Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Nicole cred ca ar fi f fain sa organizezi un botez cu tematica. Sora-mea lucreaza la firma si se ocupa de decoratiuni si stiu ca a facut ceva petrecri cu tematica Ursitoarele sunt si ele faine, dar si pictatul are succes. la fel si clovnul care se ocupa de ei si ii tine ocupati cu joculete. Noi sigur o sa avem unul. Masina de baloane are mare succes. Daca vrei poti sa tragi un ochi pe site-ul nostru bestevent.ro

Am programat si noi botezul pe 20 mai. Trebuie sa fac lista cu invitati caci nu stiu nici aprox cati o sa fim si inca nu m-am gandit nici ce program o sa avem. O las pe sora-mea sa-mi propuna ceva.

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Nicole poate de aceea se comporta asa David, caci simte ca il neglijati si nu mai este el in centrul atentiei? Eu zic in nici un caz sa nu tipi la el. Gandeste-te ca si lui ii este greu. Chiar daca este greu, incearca sa aveti mai multe activitati impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Multumesc Olishka, am sa intru si pe site

Cat despre David, am citit mult inainte....dar am o stare psihica la pamant, imi vine acum sa plang, acum sa rad....depresia postnatala...offf .

Trebuie sa reusesc eu cumva, dar cred ca ne trebuie ceva timp....

La noi este greu k l-am avut la bunici de la 1 an si 3 luni pana acum si trebuie sa ne modelam familia atat cu David cat si cu Antonia, offf . Acum job-ul si cariera nu ma mai poat ajuta, din pacate .

Dar o scoatem noi la capat. Trebuie sa fiu optimista !!!!!

Mergi la inceput

Si eu am mari emotii, caci in teorie stiu ce am de facut, dar la practica nu stiu cum o sa stau...Mai ales ca stau cam prost cu nervii in ultima vreme

Sper sa va acomodati cat mai repede si sa aveti armonie in casa

Mergi la inceput

Matza ce faaaaci? Cum esti? Hai la raport!!!

Mergi la inceput

Ce-mi place cand este seara, caci imi zic ca a mai trecut o zi si ma apropii de termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ce-mi place cand este seara, caci imi zic ca a mai trecut o zi si ma apropii de termen

Ziceai ca nasti natural ?

Ane cu Maria Bianca 38 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

acum vin si eu cu nebuniile mele ca na copilu meu se ingrasa prea repede adica inca nu avem o luna si deja a luat 1400 de grame .ce ziceti o fi normal ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Olishka oare daca as trece de termen , mi-ar face cezariana dr Haiduc ? uite ca asta nu am intrebat , n-am intrebat si alte lucruri, ca era f agitat in ziua cand am avut consultatie, numai cevenise de la o nastere care fusese urgenta.. :(
Dar poate apuc ziua de miercuri cand ma duc la control,sa intreb.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane-maria

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ziceai ca nasti natural ?

Da. Eu asa sper. Nu mi-as mai uza si alta parte a corpului, daca tot am uzat-o pe dansa la prima nastere Glumesc, dar imi doresc mult sa nasc natural, desi mi-e cam frica, acum ca se apropie momentul...

Ma bucur ca ti-ai pus poza la avatar, sa-mi dau seama cum arati sa ma uit la spital dupa tine

Mergi la inceput