Un raspuns va rog!
Raspunsuri - Pagina 8
Iola_Iola spune:
andacos...cand ne-am inceput viata sexuala parintii nostri nu au stiut pentru ca nu le-am zis.dar dupa un timp si-au dat ei seama pentru ca eram din ce in ce mai apropiati si ne petreceam din ce in ce mai mult timp unul cu altul.despre avort mama a aflat abia acum un an pentru ca nu am avut curajul sa ii zic dar cu ajutorul preotului la care ma spovedeam mi-am facut.au stiut doar parintii lui care nu au fost de acord sa fac avortul,dar noi am insistat ca vrem sa terminam o scoala.nu suntem mandri de ce am facut cum am mai zis.sunt putin dezamagita pentru ca toate persoanele se uita ciudat la mine si ma judeca.de rusine si pentru ca nu eram apropiata de mama nu am intrebat-o nimic despre sex,protectie etc.si eram si prea indragostiti ca sa ne fi gandit ca se poate intampla ceva.:(
si de crezi ca subiectul e pus la cacealma?
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cipcipcip [quote]citat din mesajul lui andacos Pe mine asta ma irita, faptul ca nu putem ajuta un om cu un raspuns, fara sa ne dam cu parerea, sa-l judecam, sa-i spunem ce ar trebui sa faca (desi nu ne-a intrebat) etc. Dar cred ca n-ar mai trebui sa intru pe la subiecte din-asta sau pe forumuri romanesti Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010) |
Ba i s-a raspuns bineintzeles,doar ca a ignorat,ba chiar a "ris"in fatza celor care i-au dat solutzii!
De fapt ea voia s afie sigura ca e insarcinata,de asta si spun ca subiectul e o cacealmea!
Iola,partea cu biserica las-o deoparte,ca daca chiar credeai in biserica si invatzamintele ei,daca chiar credeai in D-zeu nu te bagai in pat cu iubitul!Biserica si invatzamintele ei,condamna pacatul inainte de casatorie!
Cum se face ca intotdeauna il invocatzi pe D-zeu dar de fapt il invocatzi doar cind va convine voua!
Este hotarirea ta ce faci,vezi un mesaj al meu anterior si vezi daca-tzi potzi raspunde singura la intrebari!Noi suntem aici,tu esti acolo,cu tot ceea ce inseamna asta!
Cristinuk@,iar ii dai in continuare cu mustruluialaTzi s-a parut ca a aratat-o cineva cu degeteul la subiectul asta? CIne?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
cristinuk@ spune:
vorbeam de mentalitatea romaneasca nu m am referit la vrun citat inteligent din subiectul asta
inafara de mistourile de la inceput nu m a deranjat nimic d aia am intervenit
ai gresit adresa....
andacos spune:
citat din mesajul lui cristinuk@ ai gresit adresa.... |
Mdaaa...esti plina de prejudecattzi!
Din aceasi categorie cu "da' cu mine ce ai???"
Are 19 ani in definitv,ce-o poate judeca la o adica societatea aia romaneasca?
Eventual se va da vreo batrinica pe linga ea si-i va spune "mama ...asa tinara si cu copii???"Asta e judecata?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
cristinuk@ spune:
ma scuzi eu sunt mai glumeatza de felul meu nu stiam ca sunt plina de prejudecati promit sa ma indrept urmatoarea sedintza la psiholog despre asta o sa discut vreau sa iubesc pe toata lumea
laurenta spune:
ai mers la biserica? .......nu ti sa zis de pacatul avortului ????????????????? dar tie nu ti se rupe sufletul sa-ti omori copilul nenascut???????????? astai mentalitatea ro????........nu, nu peste tot e asa din pacate nu fc nimic sa nu incurajam avortul dimpotriva spunem ca pilula de dupa e periculoasa ,e scumpa.........si cum ziceam avorturi pe banda......si cu plecatul si cu muncitul si iubitul.......o salata mare de toate culorile greu de digerat.......ma intriga enorm cu cata nonsalanta se poate gandi nu iau pastila ca daca o fii sarcina mai fc un avort ca doar am mai fc unul..........de ....trist(spunea o mamica)
cristinuk@ spune:
citat din mesajul lui laurenta ai mers la biserica? .......nu ti sa zis de pacatul avortului ????????????????? dar tie nu ti se rupe sufletul sa-ti omori copilul nenascut???????????? astai mentalitatea ro????........nu, nu peste tot e asa din pacate nu fc nimic sa nu incurajam avortul dimpotriva spunem ca pilula de dupa e periculoasa ,e scumpa.........si cum ziceam avorturi pe banda......si cu plecatul si cu muncitul si iubitul.......o salata mare de toate culorile greu de digerat.......ma intriga enorm cu cata nonsalanta se poate gandi nu iau pastila ca daca o fii sarcina mai fc un avort ca doar am mai fc unul..........de ....trist(spunea o mamica) |
sarurile va rog! acu mai ai si tu rabdare doua saptamani sa faca testul ala blestemat de sarcina sa i lasi un nr de telefon ceva sa te anunte.....
BlackCat4evR spune:
citat din mesajul lui laurenta ai mers la biserica? .......nu ti sa zis de pacatul avortului ????????????????? dar tie nu ti se rupe sufletul sa-ti omori copilul nenascut???????????? astai mentalitatea ro????........nu, nu peste tot e asa din pacate nu fc nimic sa nu incurajam avortul dimpotriva spunem ca pilula de dupa e periculoasa ,e scumpa.........si cum ziceam avorturi pe banda......si cu plecatul si cu muncitul si iubitul.......o salata mare de toate culorile greu de digerat.......ma intriga enorm cu cata nonsalanta se poate gandi nu iau pastila ca daca o fii sarcina mai fc un avort ca doar am mai fc unul..........de ....trist(spunea o mamica) |
Iola a zis ca tine sarcina daca e gravida. Am depasit momentul asta acum cateva pagini.
cristinuk@ spune:
citat din mesajul lui laurenta cristinuk esti pro avort? |
cred ca tu esti.... poftim:
Metode naturale - contraceptive
Metode de bariera ( locale) - contraceptive
Contraceptia hormonala feminina – contraceptive si
abortive
Contraceptia de urgenta ( postcoitala) - abortiva
D.I.U.( steriletul) – abortiv
Antihormoni- RU 486 - abortiv
Vaccinuri –contraceptive / abortive