Piersicute de iulie-august 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ce frumos Ca_mila ptr. fetita, Laura poate o sa ai si tu tot fetita asa cum iti doresti.Daconst , baga-te la pat. Mai fetelor, eu cred ca sunt exact invers.Azi, majoritatea timpului am lenevit in pat si parca ma durea burta, cum m-am ridicat,si am tecut la treaba nu am mai avut nimic.Voua din trimestrul doi v-a recomandat vitamine?Maine o sa-l sun pe doctor si o sa-l intreb , parca mi-a spus ceva de fier ultima data si uite ca nu am percutat.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Multumim fetele si va asteptam si pe voi cu vesti bune.

Voiam sa va intreb ceva, eu dupa UM maine am 15 sapt,
si dr. a zis ca la ecograf arata de 16 sapt si 1 zi.
Stiu ca nu poate fi exact si variaza, dar noi la inceput aveam 2 zile in urma, acum am luat-o in fata. Oare nu-i prea mult? Voi cum stati?
a mai zis ca are 154 g, si 8 cm.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ada mie mi a spus sa iau elevit.
stiu ca mai avem mult pana la nastere dar totusi e bine sa avem cat de cat o idee unde si cu cine vom naste.si eu cum sunt inca total nehotarata incerc sa ma documentez si sa ma orientez deja spre medicul cu care voi vrea sa nasc sa nu ma trezesc atunci ca nu stiu incotro sa o apuc(glumesc,nici chiar asa).la primul am stiut din prima luna la ce doctor voi merge si unde voi naste...dar acum nu stiu

azi l am simtit pe bobolic aproape toata ziua.sper ca de acum sa o tina tot asa

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna!
Ca_mila felicitari pentru fetita! Fibrom am avut si eu pe la 9 sapt si la 11 cand am mers iar la eco disparuse. Sunt frecvente in sarcina.

Ada, am luat Murinol, doza unica. Am citit ca e ok in sarcina chiar si-n primul trimestru si mi-a confirmat si dr meu din Ro. Acum sa speram ca are efect.

Somn usor! Ma bag la continuat referat pentru master, cu o lene de ma doare

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 10+ cu piersicut/a dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Am terminat si eu treburile si ma indrept spre patut.
Am gospodarit azi, stat numai in casa.
Ada, sa stii ca nu am avut o pofta mai mare in toata sarcina pana acum ca de varza ta. Am luat si dulce si murata, am facut o ciorbita de carne afumata acrita cu zeama de varza, iar varza propriu zisa am facut-o salata, cu putin ulei si piper.
Apropo de vitamine, eu continui si trim. II cu acelasi complex vit.+ minerale doar acidul folic am schimbat de la 5mg la 1mg.
Ca-mila, felicitari pentru fetita. Calculele ecografice cred ca estimeaza varsta mai bine decat stim noi cu UM etc, cred ca momentul ovulatiei e variabil. Si eu stiam ca sunt in fix 16 saptamani, ca la a 2 a eco sa imi spuna ca sunt in aproape 18! Nu mi-am facut probleme, ba chiar ma bucur ca e asa, voi naste mai devreme...
Tuturor doritoarelor de fetite le tin pumnii asa sa fie, desi, Laura...noi nu ne-am saturat inca de baieti si ii asteptam sa mai apara...ok, celor care si-i doresc! Orice ar fi, sa fie sanatosi si grasuni!
Va pup si va doresc un frumos inceput de saptamana.

18 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

salutare fetelor! eu iar sunt insomniaca, dar va citesc cu drag...noroc cu voi; si mie mi s-a spus la eco ca ar fi mai mare cu o saspt si doua zile dupa masuratori, dar eu m-am gandit ca are taticul aproape 2 metri:)
iar cu vitminele...dr mea mi-a spus ca am suficiente resurse si n-are sens sa iau altceva decat acid folic
va las, multi pupici, o saptamana usoara!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Va scriu din spital... vai steaua mea... Jodie se pare ca are pneumonie, asteptam sa mearga la x-ray, aseara a facut febra super mare care nu a cedat decat foarte greu si dupa mult timp. Eu sunt doar zdrobita... ma doare tot corpul, si capul, dar nu asa rau ca acum cateva zile, am nasul cumplit de infundat si o tuse nsoala...

Hai, ca vad ca nu va scriu decat sa ma plang, dar pe bune e asa rau ca nu imi arde de altceva...

Va pup!

Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Dau cafeaua. Pe mine m- a dus sotul . Freedelia IMi pare rau si ptr. Tine si ptr. Fetita . Eu cred ca acolo esti bine ingrijita si fetita la fel. Multumesc fetelor ptr. Raspunsurile cu vitaminele, sa vad ce iau si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

fetelor, intru si eu pe fuga din sala de asteptare de la eco sa va dau o maare, cu mult lapte si mai ales fierbinte, ca e frig rau afara.
sa-mi tineti pumnii pt morfo

12+

Mergi la inceput

Hai, iuli ca va fi bine.tinem pumnii.

Mergi la inceput