cm si s-a resorbit dupa sase luni de folosit aceste tampoane vaginale. spune ca sunt foarte bune, stie despre ele de la o rusoaica, nu este nici o problema ca se tin 3zile in vagin, sunt micute aceste tampoane vaginale.
Ma cam bate gandul sa incerc si eu o serie pentru fibrom uterin( alte probleme nu am). dar..parca am unele retineri..nu am gasit pareri pe forumuri despre ele, informatii in reviste, etc..ar mai fi pretul 35lei/bucata si trebuie cam 5buc/luna. Este cineva medic pe aici sa imi spuna o parere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Este o foarte mare problema sa tii un corp strain in vagin pentru 3 zile. Riscul de infectii este enorm. Nu stiu daca ai auzit de toxic shock syndrome, e cauzat in general de tampoanele vaginale care sunt lasate prea mult in vagin si afecteaza echilibrul umed al vaginului. faptul ca sunt fabricate in china ar trebui sa iti aprinda cateva beculete rosii. Stiai ca pesticidele folosite pe plantele astea pot fi absorbite prin mucoasa vaginala?

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nu stiu daca e chiar foarte periculos sa le tii timp de 72 de ore (avand in vedere ca nu se folosesc in timpul menstruatiei, cand ar fi cu adevarat o problema). Un corp strain tinut in vagin este si inelul contraceptiv, si pe ala il tii 21 de zile si nu patesti nimic. Insa nu prea cred eu ca face chiar asa minuni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

a, si m-a dat pe spate sangele de dragon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Pai de ce sa te dea peste cap? Dar de besina porcului sau curu gainii ce zici? Sau dinte de leu? Toate se refera la simpla..papadie cu niste proprietati de vindecare extraordinare.

Uite despre ce este vorba cu sangele dragonului
http://femina.rol.ro/art/811-37-flori_de_apartament:_dracena_(dracaena).htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui reptila

Chiar nu le-a folosit nimeni?
O cunostinta de a unei amice de ale mele le-a folosit. le lauda sus si tare. s-a tratat de o candidoza si fibrom uterin. fibromul il avea destul de mare 12cm si s-a resorbit dupa sase luni de folosit aceste tampoane vaginale. spune ca sunt foarte bune, stie despre ele de la o rusoaica, nu este nici o problema ca se tin 3zile in vagin, sunt micute aceste tampoane vaginale.
Ma cam bate gandul sa incerc si eu o serie pentru fibrom uterin( alte probleme nu am). dar..parca am unele retineri..nu am gasit pareri pe forumuri despre ele, informatii in reviste, etc..ar mai fi pretul 35lei/bucata si trebuie cam 5buc/luna. Este cineva medic pe aici sa imi spuna o parere?

Cati ani are doamna cu fibromul? e cumva la menopauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Arata ca un bec. Cum Dumnezeu il bagi inauntru? M-as simti ca si cum m-as autoviola de fiecare data.

Mergi la inceput