Un raspuns va rog!
Raspunsuri - Pagina 5
emanouela spune:
eu astept pe cineva sa apara aci si sa inceapa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela eu astept pe cineva sa apara aci si sa inceapa mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
O ora cam nepotrivita ...pentru asteptari!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
emanouela spune:
mai conteazaaaa....si o citez pe andacos..."important e..... rezultatul detaliile-s nesemnificative"
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
kariguld spune:
mie "imi place" am pus ghilimelele ca noii veniti iti dau imediat replica "nu mi te mai adresa" daca nu le convine ce ai spus.
iola, invata sa te respecti mai mult. si sa respecti si pe cel care are o parere total opusa de a ta.
Iola_Iola spune:
sa-ti raspund la toate intrebarile CorinaDani:cu iubitul meu sunt de la inceputul clasei a 8-a.amandoi am fost la prima experienta sexuala cand s-a intamplat avortul.imi permit sa vorbesc cu mama lui astfel de lucruri pentru ca suntem foarte apropiate.eu locuiesc la el.parintii mei sunt despartiti de mai bine de 10 ani.eu am stat cu bunica de atunci pt ca mama a plecat in Italia.la putin timp dupa avort m-am mutat cu iubitul meu pentru ca nu ma mai intelegeam cu bunica.parintii nostri sunt de acord,ne intretin,cu conditia sa ne continuam macar liceul.cu iubitul am discutat foarte serios.amandoi regretam ce s-a intamplat acum 3 ani si am decis ca n-o sa mai trecem prin asta.si din punct de vedere material,daca e sa ne descurcam ca pana acum,o sa fie bine.
cipcipcip spune:
Mamaaa, ce-ati sarit unele pe biata fata. E majora, are dreptul la o viata sexuala si a facut greseala sa se informeze pe forumul asta. Voi la 18-19 ani aveati atit de multe cunostinte? Eu zic ca a facut foarte bine ca a intrebat si sper ca a si invatat ceva. Iola, ignora mesajele rautacioase si mai multa atentie pe viitor!
cipcipcip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani eh, dana, nici macar rezultatul nu este o certitudine, in acest moment...pana ne spune iola ce si cum, despicam firul in patru sau fabricam scenarii de pe margine... off-topic : eu la 16 ani abia descopeream primul sarut, prima dragoste (d-aia cu tinut de mana si fluturasi in stomac); pe cand fetita asta facea deja primul avort...trist... Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Mama ce puritane sinteti unele si ce va place sa judecati pe altii . Cu ce te face pe tine mai grozava faptul ca ti-ai inceput viata mai sexuala mai tirziu decit Iola_Iola?? Foarte bine ca fata a facut un avort decit sa nasca un copil nedorit sau sa-l abandoneze.
CorinaDani spune:
iola, ok, am inteles cum stau lucrurile. te-am intrebat pentru ca erau prea multe chestii care nu se legau sau nu pareau foarte reale, intelegi?
e viata ta, pana la urma, faci ce vrei cu ea. insa tu doar atat iti doresti de la viata ? cum te vezi tu peste 10 ani, sa zicem ?