Un raspuns va rog!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

redeschis la cererea autoarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iola_Iola spune:

Multumesc:*

Mergi la inceput

JuliaSM,eu nu scriu aiurea.preotul a zis ca nu-i pacat daca ne iubim si o sa ramanem impreuna pana la casatorie fara sa ne inselam.eu cred ca m-a sfatuit bine. daca nu vorbea cum a facut-o si ma judeca sau imi zicea cine stie ce,nu-mi faceam curaj sa vorbesc despre avort.

Mi-am luat un test si abia astept sa il fac.dar trebuie sa mai astept cateva zile:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Iola....asta cu ce spune preotul ce face preotul, ce e pacat, ce nu...pt mine e frectie la picior de lemn, tu, ce simti???? e pacat ori ba???? daca viata ta merge dupa canoane, canoanele alea ce zic???? pt ca daca e sa traiesti dupa canoane, nu te complaci in situatie cand vine popa si-ti zice total anapoda, gandesti si tu nitel, bai, da acolo asa scrie, asta vine si da acu peste cap tot? e putin ipocrit sa traiesti cum traiesti tu si sa ne bagi biblia sub nas. aici e toata buba...tu esti ok? crezi ca ce faci e ok? crezi ca peste ani vei avea regrete? nu vei avea? sigur, viata nu e roz, dar uneori mai contribuim si noi s-o facem neagra. eu nu zic ca ce faci tu, cum traiesti tu e rau sau bine, nu sunt investita de la nimeni sa spun asta, fiecare isi traieste viata asa cum vrea, important este sa invatam din greseli si sa nu le repeta, sa putem pune capul pe perna, seara, fara sa avem ganduri neclare, dubii si sa ne trezim a 2 a zi fara sa regretam nimic din trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iola_Iola

JuliaSM,eu nu scriu aiurea.preotul a zis ca nu-i pacat daca ne iubim si o sa ramanem impreuna pana la casatorie fara sa ne inselam.eu cred ca m-a sfatuit bine. daca nu vorbea cum a facut-o si ma judeca sau imi zicea cine stie ce,nu-mi faceam curaj sa vorbesc despre avort.

Nu e vorba de ce zice si ce face preotul, pentru ca nu vorbim aici despre un preot anume si sfaturile lui, de la el gandire si imputernicire.
E vorba ca preotul acela e doar o unealta, un slujitor, el reprezinta pe Altcineva,o anume invatatura, un anume crez. Daca ar fi fost psiholog, sfatuitor laic, as mai fi inteles incurajarea, face bine la psihic sa primesti din cand in cand o incurajare dupa cum iti pica tie bine si doresti sa auzi.

Nu importa daca e pacat sau nu ceea ce faci, atat timp cat (deja) esti majora si cat n-ai fost, ai avut parinti,rude care sa raspunda legal pentru faptele tale. Libertate, egalitate, fraternitate si un fil de democratie ma fac pe mine sa te las in treburile tale si sa nu te judec, din perspectiva celor tocmai scrise.INSA IMPORTA cand amesteci mere cu mere si spui ca e totuna, ca nu-i pacat. BA E PACAT, din perspectiva BO si a invataturii Scripturii. Orice ar spune oricine, unde-i lege (fie ea si morala, religioasA), nu-i tocmeala.

Cum am mai spus, preotul nu a dat cu parul, ci ti-a sugerat voalat ca E PACAT, prin faptul ca ti-a refuzat impartasania. Bravo lui, inca o data, pentru tact si practica.

Din punctul meu de vedere, discutia pe fagasul asta e incheiata, continuarea ei insemnand un dialog cu surzii si chiar nu am disponilitate pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Bun si pan la urma???? Ce zice testul?
Nu caut sa supar pe nimeni acum dar sincer Andacos nu cred ca le stii pe toate si nici ca le faci perfect pe toate.
Iola ai o poveste care pe mine una ma emotionat...nu cred ca i-a fost usor sa ramana cu bunica.
Tot ce iti doresc in cazul in care esti insarcinata e sa ai putere sa fii langa copilul tau sa nu il lasi sa creasca singur sa il ai mereu langa tine.

Beatrice 15 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui b_1403

Nu caut sa supar pe nimeni acum dar sincer Andacos nu cred ca le stii pe toate si nici ca le faci perfect pe toate.

Beatrice 15 + , viitoare mamica de print

ba bineintzeles ca superi!

Care e fraza aia care te-a facut pe tine sa crezi ca le stiu pe toate?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

am facut un test la 7 zile dupa contact dar a iesit negativ.mi s-a spus ca era prea devreme sa il fac.o sa mai fac unul joi.nu ma astept sa fie un rezultat pozitiv,dar o sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca vrei sa pastrezi sarcina nu e graba, mai asteapta putin. Sau fa-ti un test din sange, se numeste beta HCG, costa doar vreo 35 de lei.

Mergi la inceput

am facut un test acum ca sunt foarte curioasa dar a iesit tot negativ.mi-as face niste analize dar mi-e frica foarte tare de ace.

Mergi la inceput