Bravo dr_anca, adc!!!Hai kraluca!!! (62)
Raspunsuri - Pagina 5
anahadasa spune:
multumesc Ileana, Ursulet, Olga!
felicitari Anca, bun venit bulgaras scump!
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE
bulinuta27 spune:
bravo anca!!! bine ai venit Adela!
ana sunt superbi toti 4 puiuti ai tai
olga bravo ptr somn bun ...asa da somn!
am scos cupilu afara si e in curte la un vecin...si-au facut un derdelus intr-o parte unde era zapda viscolita cat gardu si e o distractie...ma cheama si pe mine sa ma dau cu sania
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
adrianaBuc spune:
FELICITARI ANCA! Refacere rapida si mult laptic pentru bebe!
Ana, ai niste copilasi superbi!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si
39+ cu ultima suta de metrii.... 4 - 3 - 2 - 1...
anahadasa spune:
multumesc bulinuta, adriana!
altesa ce examene ai? si eu mai am doua la master, sunt ultimul an. am avut unul acu; doua sapt la Deva si am mers toti pt ca Natalia nu ia deloc sticluta, nici cu laptele meu, asa ca i-am scos si pe ei, a fost prima 'excursie' in sase plus mama mea, noroc cu masina cu 7 locuri! puiutii au fost super cuminti, cand se oprea motorul scanceau, asa ca sotul i-a tot plimbat prin oras cat eu am dat examenul...
Poze noi la semnatura!
https://picasaweb.google.com/105300499019911509059/NataliaSiMatei?authkey=Gv1sRgCKDAo6bF4rDr5gE
ALTESA spune:
eu sunt la a 2 a facultate anul 2 .dar eu am lasat bebicul acasa cu tati si cu lapte muls .
tot 2 examene mai am si eu si unul e chiar cu o zi inainte de botez
danezza eu ii dadeam topfer bio-pre cand ii dadeam completare si ii mergea bine.
olishka spune:
Bulinuta la 4 m-am culcat, asa ca 12 este o ora ok de trezit
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
bulinuta27 spune:
off olga...ce sa mai zic cu orele astea de culcare
altesa si ana sunteti durere cu examenele...ana cel putin .. va tin pumnii sa le luati cu brio
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 36+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
gianina1983 spune:
DR_ANCAFELICITARI SA FITI SANATOASE SI SA AJUNGETI REPEDE ACAS
ANA ai niste comori tare frumoase sa va traiasca sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei
RALUCA mult noroc maine sa iti tii puiutu in brate indiferent de ce o fi poop si te asteptam cu vesti bune
Fetele voi dati puiutilor laptic inainte de baita sau dupa?
Mai fetelor eu azi mia fost dat sa aud o trasnaie (o cunostinta ce are bebe de3sapta mia zis ca ea ieri ia dar 3palmute la fund copilului pe motiv ca plange aiurea ca vrea in brate)ori ea e nebuna ori eu(ea zice ca nu e multumita ca vezi doamne ficiorsu nu manca la ore fixe,plange cu orele si nu o lasa sa doarma,ca nu sta cuminte in patutu lui cand e treaz...etc).INTREBAREA MEA E CHIAR IS ATAT DE DEPLASATA DACA SED CU FATA IN BRATE CAND PLANGE?SAU DACA O TIN IN BRATE LA TUTICA PANA ADOARME?CHIAR E CAZUL SA IMI PUN DEJA PROBLEMA CA IMI INVAT COPILU DEZORGANIZAT?EU O ALAPTEZ CAND VREA EA NU SED SA VERIFIC DACA AU TRECUT 2ORE SAU 3 SAU DACA A DORMIT O ORA SI APOI SA TREZIT SI PLANGE.SPUNETIMI CA EA E DUSA CU PLUTA NU EU CA PARCA MIA RAMAS O PATA PE CREIER CAND AM AUZITO CA DA PALME LA FUND UNUI BEBELUS SAU CA LA LASAT SA PLANGA 20DE MIN PANA A ADORMIT SINGUR
Scuzati deranju poop si un weekend placut doresc tuturor