Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Adc felicitari pt nasterea naturala si pt puiutul tau !!!

Ane cu Maria Bianca 37 + weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Felicitari ADC !!! sa ai un bulgaras sanatos si papacios !!!

Lady cum esti?

mami de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

FELICITARI ANCA, ADC!!!!

Mai fetelor, am un copil asa intelegator. Azi pe la ora 14 mi-era asa somn ca m-am dus cu Filip in dormitor, l-am pus in pat cu mine, i-am spus ca lui mami ii e ff somn si sa ma lase sa dorm putin. Nu va spun ca am dormit amandoi pana la ora 17!! 3 ore!!! Si el nu prea mancase bine, dar m-a lasat sa dorm, dragul lui mama

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

FELICITARi ADC SA FIE SANATOS BEBE DOLOFANEL SA CREASCA MARE SI FARA COLICI IAR TIE RECUPERARE USOARA SCUMPO
SI CEVA MOTATE PT URMATORII BULGARASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Felicitari Adc Felicitari pentru grasunel!!! Sa fiti sanatosi!!!

Gianina mi s-a facut parul maciuca si mi se face rau cand ma gandesc ca exista astfel de mame si mi-e mila tare de acei copilasi. D-apoi s-o mai si cunosc pe pers respectiva, cred ca sigur nu m-as abtine sa-i zic cateva vorbe sau chiar sa anunt protectia copilului. Cum Doamne sa lovesti un copilas asa mic? Cum? Nici un copil nu merita lovit. Stiu ca l-am ciupit odata pe David cand ma enervaze fff tare si el era constient de asta. Asta a fost acum cateva luni. Nu ati vrea sa stiti cum m-am simtit dupa aceea, desi nu-l ciupisem f tare, dar l-a durut un pic. Oribil m-am simtit Dar se pare ca sunt pers care nu au nici o remuscare si li se pare normal Gianina este normal sa-ti tii puiul in brate atunci cand are nevoie, caci este mic si neajutorat.

Altesa frumos program are pustiu, cred ca i-ar placea programul asta si la 18 ani Daca mai vrei sa te ajut cu ceva, locatie, sfaturi etc sa nu eziti sa apelezi. Suntem experti in evenimente

Alina, Filip este Eu ma gandesc ca o sa ma lase Leon sa dorm, dar n-o sa ma lase David...

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Multumesc de raspunsuri fetele, m-am linistit cu consistenta kk-=ului :D
Una peste alta, azi a stat cate o ora la san .. ea trage tot timpul si cauta sanul .. acum nu stiu si cat are. Dupa san i-am mai dat si 30 mil de lp si l-a papat .. sper sa suga in continuare.
Bun venit bebeilor noi si refacere rapida mamicilor.
Suzie - sper ca va da repede drumul acasa
Izish - am vrut sa-ti trimit PM dar nu pot, nu il vad activat la tine .. nu stiu care e faza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor ajutor va rog. Sigur are una dintre voi sterilizator de la Avent. Am fost atre fericita caci mi-am gasit sterilizatorul (am crezut ca l-am dat si vroiam sa cumpar altul - alti bani, alta distractie). Doar ca arata cam jalnic, prafuit si un pic murdar. Stiu ca se curata cumva, am si gasit ceva pliculete si tin minte ca avea ceva instructiuni de curatare, doar ca eu nu le mai am. Asa ca va rog pe voi sa cautati instructiunile si sa ma lamuriti si pe mine, caci as vrea sa fac operatiunea. Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Olga, aceeasi problema o am si eu. Nu mai stiu cum se folosesc pliculetele alea. Daca ma lamuresc te anunt

ADC, felicitari!!!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

olisca esti o draguta dar am stabilit aproape tot ,in schimb as vrea niste idei pentru tort cam cum sa arate si ce sa contina vreau ceva bun ,bun.

Momentan de ultima parte a programului artistic o sa beneficieze taticul lui pe el o sa-l fure ursitoarea cea rea si o sa-l aduca anapoi gagicutele alea.

pentru mamicile care mai aveti un bebeu mai mare acasa ii puteti conecta pe pici aici si asa sta si ei linistiti si voi pentru cateva ore ,zic si eu ca oricum banui ca se uita la tv la desene asa ca mai bine aici.http://www.basme-romanesti.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Felicitari Anca si Adc!!!! Recuperare rapida si bbi cuminti si mancaciosi!!!
Ana-e f frumoasa familia ta.
Gianina- nu credeam ca poate exista asa ceva. Oare nu si-o fi dorit copilul?
Alina- bb Filip.
Olga-daca reusesti sa afli sa-mi spui si mie pt ca eu am primit sterilizatorul.
Aha- deci voi organizati evenimente...e bine de stiut daca ne impotmolim stim la cine sa apelam.
Altesa- mama da ce petrecere!!!!

Mami de strumf Robert Stefan ( 31.12.2011)

Mergi la inceput